EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

They didn't let us down(the aggro flame stays on)

Δεν μας απογοήτευσαν τελικά οι AGGROLITES το βράδυ της Πέμπτης(27/8) στη Θεσσαλονίκη.
Η συναυλία ήτανε προγραμματισμένη να γίνει στον ανακαινισμένο χώρο του BLOCK 33(πρώην Υδρόγειος live stage).Αντί αυτού πραγματοποιήθηκε τελικά στο ΜΥΛΟ.
Κατά τις 10:00 η ώρα βγήκαν στη σκηνή οι Θεσσαλονικείς 63HIGH,ένα δυναμικό ska-punk-metal συγκρότημα με 2 κιθάρες,μπάσο,τύμπανα,τρομπόνι και τρομπέτα.
Το κοινό(200-250 άτομα) λίγο συνεσταλμένο στην αρχή,αλλά έδειχνε να του αρέσει ο ήχος των 63HIGH.
Δείτε εδώ και ακούστε τους:



Έπειτα από περίπου 1 ώρα σείρα είχαν οι Les SkartOI! Μία 11μελής μπάντα έκπληξη από το Αίγιο.Ερμήνευσαν 15 δικά τους τραγούδια και διασκευές αρχίζοντας να ζεσταίνουν το κοινό για τη συνέχεια.2 τρομπόνια,τρομπέτα,σαξόφωνο,πλήκτρα,μπάσο,2 κιθάρες,τύμπανα και ντέφι,"χορέψανε" για 50 λεπτά μαζί με κοινό και το ίδιο το συγκρότημα σε ρυθμούς ska roots rocksteady reggae με πολύ κέφι.
Ορίστε εδώ το θρυλικό 54-46(that's my number) διασκευασμένο με πολύ φαντασία:



Kαι επιτέλους στις 12:00 βγήκανε οι AGGRO -
1o κομμάτι το Mr Misery και από το πρώτο άγγιγμα του RIVAS στα πλήκτρα και του Dixon στην κιθάρα "το μαγαζί στον αέρα"
Ακολούθησαν συνθέσεις τους και απο τα 4 album με τον Wagner να ανεβοκατεβαίνει μεταξύ σκηνής και "dancefloor" δίνοντας πολλές φορές το μικρόφωνο στο κοινό να συμμετέχει ενεργά και ακατάπαυστα.
Faster bullet,funky fire,countryman fiddle,Jimmy Jack,burning bush,lunar eclipse,the sufferer,soul gathering μερικά από τα άσματα που έβαλαν κυριολεκτικά φωτιά.
Το σώσε έγινε όμως στο τέλος με τα encore don't let me down και το dirty reggae για κερασάκι στην τούρτα.
Κρίμα που ο J.Wagner(vocals,lead guitarist)είχε ίωση(ευτυχώς όχι των χοίρων) και δεν μπορέσανε να παίξουν πάνω από 1 ώρα και 1 τέταρτο
Έστω κι έτσι όμως απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ
Δείτε εδώ την live εκτέλεση του soul gathering καθώς και αποκλειστική δήλωση του Brian Dixon(guitarist) μόνο για το www.opeiratis.blogspot.com








Read more...

ΕΝΑΣ "ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟΣ" ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ


