EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Tι θα λέγατε για μια απεργία των πολιτών και μάλιστα Σάββατο;


Γροθιές ψηλά και πάμε (ή ΠΑΜΕ). Η χώρα λοιπόν είναι έτοιμη και πάλι να "παραλύσει" από τη γενική απεργία που έχουν κηρυχθεί.

Τι θα δούμε; Ακόμα μια απεργία με ελάχιστη κοινωνική συμμετοχή όπου 30.000-40.000 συνδικαλιστές θα κάνουν δημόσιες σχέσεις και θα φωτογραφίζονται με γκριμάτσες που θα ξεχειλίζουν "οργή" κι "αποφασιστικότητα".

Ταυτόχρονα με αυτούς, απεργούν και οι δημοσιογράφοι, πιστά τσιράκια της εκάστοτε εξουσίας. Τι σημαίνει αυτό; Τα πλάνα από τις πορείες και τις διαμαρτυρίες θα τα δούμε από Παρασκευή σε δίλεπτα ρεπορτάζ ανάμεσα σε Τρισέ κι Αλμούνια. Έχουμε μάθει πλέον...

Το ερώτημα δεν είναι πλέον αν οι απεργίες ορθώς γίνονται ή αν όντως θίγονται δικαιώματα των εργαζομένων. Κανένας δεν το αμφισβητεί αυτό. Αν δεν γίνονταν και σήμερα πορείες και διαδηλώσεις, πότε θα γίνονταν;

Ο προβληματισμός πλέον είναι ριζικά διαφορετικός. Είναι άραγε αποτελεσματικές οι πορείες και οι συγκεντρώσεις; Μεγάλη συζήτηση ή μήπως όχι και τόσο; Για να απαντήσουμε στην ερώτηση αρκεί να αναλογιστούμε τι ακριβώς "προκαλεί" μια πορεία.

Κλείνουν οι δημόσιες υπηρεσίες, τα μέσα μεταφοράς αδρανοποιούνται, ακυρώνονται πτήσεις και δρομολόγια, τα κανάλια δείχνουν όλοι μέρα επαναλήψεις, η κυβέρνηση δηλώνει ότι κατανοεί τα αιτήματα των απεργών και την επόμενη μέρα κάθε κατεργάρης στον πάγκο του... Μέχρι την επόμενη απεργία! Έτσι ήταν πάντα, θα μου πείτε! Μήπως όμως σήμερα ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τακτική;

Τι θα λέγατε λοιπόν για μια απεργία διαφορετική από τις άλλες; Τι θα λέγατε να απεργούσαμε για 1-2 μέρες, όχι με την ιδιότητα του εργαζόμενου αλλά με την ιδιότητα του πολίτη. Τι σημαίνει αυτό;

Για 1 μέρα, κανείς να μην αγοράσει τίποτα, να μην πάει για καφέ, να μη πάει στον κινηματογράφο, να μην αγοράσει εφημερίδα (αγοράζει άραγε ακόμα κανείς;) και γενικά να μην ξοδέψει απολύτως τίποτα παραπανίσιο από τις βασικές του ανάγκες επιβίωσης!

Ούτε ένα ευρώ σε αυτή την περίφημη "αγορά" ! Και για να μην κουράζουμε και κανέναν πέραν του δέοντος, προτείνουμε η απεργία αυτή να γίνει την παραδοσιακά καταναλωτική ημέρα, δηλαδή Σάββατο!

Κάτι σαν ένα τεράστιο εμπάργκο σε όλους όσους προτιμούν να αυξάνουν το κέρδος τους με την περικοπή των εργασιακών δικαιωμάτων και όχι με τη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων, σε όσους έχουν μάθει να επιβιώνουν κερδοσκοπώντας, σε όσους έχουν μάθει να ζουν με βασική πηγή εισόδων τις κάθε λογής κρατικές επιδοτήσεις.

Σκεφθείτε μόνο ένα Σάββατο χωρίς 60-70.000 καταναλωτές στα πεζοδρόμια της Αθήνας. Το κόστος της απεργίας θα είναι μεγάλο και δεν θα επιβαρύνει το ήδη ταλαιπωρημένο κράτος. Θα επιβαρύνει την ίδια την αγορά χωρίς κορώνες και κομματικούς βερμπαλισμούς.

Χωρίς συνδικαλισταράδες, εργατοπατέρες και λοιπούς επαγγελματίες επαναστάτες.

Ένα κίνημα των πολιτών για τους πολίτες. Πώς σας φαίνεται ;

parapolitiki


Read more...

ΣΧΕΔΙΟ Δ...


Πατριωτικό καθήκον επιτάσσει να συνεισφέρουμε στην πατρίδα με όσα μέσα και τρόπους μπορούμε. Ξίνουμε την κούτρα μας και ρίχνουμε ιδέες για ανάπτυξη και αύξηση των δημοσίων εσόδων παράλληλα με μόνιμες διαρθρωτικές αλλαγές που θα φέρουν στα ταμεία του κράτους περισσότερα χρήματα.

1. Οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πληρώνουν το κράτος για να εργάζονται. Τέρμα η λούφα και η παραλλαγή. Αν τολμήσουν να πάνε σε απεργίες να τους βάζουν να καθαρίζουν το υπουργείο στο οποίο εργάζονται. Με αυτό τον τρόπο δεν θα χρειάζεται να πληρώνει η Πολιτεία συνεργεία καθαρισμού .Κοντά στο 1 τρις η πόροι που θα ........
συγκεντρωθούν.

2. Να αναγκαστούν οι συνταξιούχοι να παίρνουν μέρος σε ποδηλατικούς αγώνες καλύπτοντας αποστάσεις που θα ξεκινούν από 50 μέχρι 300 χλμ ημερησίως. Όσο μικρότερη η ηλικία του συνταξιούχου τόσο λιγότερα τα χιλιόμετρα και αντίστροφα για τους μεγαλύτερους σε ηλικία. Τί τους χρειαζόμαστε τους παλιόγερους. Εξοικονόμηση 5 - 7 δις.

3. Να αρχίσει το κράτος να φορολογεί τον αέρα που αναπνέουμε ανάλογα με το φύλο, την ηλικία, το μέγεθος μας και την περιοχή που μένουμε. Όσοι ζούν σε περιβαλλοντικά επιβαρυμένες περιοχές να πληρώνουν περισσότερο γιατί ο αέρας που εκπνέουν είναι χειρότερος από κείνον που ζούν σε λιγότερο μολυσμένες περιοχές. Τα 10 δις είναι το μετριότερο ποσό που θα μπει στον κρατικό κορβανά.

4. Να δημιουργηθεί Σώμα Οικονομικών Κυνηγών Κεφαλών (Σ.Ο.Κ.Κ.) με αρμοδιότητα όπου βλέπει Έλληνα να γελάει, να τον θεωρείτ ύποπτο φοροδιαφυγής -επειδή κανείς σώφρων Έλλην μετά από όλα αυτά που του συμβαίνουν δεν μπορεί να γελά, επομένως όποιος γελά είτε κάτι ύποπτο κρύβει ή ετοιμάζεται να κάνει colpo grosso- και να του επιβάλλει πρόστιμο κατ’ ελάχιστο 1000 ευρώ, το οποίο θα αυξάνεται ανάλογα με την ηχηρότητα του γέλιου. Εξοικονόμηση άνω των 6 δις.

5. Οι εύσωμοι να πληρώνουν περισσότερους φόρους και ασφαλιστικές εισφορές από τους μη εύσωμους, διότι δεν προσέχουν την διατροφή τους, τρώνε ακατάλληλες τροφές, οι κενώσεις τους είναι περισσότερες από των μη ευσώμων, και χρειάζονται περισσότερο νερό να πλυθούν, Κάνουν κακό στο περιβάλλον και στα ασφαλιστικά ταμεία. Και εδώ η εξοικονόμηση θα είναι τουλάχιστον 2-3 δις.

6. Τα κατοικίδια να θεωρούνται τεκμήριο. Γιατί πώς μπορεί κάποιος να ταΪζει ζώο ή ακόμα χειρότερα ζώα, όταν δεν έχει ο ίδιος του να φάει, άρα είτε φοροδιαφεύγει είτε ξεπλένει μαύρο χρήμα. Να ελεχθούν και οι φιλοζωικές οργανώσεις που με τόσο ζώα που φροντίζουν θα πρέπει να κάνουν διακίνηση όχι μόνο μάυρου χρήματος αλλά και μυστικών κονδυλίων από εθνοφθόρες Μ.Κ.Ο. Ασύλληπτο το ποσό των δις που θα συγκεντρωθεί από την πληρωμή των τεκμηρίων.

7. Να παρακολουθούνται με ειδικές κάμερες όλα τα σπίτια για την κατανάλωση νερού. Μια οικογένεια 4 ατόμων θα πλένεται 4 φορές τον μήνα και το μπάνιο θα είναι ομαδικό, κανένας δεν θα πλένεται ξεχωριστά. Αν υπάρξει παράβαση του ορίου χρήσης του μπάνιου το πρόστιμο θα ξεκινά από τα 300 ευρώ και θα κλιμακώνεται ανάλογα με τη χρήση. 10 δις κέρδος για το κράτος κατ’ ελάχιστο.

8. Με το που γεννιούνται τα μωρά να τους δίνεται Α.Φ.Μ. και να πληρώνουν φόρο Επίγειας Παρουσίας, όσα δεν θα τα δηλώνουν οι γονείς τους στο Ληξιαρχείο, θα συλλαμβάνονται με τους γονείς τους και θα πηγαίνουν σε καταναγκαστικά έργα μέχρις ενηλικίωσης τους, ενώ θα θεωρούνται Εχθροί του Λαού.

