EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Επίθεση στο Στέκι Μεταναστών


Χτες, καθώς παγωμένοι προσπαθούσαμε να καταλάβουμε πόση αλήθεια έκρυβαν
τα μαύρα μαντάτα, το Στέκι Μεταναστών της οδού Τσαμαδού ήταν αποκλεισμένο από διμοιρίες ΜΑΤ.
Μόλις αποχώρησαν, εμφανίστηκε μία συμμορία Δέλτα,
η οποία επέδραμε στον πρώτο όροφο του Στεκιού.
Χτύπησαν στο πρόσωπο έναν σύντροφο που στεκόταν στην είσοδο.
Κι ανέβηκαν τις σκάλες, ουρλιάζοντας.
Έσπασαν την τζαμόπορτα στο κεφαλόσκαλο και μπήκαν μέσα.

Έκαναν σμπαράλια τα τζάμια στις αίθουσες όπου διδάσκονται ελληνικά οι μετανάστες.

Τραυμάτισαν στους βραχίονες μία συντρόφισσα, η οποία προσπάθησε να τους εμποδίσει.

Τα αίματα από το πάνω μπαλκόνι έσταξαν στο στέγαστρο του υπογείου.

Πέταξαν όλα τα χαρτιά κάτω και έφυγαν, παίρνοντας ως «λάφυρο» μία σημαία.

valiacaldadog
Read more...

Φταίω και για το φόνο;

Πέθαναν από ασφυξία μέσα σ’ ένα κατάστημα τράπεζας που πούλαγε, μεταξύ άλλων, στους πελάτες του τη νεοκλασική του κομψότητα. Μόνο που η αισθητική αντίληψη και το υψηλό ενοίκιο ξεχνούν μερικές φορές να συμπεριλάβουν στα δεδομένα τους την πρόβλεψη του κινδύνου. Πέθαναν από ασφυξία ενώ ήδη ασφυκτιούσαν μέσα σε κοστούμια με βάτες, δεμένοι με γραβάτες και ορκισμένοι στην ευαίσθητη σύμβαση εργασίας τους να μοιράζουν χαμόγελα σε ξινούς, καχύποπτους, μονόχνωτους, προκατειλημμένους και λοιπούς πελάτες… Πώλησαν ευσυνείδητα τα τραπεζικά προϊόντα για να ’χουν να δώσουν το καλή αναφορά όταν το μεσημέρι θα περνούσε η λίστα με τη σοδειά του καθενός… «κάρτες τρεις, ασφάλειες τέσσερις, ταμιευτήρια δύο…» . Γύριζαν στο σπίτι με άγχος γιατί οι «στόχοι» του καταστήματος συνέχεια ανέβαιναν κι ο διευθυντής κι ο διευθυντής του διευθυντή κι όλοι οι διευθυντές των διευθυντών έκοβαν τελευταίως κώλους … Δύσκολη εποχή η εποχή της οικονομικής κρίσης…
topontiki

Ήταν όλοι τους πάνω από 30. Ως παιδιά πρόλαβαν να αποθηκεύσουν στο ασυνείδητό τους τη βραχνάδα της φωνής του Ανδρέα Παπανδρέου όταν μιλούσε για «περήφανα νιάτα» και «τιμημένα γερατειά»… Γέλασαν με τα ανέκδοτα για τη γκαντεμοφροσύνη του Μητσοτάκη και πάγωσαν με τις ανάλγητες απόψεις του. Χαιρέτισαν την έλευση του Κώστα Σημίτη που θα ήταν το κάτι διαφορετικό. Το κάτι καλοκουρδισμένο σε όλους τους τομείς εκτός από την άρθρωση του λόγου. Ανακουφίστηκαν αργότερα όταν ο Κώστας Καραμανλής ανέκοψε τη φόρα με την οποία καταπίνονταν αμάσητα τα πλαίσια στήριξης… Ύστερα είδαν κι αυτόν τον άντρα να πέέέέέέέφτει, να πέέέέέέέέφτει… , να πέέέέέέέέφτει….

