EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Eνημέρωση σχετικά με το ζήτημα των διοδίων στο Δημαρχείο Νέας Αγχιάλου

http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/
Read more...

Καλούνται στην ΕΛ. ΑΣ. όσοι αρνούνται τα διόδια

epitropesdiodiastop

«Περάστε από την Αστυνομία, δι' υπόθεσίν σας». Η αλήστου μνήμης πρόσκληση, αναβιώνει αυτές τις ημέρες στη Λάρισα, οι αστυνομικές υπηρεσίες της οποίας καλούν πολίτες, οι οποίοι μετείχαν σε πανελλαδικές κινητοποιήσεις κατά των διοδίων στις 6 του περασμένου Ιουνίου για να καταθέσουν.

Εκπρόσωποι επιτροπών αγώνα κατά των διοδίων κάνουν λόγο για πολιτικές διώξεις και απόπειρα εκφοβισμού, καθώς η άρνηση πληρωμής των τελών διέλευσης δεν συνιστά ποινικό αδίκημα. Στις 6 Ιουνίου διοργανώθηκαν πανελλαδικού χαρακτήρα κινητοποιήσεις του κινήματος «δεν πληρώνω».

Μεταξύ αυτών και στα διόδια Μακρυχωρίου και Μοσχοχωρίου της Λάρισας, όπου όμως, όπως τουλάχιστον κατήγγειλαν εκπρόσωποι των επιτροπών αγώνα αλλά και φορέων που τάσσονται υπέρ της ελεύθερης και χωρίς τέλη χρήσης των ελληνικών δρόμων, αστυνομικοί της Τροχαίας κατέγραφαν τις πινακίδες αυτοκινήτων που διέρχονταν τους σταθμούς διοδίων σηκώνοντας τις μπάρες και αρνούμενοι να πληρώσουν ή άνοιξαν τους σταθμούς επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση.


«Με διαδικασίες-εξπρές, χωρίς νόμιμες κλητεύσεις (τηλεφωνικά!) και εισαγγελικές παραγγελίες, μας καλούν στην Αστυνομία για να μας εκφοβίσουν», λένε μέλη των επιτροπών, ανακοινώνοντας παράλληλα τη διοργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας σήμερα στις 6.30 το απόγευμα έξω από το κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.
enet.gr
Read more...
free counters