EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Περικοπές στο δώρο Πάσχα στην Δ.Ε.Υ.Α.Λαμίας ! (;)


ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ....

Έκπληκτοι σήμερα οι εργαζόμενοι της Δημοτικής επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Λαμίας-ΔΕΥΑΛ είδαν τις αποδοχές του Δώρου Πάσχα μειωμένες κατα 30%.

Η διοίκηση της ΔΕΥΑΛ αιφνιδιαστικά και χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιος διάλογος με το σωματείο,ερμηνεύοντας σύμφωνα με τα δικά της συμφέροντα με τρόπο εντελώς παράνομο και απαράδεκτο τον σχετικό νόμο που ψήφισε πρόσφατα η Βουλή,προχώρησε στην περικοπή του Δώρου Πάσχα κατά 30% σ' όλους τους εργαζόμενους.

Να διευκρινίσουμε εδώ ότι η ΔΕΥΑΛ όπως κι όλες οι ΔΕΥΑ είναι Νομικό πρόσωπο ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ και συνεπώς ο νόμος αυτός δεν την αφορά.

Ακόμα και στην περίπτωση που θολά εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου λόγω του ότι χρηματοδοτείται από τον κρατικό προϋπολογισμό, δεν έχει καμιά ισχύ γιατί ο νόμος αναφέρεται σε επιχειρήσεις που το ποσοστό χρηματοδότησης τους είναι πάνω από το 50% του προϋπολογισμού τους.

Και μάλιστα προχωρώντας ακόμα παραπέρα αρνήθηκε να δώσει τα μηχανογραφημένα έντυπα που παίρνουν οι εργαζόμενοι με το Δώρο Πάσχα.
Τι θέλουν να κρύψουν άραγε?

Κ.Π.
aboutmylamia


Read more...

Γιώργος Καισάριος:Η επιλογή της στάσης πληρωμών(video)

Σε συνέχεια της πολύ ενδιαφέρουσας τοποθέτησης του Σπύρου Μαρκέτου, "Μόνη λύση η αναστολή των πληρωμών", ο ανεξάρτητος αναλυτής και αρθογράφος, Γιώργος Καισάριος, αναλύει επίσης την επιλογή της στάσης πληρωμών.
Ο Γιώργος Καισάριος είναι ανεξάρτητος αναλυτής και αρθογράφος και γράφει καθημερινά τις απόψεις του για τις αγορές από το 2000 στο site www.market-talk.net. Οι απόψεις του εμφανίζονται κατά καιρός σε οικονομικά έντυπα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Σπούδασε computer engineering στο New York Institute of Technology και μετά ασχολήθηκε με το venture capital στην Νέα Υόρκη. Είναι παντρεμένος με 3 παιδιά και ζει στην Αθήνα από το 1995.
market-talk.net
tvxs.gr


Read more...
free counters