Ευρώπη, ευημερία, χρηματιστήριο, χρηματοοικονομικά, δουλειά σε τράπεζα… Πόσοι και πόσοι δεν έδωσαν συγχαρητήρια στον πατέρα τους «που βρήκε το παιδί τόσο καλή δουλειά»… Σπανίως βλέπει ο κόσμος πίσω από τη βιτρίνα. Αυτή η βιτρίνα δεν επέτρεψε να κατέβουν τα ρολά την Τετάρτη το μεσημέρι. Η ιδιωτική τράπεζα δεν είναι δημόσιο για να κλείσει έτσι εύκολα το μαγαζί. Η ιδιωτική τράπεζα είναι το αντίθετο του δημοσίου. Είναι ο ίσιος δρόμος, ο σωστός, ο πουριτανικός. Τον ευαγγελίζεται κι ο νυν πρωθυπουργός…

Έτσι, πέθαναν από ασφυξία μέσα στην τράπεζα…

Όμως μια στιγμή… Ώπα! Ώπα! Τι γίνεται; Τι πάτε πάλι να μου φορτώσετε; Κύριε πρόεδρε δεν τους σκότωσα εγώ. Εγώ αυτούς τους ανθρώπους τους καταλάβαινα. Ήταν σαν και μένα. Πάντα διέκρινα τη θλίψη πίσω από το στήσιμό τους στα γραφεία… Τι θέλετε να πείτε; Ότι δεν ευθύνομαι μόνο για το δημοσιονομικό έλλειμμα αλλά και για το φόνο των τριών αθώων; Εγώ; Εγώ; Γιατί; Επειδή βγήκα επιτέλους μετά από τόσα χρόνια θυμωμένη στο δρόμο; Επειδή δε με πείθουν αυτά που μου λένε; Επειδή έπαψα να παρακολουθώ τι κάνει η Τζούλια; Επειδή δεν μπορώ να συμβιβαστώ με το ότι κόψανε τη σύνταξη της μάνας μου που κουφάθηκε να σηκώνει μια ζωή τηλέφωνα και της γιαγιάς μου που κατατρύπησε τα χέρια της να καρικώνει και να στριφώνει; Αυτό με κάνει φονιά; Το ότι ξύπνησα με έκανε φονιά;

Πρέπει πάντα να βγαίνει το χαμερπές τέρας της παρέλκυσης μαζί μου στο δρόμο;

Ε όχι! Αυτό δεν το δέχομαι. Ψάξτε αλλού το δολοφόνο. Όχι στο προφανές…
Read more...

Οι ληστές με τα μαύρα και οι ληστές με τα άσπρα...

Ένας από τους “ληστές με τα μαύρα”, ο 34χρονος Συμεών Σεϊσίδης, είναι στα χέρια της Αστυνομίας. Όντας και επικηρυγμένος μάλιστα έναντι 600.000 ευρώ. Κάποιοι δηλαδή θα βγάλουν και χοντρό μεροκάματο. Οι “ληστές με τα άσπρα” είναι ανενόχλητοι. Κανείς δεν έχει συλληφθεί και κανείς δεν έχει επικηρυχθεί.

ΣΥΣΣΩΜΟΣ ο πολιτικός κόσμος καταδίκασε τα τραγικά γεγονότα, με τον θάνατο τριών νέων ανθρώπων στον εμπρησμό του κτηρίου της “Μαρφιν”. Λες και υπάρχει κανείς που να υπερασπίζεται τέτοιες ενέργειες και πρακτικές ή να συμφωνεί μ αυτές. Τέθηκε και πάλι λοιπόν από τα χείλια των αρχηγών των Κομμάτων το θέμα της “κοινωνικής γαλήνης”, της “κοινωνικής συνοχής”, με την απαραίτητη επισήμανση, ότι στη “Δημοκρατία δεν υπάρχει χώρος για βία”. Οk. Από τη μία λοιπόν, έχουμε τη Δημοκρατία, τη νομιμότητα κι από την άλλη τους αντιεξουσιαστές, τους αναρχικούς και τους τρομοκράτες.

Όταν κόβεις τα όνειρα της νεολαίας δεν είναι βία; Όταν κατεβάζεις με το πρόσφατο Νομοσχέδιο-Λοβέρδου, τον βασικό μισθό στους νεοπροσλαμβανομένους στα 520 ευρώ, δεν είναι βία; Όταν κόβεις μισθούς και δώρα δεν είναι βία; Όταν μειώνεις το εισόδημα των συνταξιούχων δεν είναι βία; Η βία δεν ασκείται μόνο με μολότοφ.

