EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

ROBOCOP made in GREECE

Και να τα συγχαρητήρια και οι έπαινοι του Μπάιντεν στο Λευκό Οίκο γι' αυτόν τον "παγκόσμιο Σοσιαλιστή στρατιώτη του Δ.Ν.Τ. "- "για την εξαιρετική δουλειά που κάνει στο χειρισμό της οικονομικής κρίσης”-που βάζει τη χώρα μας πάλι στον "καλό δρόμο" το δρόμο που χάραξε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) ..κλπ...κλπ..!!

Δυστυχώς όλα αυτά τα όμορφα λόγια.......
για αυτή τη μεγάλη "φούσκα" - που θα σκάσει σύντομα- και το καλοφτιαγμένο αυτό "Αμερικάνικο μαξιλαράκι" δεν πρόκειται να σώσουν καμία κατάσταση, δεν πείθουν κανένα και βαρεθήκαμε να ακούμε επαίνους που έχουν σχέση με την τσέπη μας.

Εάν ο κ. Πρωθυπουργός νομίζει ότι με το να είναι ένα υπάκουο ROBOCOP του ΔΝΤ θα σώσει την Ελλάδα με τους δυσβάσταχτους φόρους που επιβάλει στους πολίτες της είναι μακράν γελασμένος.
Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και είναι γεμάτο πλέον από δυστυχία,ανεργία,στασιμότητα και ύφεση της αγοράς και προπάντων αγανάκτηση..!

Όσο δε για εκείνο το περίφημο φως στο τούνελ φαίνεται πλέον πως δεν πρόκειται ποτέ να μεταλαμπαδευτεί στην χώρα μας και σίγουρα κάπου χάθηκε στα μισά του δρόμου.

Takis Vorini
vorini-gr


Read more...
free counters