EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Δωρεάν πλέον τα ΦΕΚ και on line!!!!

Δωρεάν θα είναι πλέον η πρόσβαση σε όλα τα φύλλα της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (Φ.Ε.Κ.), στα πλαίσια του Ν.3861/2010, άρθρο 7 /τ.Α΄112 για την ενίσχυση της διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων των κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο Διαδίκτυο.

Έτσι, λοιπόν, όλα τα Φ.Ε.Κ. σε ηλεκτρονική μορφή είναι διαθέσιμα δωρεάν από την ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου.
alfanea


Read more...

Η Αστυνομία μετατρέπεται σε υπάλληλο των διοδίων από τον Δημήτρη Ρέππα!

Την Αστυνομία επιστρατεύει!! ο Υπουργός Μεταφορών Δημήτρης Ρέππας, προκειμένου να βάλει φρένο στους χιλιάδες οδηγούς ανά την Ελλάδα, που αρνούνται να πληρώσουν διόδια.
Με επιστολή που εστάλη πριν από λίγες μέρες από το αρχηγείο της Αστυνομίας στα αστυνομικά τμήματα της χώρας, δίνεται εντολή(!!!!!) Αστυνομικοί να επιλαμβάνονται των περιστατικών άρνησης πληρωμής, να καταγράφουν τα στοιχεία των οδηγών και εν συνεχεία να τα στέλνουν στην κοινοπραξία που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο προκειμένου να κινηθεί νομικά εναντίον τους.
Η απόφαση αυτή αναμένεται να προκαλέσει την αντίδραση της Κίνησης που λέει “Όχι στα διόδια”, καθώς η Αστυνομία μετεβάλλεται σε υπάλληλο μιας ιδιωτικής εταιρίας, προκειμένου να την διευκολύνει να αποκτήσει τα προσωπικά στοιχεία πολιτών.

Το Κίνημα άρνησης πληρωμής των διοδίων, ξεκίνησε από την Πάτρα και γρήγορα επεκτάθηκε σε όλη την Ελλάδα. Τα περισσότερα περιστατικά άρνησης πάντως καταγράφονται, σχεδόν καθημερινά, στα διόδια των Αφιδνών.

Υπολογίζεται ότι μόνο τον τελευταίο χρόνο από τα διόδια των Αφιδνών πέρασαν 600.000 ΙΧ(!) χωρίς να πληρώσουν.
i-know.gr


Read more...
free counters