9. Να χρησιμοποιούνται τα περιτώματα των σκύλων που βγάζουν οι φιλόζωοι βόλτα για παραγωγή οικολογικών καυσίμων. Μέρος από τα έσοδα της παραγωγής θα πηγαίνει για την αμοιβή των ιδιοκτητών σκύλων που θα τα συλλέγουν. Αυτούς αν δεν τους πληρώσεις, δεν έχουν το φιλότιμο να την κάνουν τη δουλειά του καθαρισμού από μόνοι τους. Κέρδος για το κράτος γύρω στα 800 εκατομμύρια. Κάτι είναι κι’ αυτό.

10. Οι χουλιγκάνοι των γηπέδων αντί για φυλάκιση – οψέποτε συμβαίνει τούτο- να μη φυλακίζονται αλλα να χρησιμοποιούνται ως πολιτιφυλακή για να περιφρουρούν επώνυμους, των οποίων οι φρουροί θα ξαναγυρίσουν στα αστυνομικά τους τμήματα. Οι χουλιγκάνοι δεν χρειάζονται πολλά, λίγη πρέζα απ’ αυτή που διακινούν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι και μια πρόσκληση από τον πρόεδρο της ομάδας τους για τον κυριακάτικο αγώνα. Τα έξοδα της πρέζας να επιβαρύνουν τους προέδρους των ομάδων τους.
kafeneio


Read more...

Πιέζουν οι Eυρωπαίοι για …

λήψη σκληρότερων μέτρων !!!

Επικεφαλής των «εταίρων» μας τους η Γερμανίδα καγκελάριος του Δ΄ Ράιχ Angela Merkel !!!
TO ΓΡΕΚΙ


Read more...

i-Doser - ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ


Το ανθρώπινο αυτί μπορεί να συλλάβει μόνο ήχους με συχνότητα μεταξύ 20 και 20.000 Hz.
Κάτω από τα 20 Hz έχουμε τους υπόηχους οι οποίοι, παρότι δεν είναι ακουστοί από τον άνθρωπο, μπορούν να προκαλέσουν μια μεγάλη γκάμα φυσιολογικών και ψυχικών αποτελεσμάτων, γι' αυτό και έχουν χρησιμοποιηθεί στη στρατιωτική έρευνα για την παραγωγή αντίστοιχων ηχητικών όπλων.
Τα αποτελέσματα αυτά περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ανησυχία, διαταραχή, ζάλη, ίλιγγο, ναυτία, αποπροσανατολισμό, μυρμήγκιασμα και άλλα.
Σας θυμίζουν κάτι αυτά τα συμπτώματα;...
Κάποιοι έξυπνοι μάγκες την πήρανε χαμπάρι τη δουλειά και άνοιξαν το σούπερ κατάστημα.
Εφ' όσον πολλά από τα συμπτώματα των υποήχων είναι τα ίδια μ' εκείνα των ναρκωτικών,
το ψάξαν το πράγμα επισταμένως και αφού βρήκανε τα απαραίτητα παραθυράκια στους νόμους, κάτσανε και φτιάξανε ηχητικά αρχεία που μπορείς να κατεβάσεις απ' το ίντερνετ προς 5 περίπου δολάρια το κομμάτι και που ακούγοντάς τα από ειδικά ακουστικά, αποκτάς συμπτώματα ίδια με εκείνα συγκεκριμένων ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών.
Τα "ηχητικά ναρκωτικά" είναι εδώ και χρόνια γεγονός και πωλούνται πλέον στο διαδίκτυο.
Τι τραβάει η ψυχή σου; Καπνό, αλκοόλ, μαριχουάνα, κοκαΐνη, ηρωίνη, έκσταση, κρακ;
Η i-Doser διαθέτει τα πάντα και υπόσχεται ότι θα την ακούσουμε κανονικά και μάλιστα στέρεο.
Φανταστείτε τώρα τι έχει να γίνει.
Ο ένας θα βγάζει το i-pod και θα λέει "να κεράσω ρε ένα τσιγάρο";
Και ο άλλος "δε λέει τίποτα ρε, μάπα mp3 κατέβασες".
Ακόμα και η κλασική "γύρα" του τσιγάρου θα περάσει στο παρελθόν, αφού πλέον θα βγάζει
τα ακουστικά ο ένας και θα τα δίνει στον επόμενο.
Οι καλλιεργητές θα μονολογούν "μας έφαγε ο πούστης ο ίντερνετ", ενώ οι γονείς θα βλέπουν
πλέον μέσα στο σπίτι ακουστικά και θα βγάζουν τη μπέμπελη.
Τώρα βέβαια υπάρχουν όπως πάντα και οι κακές οι γλώσσες που λένε ότι το όλο θέμα είναι
καθαρά υπόθεση placebo και θέμα αυθυποβολής αλλά δεν ξέρω τι λένε και οι πιτσιρικάδες
που κατεβάζουν μετά μανίας τα κομμάτια για να χεστούν αυτοί στη μαστούρα και η i-Doser
στο τάλιρο. Εγώ δεν ξέρω να σας πω. Όμως και με τα αληθινά ναρκωτικά το ίδιο δε γίνεται;
Άμα ψωνίσεις μια φορά μπουρούχα, δεν ξαναψωνίζεις απ' το ίδιο.
vasiliastismonaxias


Read more...
free counters