EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΥΧΕΣ, ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2010.


-Οποιος ομιλεί χωρίς να συλλογιέται,τουφεκίζει χωρίς να σημαδεύει.
-Λόγο και πέτρα έριξες, δεν θα τα ξαναπάρεις.

-Αν κάμεις μιαν ευεργεσία, μην την θυμάσαι ποτέ.αν όμως δεχθείς μία, να μην την ξεχάσεις ποτέ.

Κανείς δεν γίνεται εχθρος σου, αν δεν αναγνωρίσει και δεν ενοχληθεί από την αξία σου.Αυτήν εχθρεύεται.

Αυτό που είσαι, μιλάει τόσο δυνατά, ώστε δεν μπορεί να ακουστεί αυτό που λες.

Η ζωή μοιάζει με το ποζάρισμα μπροστά στη φωτογραφική μηχανή.Πετυχαίνουμε καλύτερα αποτελέσματα αν χαμογελάμε.(Γελάτε κάνει καλό, όπως λέει και ενας καλός μου φιλός)!!

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΥΤΥΧΗΣ, ΜΑΘΕ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ.Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΝΗ.
minimarkettrikalon


Read more...

Στις 15 Ιανουαρίου η δικάσιμος κατά του Ελληνικού Δημοσίου για τα πράσινα τέλη.


Στις 15 Ιανουαρίου του 2010 ορίστηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας η δικάσιμος για την αίτηση του ΙΝΚΑ - Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας κατά του Ελληνικού Δημοσίου για τα πράσινα τέλη.
Το ΙΝΚΑ με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι δέχεται και προσκαλεί για υποστήριξη και υποδείξεις νομικής φύσεως «για την επιτυχία της αιτήσεως που θα συζητηθεί την 15 Ιανουαρίου του 2010, κάθε πολίτη ή νομικό που έχει την σχετική δυνατότητα».

«Το ΙΝΚΑ καλεί την κυβέρνηση να αποσύρει την πράξη νομοθετικού περιεχομένου περί αναπροσαρμογής των τελών κυκλοφορίας (ΦΕΚ Α΄219) με την οποία καθορίζεται και αναπροσαρμόζεται το ύψος των τελών κυκλοφορίας και επιβάλλονται περιβαλλοντικά τέλη και ειδικός φόρος για τους κατόχους αυτοκινήτων ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης, ως μέτρο, παράνομο - αντιφατικό - άδικο - αντισυνταγματικό - αντιοικονομικό, με την επιστροφή όσων πλήρωσαν ή θα πληρώσουν οι κάτοχοι των οχημάτων, μέσω της εκκαθάρισης της φορολογικής δήλωσης των δικαιούχων»

«η αιτιολογία των ‘ρύπων’ δεν έχει καμία βάση και αντικρούεται με δεκάδες επιχειρήματα που υπάρχουν στο μυαλό εκατομμυρίων θιγόμενων αδύναμων οικονομικά αλλά περήφανων Ελλήνων». Ανάμεσα σε άλλα, διατυπώνονται τα ερωτήματα: «ποιο ρυπαίνει περισσότερο, το παλιό χιλιάρι ή το καινούργιο 2.000 cc;» ή «γιατί υπάρχουν οι κάρτες καυσαερίων». «Πρόκειται κατάδηλα για φορομπηχτικά μέτρα και όχι για πραγματική ευαισθησία για τα περιβάλλον. Τους «μη έχοντες» θα τους οδηγήσουν στις τράπεζες για δάνειο προς αγορά νέου Ι.Χ., διότι πλέον το παλιό (και με την τεράστια αύξηση των ασφάλιστρων) δεν συμφέρει να διατηρείται»
Οι καταγγελίες -στο ΙΝΚΑ- κατά της απόφασης των υπουργείων Οικονομικών και Υποδομών για την αύξηση των «πράσινων» τελών, που σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνούν και το 100%, είναι περισσότερες από 10.000
tsataki


Read more...
free counters