Εάν είστε λάτρεις του ποδηλάτου, του βουνού και του υγιούς συναγωνισμού, λίγο μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου, στις 18, 19 και 20 του μήνα, μπορείτε να απολαύσετε έναν διαφορετικό ποδηλατικό αγώνα βουνού, στο καταπράσινο τοπίο των Πρεσπών.
Οι Εταιρίες Οικοτουρισμού Βιτσίου και Γράμμου και οι μη κυβερνητικές οργανώσεις Αρκτούρος και Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών, σε συνεργασία με την ποδηλατική Ομοσπονδία Βόρειας Ελλάδας και την εταιρία διοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων Outsports συνδιοργανώνουν έναν ποδηλατικό αγώνα βουνού, σε τρία επίπεδα-etapes (Νεστόριο - Γράμμος, Νυμφαίο- Αμύνταιο και λίμνες Πρεσπών).
Οι περιοχές Νεστόριο - Γράμμος, Νυμφαίο - Αμύνταιο, και οι λίμνες των Πρεσπών στη βορειοδυτική γωνιά της Ελλάδας κοντά στα σύνορα με την Αλβανία και την ΠΓΔΜ είναι κατάλληλες για την ανάπτυξη ενός σύγχρονου μοντέλου τουρισμού υπαίθρου με κύρια δύναμη τη συνεργασία των τοπικών παραγόντων και σύνθημα "Ένας προορισμός - Τρεις τόποι - Χίλιες αναμνήσεις".
Ο ποδηλατικός αυτός αγώνας αποτελεί τον πρώτο σταθμό σε μια προσπάθεια σύνδεσης των τριών αυτών περιοχών, που ξεχωρίζουν για τη μοναδική βιοποικιλότητα, για τα δάση, τα ορεινά λιβάδια, τις λίμνες και τα ποτάμια, για τα τοπικά προϊόντα, την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και την αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και φύσης.
Ο πρώτος αυτός αγώνας θα είναι πιλοτικός και απευθύνεται σε ερασιτέχνες και αθλητές ποδηλάτες. Στόχος των διοργανωτών είναι, από το 2010 να καθιερωθεί ο ποδηλατικός αυτός αγώνας βουνού σ' έναν διεθνή ποδηλατικό αγώνα, με τη συμμετοχή και επαγγελματιών ποδηλατών.
"Στόχος μας είναι να αναδείξουμε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και ειδικότερα τους νομούς Φλώρινας και Καστοριάς, που συνδέονται μέσα από τις προστατευμένες περιοχές Natura 2000, τα μονοπάτια Ε4 και Ε6, το βιότοπο της καφέ αρκούδας, τις πηγές του Αλιάκμονα και τους παραπόταμούς του -πηγή ζωής για όλη τη Δυτική Μακεδονία", επισημαίνουν οι διοργανωτές.
Το ποδήλατο βουνού είναι άθλημα που δίνει τη δυνατότητα στον ποδηλάτη, αθλητή ή ερασιτέχνη, να ενσωματωθεί στο φυσικό περιβάλλον χωρίς να το διαταράσσει με την παρουσία του.
Τα τρία etapes καλύπτουν μέσα σε ένα τριήμερο τις περιοχές Αμυνταίου, Πρεσπών Φλώρινας και Νεστορίου Καστοριάς. Οι διαδρομές περνούν από παραδοσιακούς οικισμούς, ζώνες αμπελοκαλλιέργειας, βιοτόπους αρκούδας, λύκου και άλλων σπάνιων ειδών πανίδας, υγροτόπους με πολλά είδη πουλιών και δασικά οικοσυστήματα δρυός, οξιάς και μαύρης πεύκης.
Οι ποδηλάτες θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν από κοντά την καθημερινή ζωή των τοπικών κοινωνιών, αλλά και να περιηγηθούν σε σπάνιους τύπους οικοτόπων και τμήματα Εθνικών Δρυμών.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου στο Νεστόριο με ατομική χρονομέτρηση, θα συνεχιστεί το Σάββατο,19 Σεπτεμβρίου, με τη διαδρομή Καστοριά - Πρέσπες, μέσα από τα χωριά Σιδηροχώρι και Παύλου Μελά και το χιονοδρομικό Βίγλα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, με τη διαδρομή Φλώρινα - Αμύνταιο μέσω Βιτσίου.

ana-mpa.gr Read more...

Μουσική...έκρηξη





Read more...

Όχι στο Κυνήγι - Ναι στη Ζωή

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΖΩΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

H πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών δεν ασχολείται με το “ευγενές άθλημα” , όπως πολύ άστοχα έχει χαρακτηριστεί η κυνηγετική δραστηριότητα, και δεν την αποδέχεται, αφού διαταράσσει τις ισορροπίες της φύσης και προβαίνει σε ατέλειωτες εκτελέσεις της πανίδας της χώρας μας χάριν ψυχαγωγίας. Η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι αντίθετη με τη συγκεκριμένη δραστηριότητα γιατί ως βίαιη πράξη δεν προάγει τον πολιτισμό μας, το σεβασμό προς τα άλλα όντα του πλανήτη αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο. Πλήθος μελετών αποδεικνύουν ότι η βία σε ζώα έχει άμεση σχέση με τη βία σε ανθρώπους. Η ψυχρή δολοφονία ζώων μεταφέρει το μήνυμα ότι κάποιοι έχουν το δικαίωμα να επιβάλλουν τη δύναμή τους σε άλλους με βίαιο τρόπο.
Και ενώ ο αριθμός των κυνηγών έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια και όλο και πιο πολλοί Έλληνες καταδικάζουν το κυνήγι, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συνεχίζει την υποστήριξή του δίνοντας επίσημη “άδεια” εξόντωσης τεράστιου αριθμού θηλαστικών και πτηνών για την προσωπική ευχαρίστηση των κυνηγών. Σημειωτέον, ότι μετά από πρόσφατο δελτίο τύπου του Υπουργείου, η θηροφύλαξη, αφήνεται στα χέρια των ίδιων των κυνηγών, δίνοντάς τους πλήρη έλεγχο του κυνηγιού. Οι κυνηγοί μάλιστα, προτείνουν αύξηση αντί για μείωση του κυνηγιού και άρση απαγορεύσεων, όπως, η πρόσφατη απαράδεκτη πρόταση από την κυνηγετική συνομοσπονδία για την άρση της απαγόρευσης του κυνηγιού του ζαρκαδιού, είδος το οποίο ήδη απειλείται πολύ έντονα λόγω του φαινομένου της λαθροθηρίας.
Καθώς μεγάλα τμήματα της χώρας μας έχουν καταστραφεί από τις συνεχείς πυρκαγιές ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η εκτεταμένη οικιστική ανάπτυξη σε πολλές περιοχές δρα εναντίον της πανίδας μας, η συνεχής μείωση των βιοτόπων των ζώων και τα δηλητήρια, τα φυτοφάρμακα, καθώς και οι ανθρώπινες δραστηριότητες καταστρέφουν σε μεγάλο βαθμό τους βιότοπους, είναι σημαντικό το Υπουργείο να πάρει επιτέλους μέτρα ενάντια στο κυνήγι και υπέρ της φύσης και των ζώων. Σημειωτέον ότι οποιαδήποτε κυνηγετική δραστηριότητα, νόμιμη ή παράνομη, καθιστά επικίνδυνη για όλους τους πολίτες της χώρας μας, την οποιαδήποτε ενασχόλησή τους με τη φύση, όπως εκδρομές, πεζοπορίες, κλπ. καθώς κανείς δεν επιθυμεί να βρίσκεται σε περιοχές που βρίσκονται κυνηγοί.
Η ανάγκη προστασίας του πολύτιμου φυσικού κεφαλαίου της χώρας είναι επιτακτική. Πλήθος οργανώσεων και πολιτών της χώρας έχουν ζητήσει επανειλημμένως σοβαρά περιοριστικά μέτρα χωρίς ανταπόκριση. Παραθέτουμε μερικά, όπως την απαγόρευση του κυνηγιού τον Φεβρουάριο, γεγονός που συμβαδίζει και με τις ρυθμίσεις της ΕΕ, την απαγόρευση του κυνηγιού σε ολόκληρο το νομό της Αττικής όπου διαμένει ο μισός σχεδόν πληθυσμός της χώρας, τη δραστική μείωση των αριθμών των ζώων που επιτρέπεται να σκοτωθούν, την αξιολόγηση της διαδικασίας της έκδοσης άδειας οπλοφορίας, και πολλές άλλες. Είναι ξεκάθαρο ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών δεν εγκρίνει την κυνηγετική δραστηριότητα. Οι Έλληνες αυτοί είναι ασύγκριτα περισσότεροι από τους κυνηγούς που εξαπολύονται στη φύση της χώρας μας και την υποβάλλουν σε απίστευτες δοκιμασίες.

Η πολιτεία μέσω του Υπουργείου, θα πρέπει να λάβει μέτρα για να υποστηρίξει το δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών της χώρας να απολαμβάνουν τη φύση χωρίς να επιτρέπεται σε μια μειοψηφία ατόμων να τη σκοτώνουν και να την καταστρέφουν. Ως πολίτες, οφείλουμε να επιλέξουμε να κρατήσουμε εκείνα τα στοιχεία της παράδοσής μας που προάγουν τις αξίες του πολιτισμού, της δημοκρατίας και του σεβασμού προς τη φύση. Καλούμε το Υπουργείο να δείξει με έμπρακτο τρόπο το σεβασμό προς τα άλλα όντα και να προωθήσει τις αξίες του πολιτισμού και όχι να στηρίζει τη βία που εμπεριέχεται στο κυνήγι.


Μαγνήτης


Read more...

