EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Κάντε τα και μετά βάζω πλάτη...


Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού να βάλουμε πλάτη και να αποδεχθούμε παθητικά τα νέα μέτρα, υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις νομίζω που πρέπει να προηγηθούν για να επικρατήσει το αίσθημα της κοινωνικής ισότητας. Για παράδειγμα, θα πρέπει:
1) Να απολυθούν από την Α.Μ.Ε.Λ. (Αττικό Μετρό Εταιρεία Λειτουργίας), όλοι όσοι προσελήφθησαν την εποχή που ήταν κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και κατάγονται από το Αγρίνιο.
2) Να δικαιολογήσει ο κ. Αντώναρος και οι λοιποί υψηλόμισθοι της ΕΡΤ το ποσό που εισπράττουν με την αναλογία του έργου που παράγουν.
3) Να καταθέσουν οι βουλευτές όλες τις αποδείξεις των προεκλογικών συγκεντρώσεών τους, που έκαναν σε συνεδριακούς χώρους ξενοδοχείων και σε μεγάλα κέντρα διασκεδάσεως.
4) Να απαγορεύεται η απασχόληση δημοσιογράφων σε γραφεία τύπου υπουργείων με την ταυτόχρονη έμμισθη παρουσία τους σε Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως.
5) Να απαγορευθεί δια νόμου η διπλοθεσία στο Δημόσιο.
6) Να σταματήσουν -με την απειλή καταδίκης- οι αγροτοπατέρες (βλ.π. Κοκκινούλης) να διορίζουν τα τέκνα τους και τα τέκνα όσων αγροτοσυνδικαλιστών τους εκλέγουν, σε τοπικούς αγροτικούς συνεταιρισμούς.
7) Να καταργηθούν οι πλασματικές υπερωρίες και τα ανύπαρκτα εκτός έδρας στο Δημόσιο.
8) Να απαγορευθεί σε νυν βουλευτές να λαμβάνουν και το μισθό του πανεπιστημιακού, ενώ δεν παράγουν "ακαδημαϊκό έργο".
9) Να απαγορευθεί από τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., ο βουλευτής του κόμματός του κ. Βελόπουλος, να κατέχει σχεδόν καθημερινά θέση κεντρικού σχολιαστή σε μεσημεριανή εκπομπή.
10) Να σταματήσουν βουλευτές, άγαμοι και έγγαμοι γόνοι, να αναζητούν ερωτικές συντρόφους κάνοντας χρήση του facebook. Ειδάλλως, να διαπομπεύονται με δημοσίευση γλοιωδών και "καυτών" διαλόγων τους στο μέσο...
press-gr


Read more...
free counters