Ασκείται πολύ περισσότερο και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από την τάξη τη νομιμότητα και την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Για να μετρήσουμε σε τελική ανάλυση, ποιοι ασκούν σε καθημερινή βάση τρομοκρατία; Οι αντιεξουσιαστές, ή, η εξουσία;

Τα πρόσφατα μέτρα και η ουσιαστική πτώχευση του λαού, για τις δεκαετίες που έρχονται δεν ήρθαν από τον ουρανό σαν τις δέκα πληγές του Φαραώ. Είναι αποτέλεσμα της κλοπής των ληστών με τα άσπρα. Πρωθυπουργών, Υπουργών, Βουλευτών, που είτε έκλεψαν είτε κατασπατάλησαν το Δημόσιο χρήμα. Και των συνεργατών τους, μεγαλοεπιχειρηματιών που έκαναν τις μοιρασιές. Έχοντας όλοι τους καθολική ασυλία. Χωρίς να έχουν επικηρυχθεί όπως ο Σεϊσίδης. Χωρίς να διατρέχουν κανένα κίνδυνο να κλειστούν φυλακή!

Έχουν φροντίσει γι αυτούς η Δημοκρατία και η Νομιμότητα. Κι αν κάποιοι κάθισαν στο σκαμνί, όπως για το Χρηματιστήριο, η αδέσμευτη δικαιοσύνη τους αθώωσε. Ψεύτικα είναι τα δάκρυα τους για τους τρεις νεκρούς. Αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί. Η βία και η τρομοκρατία, δεν γεννιούνται από μόνες τους. Τις παράγει το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Η εξουσία δημιουργεί τους αντιεξουσιαστές και οι ληστές με τα άσπρα, τους ληστές με τα μαύρα.
kaisaris


Read more...

Η Ελλάδα , έχει ελπίδα....

pelekis
Read more...

Τελικά ήταν κρίμα που δε μπήκαν μέσα στη βουλή


Είναι κρίμα που σήμερα δεν μπήκαν μέσα στη Βουλή να κάνουν τους 300 να βλαστημήσουν το γάλα της μάνας τους.
Όποιοι όμως καταφέρουν να μπουν στη Βουλή και ανέβουν στο βήμα, να ρίξουν πολλά χαστούκια στον Παπανδρέου τον Παπακωνσταντίνου και τον Λοβέρδο, να μην ξεχάσουν και τον Καραμανλή αλλά και όποιον άλλο βρούνε μπροστά τους!
Αυτοί θα είναι μια ηρωϊκή πράξη που θα γράφει η νεότερη ιστορία με χρυσά γράμματα και θα ναι μετά το κατέβασμα της χιτλερικής σημαίας από το Γλέζο και την εξέγερση του Πολυτεχνείου η τρίτη μαγαλύτερη στιγμή.Έχουμε μέρες μπροστά μας.
news24gr
Read more...

"Οι καρχαριοδημοσιογράφοι ξύπνησαν"


"Οι καρχαριοδημοσιογράφοι ξύπνησαν απο τον ύπνο τους και ταράχτηκαν όταν κατάλαβαν ότι δεν θα είναι οι πρώτοι που θα μεταδώσουν τα νέα για τους 3 νεκρούς και το αποτέλεσμα ήταν να σπάσουν την απεργία τους.

Ευτυχώς πλέον δεν τους έχουμε ανάγκη, υπάρχουν πιο γρήγορα μέσα για την μετάδοση των ειδήσεων και κυρίως ΕΓΚΥΡΑ τα BLOGS.

Δεν θέλουμε πια τις ειδήσεις σας, σας έχουμε συχαθεί όλους στα κεντρικά δελτία ειδήσεων άχρηστοι πουλημένοι στο κάθε κόμμα, γυμνοσάλιαγκες.
Εσείς είσαστε η μεγαλύτερη πληγή ακόμα και απο τους πολιτικούς γιατί αν κάνατε σωστά τη δουλειά σας δεν θα υπήρχε αυτό το χάλι.
Παρουσιάζετε κάθε βράδυ ένα θέατρο κοκορομαχίας, πουθενά στο κόσμο (σε σοβαρό κράτος) δεν γίνεται αυτό που παρουσιάζετε εσείς να τσακώνεστε στα παράθυρα που δεν έχετε την στοιχειώδη μόρφωση απλής συμπεριφοράς.

Δημοσιογράφοι με απολυτήριο Ι5 απο το στρατό με τάσεις αυτοκτονίας και σήμερα να οπλοφορεί και με την άδεια του εισαγγελέα, που ξανακούσθηκαν ρε αλήτες τραμπούκοι.
Αν το είχα κάνει εγώ ακόμα μέσα θα ήμουν."
freskoprama
Read more...
free counters