EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Ιταμή επίθεση του ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος στην Ελλάδα, από την επίσημη εκπροσώπησή τους στην Αθήνα!


Τώρα η ΓΣΕΕ δεν μπορεί να συνεχίσει την ένοχη σιωπή της!

Να κλείσει τώρα η πρεσβεία των σιωνιστών στην Ελλάδα, η φωλιά του ναζισμού!

Με αφορμή την ολιγωρία, που πράγματι αποδεικνύει όχι την ανευθυνότητα, αλλά τη γελοιότητα της ΓΣΕΕ και των άλλων φορέων, η φωλιά του ναζισμού στην Αθήνα (Γραφείο Τύπου Πρεσβείας του Ισραήλ), δηλαδή αυτοί που δολοφόνησαν εκατοντάδες αμάχους, που παραβίασαν διεθνείς συνθήκες κι έκαναν χρήση απαγορευμένων όπλων (Λευκού Φωσφόρου), προσπαθούν να εμφανιστούν τιμητές και προσβάλουν τόσο τους μεγαλύτερους συνδικαλιστικούς φορείς της πατρίδας μας, όσο και επίσημους κρατικούς φορείς.
Οι δολοφόνοι "ζητούν τα ρέστα" από τον ελληνικό λαό!
Μάλιστα, στην υπόθεση συμμετέχει κι ο γνωστός υπάλληλος της Μοσάντ στην Ελλάδα κ. Κοέν!
Κύριε Στάθη Ανέστη (ΓΣΕΕ), έστειλες στο δικό μας blog (24 Δεκέμβρη 2009) μια επιστολή που χρησιμοποίησες και ειρωνικούς (μαζί με επιθετικούς) χαρακτηρισμούς, γιατί απαιτούσαμε να πάει η βοήθεια του ελληνικού λαού από τον Τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ στο μεγαλύτερο ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης του πλανήτη!
Μετά από 8 μήνες δεν έκανες τίποτα! Είσαι υπόλογος και υπεύθυνος για τη σημερινή επίθεση από το επίσημο «κράτος» του Ισραήλ και θα πρέπει άμεσα να ζητήσεις συγνώμη από τα blogs, αλλά και να αποστομώσεις τους ναζί σιωνιστές!


Τώρα, η βοήθεια στη Γάζα!
sibilla

Επιπροσθέτως, τεράστια είναι η ευθύνη του εκπροσώπου στην Ελλάδα της «Πανευρωπαϊκής Επιτροπής Άρσης Αποκλεισμού της Γάζας, του κ. Γ. Α., ο οποίος ήταν η ψυχή της διοργάνωσης του Τηλεμαραθωνίου της ΕΡΤ. Ο εκπρόσωπος της Επιτροπής πρέπει σήμερα, ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, όπως συντόνισε όλους τους μεγάλους φορείς της Ελλάδας -αφού η ΓΣΕΕ στάθηκε ΑΝΙΚΑΝΗ να τηρήσει τα αυτονόητα-, ν’ αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να γνωρίζει ο ελληνικός λαός που βρίσκονται τα χρήματα (1,2 εκατομμύρια €), τα οποία δόθηκαν για τα παιδιά της Γάζας που άφησαν ανάπηρα, ακρωτηριασμένα οι φονικές βόμβες του ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος!
Η κυβέρνηση και ειδικότερα ο κ. Δρούτσας οφείλει να δώσει δέουσα απάντηση στην ισραηλινή πρεσβεία, που δεν θα περιορίζεται σε γενικολογίες, παραινέσεις ή απλό διάβημα!
Καλούμε και παρακαλούμε τους έλληνες bloggers να λάβουν υπόψη όλα τα στοιχεία που παραθέτουμε, να κάνουν δικές τους αναρτήσεις, να σπάσουμε τις ένοχες σιωπές ΜΜΕ, καναλιών και συμβιβασμένων συνδικαλιστικών ηγεσιών.
Επίσης, βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου που δεν έχουν “δεσμεύσεις” κάθε είδους από το ισραηλινό καθεστώς, να φέρουν άμεσα το θέμα στη βουλή! Να μην περάσουν οι προκλήσεις των σιωνιστών!
Ο ελληνικός λαός δεν θα ανεχτεί άλλες προκλήσεις από τους ναζί χωροφύλακες των ΗΠΑ!

Για την “ιστορία” των χρημάτων του Τηλεμαραθώνιου θυμίζουμε:
Μετά από επανειλημμένες αναρτήσεις των blogs, απάντησε η ΓΣΕΕ για τα χρήματα του Τηλεμαραθώνιου για τα παιδιά της Γάζας. Κύριε Ανέστη, τώρα τι έχεις να πεις;
Tα παιδιά της Γάζας, οι "Eλεύθεροι Πoλιoρκημένοι" δεν έχουν ανάγκη ελεημoσύνης αλλά Aλληλεγγύης! - The children of Gaza, the "Free Besieged" does not need charity but solidarity!
Τι θα γίνει με τη βοήθεια που έπρεπε να πάει για τα παιδιά της Γάζας από τον Τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ; Ν' αρχίσουμε εκ νέου;
Το Ελληνικό Τμήμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Άρση του Αποκλεισμού της Γάζας, σχετικά με τον Τηλεμαραθώνιο...



Read more...
free counters