Ρέει το χρήμα με πρόσχημα την… προβολή των Μεσογειακών


Τι… ψυχή έχουν 100.000 ευρώ; Προφανώς… καμία για αυτό και ξεκινήσαμε. Το συγκεκριμένο ποσό αφορά δράσεις για την… προβολή του Νομού Μαγνησίας για τους Μεσογειακούς Αγώνες το 2013 στο Βόλο.
Το θέμα μας έρχεται από το φίλο «Μαγνήτη» και είναι η αρχή ενός μεγάλου… πάρτυ, εκατομμυρίων ευρώ που θα δαπανηθούν για μία διοργάνωση που δεν απασχολεί κανένας και δεν ενδιαφέρει ούτε την τηλεόραση αφού δεν υπάρχει διαφημιστική πίττα.
Το πρόσφατο παράδειγμα των Ιταλών που κάλυψαν λίγα μόνο αθλήματα στην Πεσκάρα και αυτά όχι ολόκληρα και όχι από τη RAI που μπορεί να είναι κρατική, αλλά δεν πετάει χρήματα για μια παραγωγή που δεν θα φέρει το ποσό πίσω είναι χαρακτηριστικό.
Όμως εδώ είναι… Ελλάδα και οι Μεσογειακοί είναι μία πρώτης τάξης ευκαιρία για να πετάξουμε πάνω από 200 εκατ. ευρώ όπως έχει γράψει το greek-olympics.blogspot.com
Δείτε λοιπόν τι γράφει ο «Μαγνήτης» στην ανάρτησή του.
greek-Olympics


Read more...

ΚΑΜΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ?...


Ανεπίδεκτοι μαθήσεως και πλήρως πιθηκίζοντες προς τα συμβαίνοντα στις ΗΠΑ και τις μεγάλες χώρες της Ε.Ε. πρόσφε-ραν απλόχερα «βοήθεια» στις Τράπεζες, για να τις …σώσουν ! Οι ίδιες, ούτε δήλωσαν προβληματικές, ούτε επεδίωξαν την ενίσχυση…

Τώρα, που εκτιμάται, πως η Ελλάδα περνάει τη δυσκολότερη οικονομική φάση της κι όλοι, επιχειρήσεις, εργαζόμε-νοι, συνταξιούχοι, νοικοκυριά, μικρομεσαίοι, αγρότες, νέοι, υποφέρουν από τις συνέπειές της, αποδεικνύεται πως η πολυδιαφημισμένη πολιτική της κυβέρνησης Καραμανλή, το μόνο, που κατάφερε, είναι να πολλαπλασιάσει τα κέρδη των Τραπεζών και τίποτα άλλο !...
Τα δισεκατομμύρια πέφτουν σαν χαλάζι, στον τραπεζικό χώρο, από τη μια, εξ αιτίας της γενναιόδωρης «βοήθειας» της κυβέρνησης και από την άλλη, λόγω της συνεχιζόμενης, άγριας εκμετάλλευσης των δανειοληπτών και των άλλων πελατών…

Ο Παπαθανασίου, πελαγωμένος, ψάχνει τρόπους και πηγές εσόδων και από ιδεολογικοπολιτική συνήθεια, όλο και προς τις λαϊκές μάζες κοιτάζει και ξερογλείφεται. Η νέα απομύζηση έχει πλήρως ετοιμαστεί, ως στάχτη στα μάτια θάχει κάποια χτυπηματάκια στους «έχοντες», το βασικό φορτίο, όμως, θα το φέρει και πάλι ο εργαζόμενος λαός…

Κι όμως, για την επιβολή μιας έκτακτης εισφοράς, στα υπέρογκα και προκλητικά κέρδη των Τραπεζών, ούτε που το σκέπτονται ! Τη μοναδική δίκαιη περίπτωση εξεύρεσης και αποκόμισης εσόδων, ούτε που τολμούν να την αγγίξουν !...
Κόρακας, κοράκου μάτι, βγάζει ?...
ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ


Read more...

