Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα....


Αντιγερμανικός παροξυσμός στα ΜΜΕ και τα blogs μετά το περιβόητο άρθρο αλλά κυρίως το εξώφυλλο του γερμανικού FOCUS.
Όψιμο πανελλαδικό ενδιαφέρον για τη "δήθεν" προσβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό από το δημοσίευμα.

Σιγά παιδιά μη σκίσετε κανένα καλσόν.

Είμαστε ήδη πολλά χρόνια τόσο ρόμπα στο εξωτερικό που το δημοσίευμα είναι σταγόνα στον ωκεανό.Έτσι και αλλιώς δε λέει κανένα ψέμα."Απατεώνες στην Ευρω-οικογένεια" είναι ο τίτλος.Δεν είναι ψέμα.
Τα χρήματα που μας χρωστάνε να μας δώσουν ορύονται τα καλοπληρωμένα ΜΜΕ και οι υπάλληλοι τους.
Για τα άλλα τα λεφτά ούτε κουβέντα.Και αυτά λείπουν από την Ελλάδα.Ποιός θα τα πληρώσει;Θα κάνουμε λέει εξεταστική Επιτροπή να αναζητήσουμε τυχόν πολιτικές ευθύνες.Να βρούμε τον πολιτικά υπεύθυνο που "έχασε" το χρήμα και όχι το χρήμα.Μεγάλη Απατεωνιά.Σωστοί οι Γερμανοί.

Το μοναδικό φάουλ των Γερμανών είναι ότι.......

παραποίησαν με photoshop αυτό το πραγματικό παγκόσμιο αριστούργημα σύμβολο του Ελληνικού Πολιτισμού,που οι "γάτες" Γάλλοι αρχαιολόγοι το ανακάλυψαν και το αγόρασαν από έναν αγρότη στη Μήλο για 400 γρόσια.

Μακάρι οι ίδιοι άνθρωποι που με τόσο πάθος τα "χώνουν" τώρα στους Γερμανούς,κάποτε να έδειχναν το ίδιο ενδιαφέρον ώστε η κακομοίρα η Ελλαδίτσα να μην έδινε το δικαίωμα,ώστε ο κάθε φίτσουλας δημοσιογράφος που οι πρόγονοι του περπατούσαν στα τέσσερα όταν ο άγνωστος Έλληνας καλιτέχνης φιλοτέχνησε αυτό το καταπληκτικό έργο-σύμβολο ,να σχολιάζει να λοιδωρεί και να εξευτελίζει την παγκόσμια κοιτίδα του Πολιτισμού.

Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.
cobra-argos


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν δεχομαι τις ανοησιες καποιων Γερμανων.
Γι αυτο το καλοκαιρι δε νοικιαζω δωματιοσεΓερμανους.
Ετσι εγω απαντω.
Απο Παρο!!!!!!

greeceland είπε...

Καλημεεεεεεεεεεεεεεεερα σε Ολη την Ελλαδα, Το χαρακτηριστικο του Ελληνα φιλε Ανωνυμε, Ειναι η φιλοξενια. Αλλου Ειναι το προβλημα, ο Ελληνας πρεπει να φανει ποιο Εξυπνος, ποιο ευελικτος και οχι κουτοπονηρος
Καλη Σας Ημερα!!!!!!!