7,2% φαγούρα



Είναι αξιοθρήνητο, ότι το για να γίνει κάποιος καλός πατριώτης πρέπει να γίνει ο εχθρός της υπόλοιπης ανθρωπότητας
Βολταίρος

Δεν υπάρχει η Χρυσή Αυγή ούτε η Πατριωτική Συμμαχία, όπως καν δεν υπάρχουν τα φυντάνια τους σε κοινοβουλευτικό κόμμα. Δεν υπάρχουν αποδείξεις για βίαιες ενέργειες ελλήνων νεοναζί, ο Αντώνης -Περίανδρος- Ανδρουτσόπουλος είναι μάλλον κάποιος νέος με εμφανή αποκλίνουσα συμπεριφορά, ο πρώην πράκτορας της ΚΥΠ Κωνσταντίνος Πλεύρης δεν έγραψε ποτέ ότι θαυμάζει τον Μεταξά, τον Χίτλερ, τον Γκαίμπελς και την 21η Απριλίου διαλαλώντας την επαναφορά ολοκληρωτικών καθεστώτων στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν οι συμμορίες "πατριωτών" που βγαίνουν παγανιά στον Άγιο Παντελελήμονα, το Αιγάλεω, τα Γιάννενα και αλλού. Δεν υπάρχουν καν τα φωτογραφικά τεκμήρια(!) με τα ρόπαλα, τους αγκυλωτούς και τους κέλτικους σταυρούς. Δεν υπάρχουν τα βίντεο των ερασιτεχνών και των ΜΜΕ που παρουσιάζουν κάποιες ορδές "πατριωτών" που αντιλαλούν την πίστη τους στο αίμα και την τέφρα. Δεν υπάρχουν ούτε καν τα επεισόδια. Δεν υπάρχουν έντυπα και ιστοσελίδες που προάγουν το μίσος κατά αλλόθρησκων, κατά της διαφορετικότητας, της εθνότητας, της φυλής, του σεξουαλικού προσανατολισμού.

Η Ελλάδα ζει σε μια υπέροχη ουτοπία, την ιδανική Πολιτεία των αρχαίων όπου όλα λούζονται, χωρίς σκιές στις ακμές και τις γωνίες, κάτω από το μοναδικό φως της Υπέρτατης Ανώτερης Ελληνικής Φυλής.

Αυτή την παραμυθένια Ελλάδα παρουσίασε ξεδιάντροπα η ημεδαπή κρατική αντιπροσωπεία της κυβέρνησης στην Γενεύη για την εξέταση της κατάστασης της χώρας σε θέματα ρατσισμού και φυλετικών διακρίσεων, που διαβεβαίωσε την αντίστοιχη επιτροπή του Ο.Η.Ε. (Επιτροπή καταπολέμησης ρατσιστικών διακρίσεων - CERD) ότι "δεν υπάρχει νεο-ναζιστική οργάνωση στην Ελλάδα".

Όπως ότι δεν υπάρχει ρατσισμός, παρά μόνο "κάποια μεμονωμένα περιστατικά".

Δεν υπάρχει μίσος, γιατί όλοι γίναμε ίδιοι, όμοιοι, ένας κακόγευστος πολτός χτυπημένος στο εθνικιστικό μίξερ της νεοελληνικής κουτοπονηριάς στην διεθνή κουζίνα των «κουτόφραγκων».

Μόνο που η επιτροπή του ΟΗΕ, ως «κουτόφραγκη» που είναι, δεν πίστεψε φυσικά αυτή την ειδυλλιακή εικόνα. Κι έβγαλε ένα από τα σημαντικότερα πορίσματα, σύμφωνα με σαφή αποδεικτικά στοιχεία από άφθονο έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό, που βάλει κατά του Ελληνικού κράτους για την υποκρισία, την ασυνέπεια και την περιφρόνηση που δείχνει για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Τονίζει δε μεταξύ άλλων:

10. Η Επιτροπή ανησυχεί για το ότι το Κράτος μέλος δεν εφαρμόζει αποτελεσματικά τις νομικές διατάξεις που αποσκοπούν στην εξάλειψη των φυλετικών διακρίσεων και ιδίως αυτές που σχετίζονται με την ποινική δίωξη και την τιμωρία των εγκλημάτων με ρατσιστικό κίνητρο.

Η Επιτροπή καλεί το Κράτος μέλος να διασφαλίσει την αποτελεσματική εφαρμογή όλων των νομικών διατάξεων που αποσκοπούν στην εξάλειψη των φυλετικών διακρίσεων καθώς και το ότι τα εγκλήματα με ρατσιστικό κίνητρο θα διώκονται ποινικά και θα τιμωρούνται με αποτελεσματικό τρόπο. Η Επιτροπή περαιτέρω ζητά από το Κράτος μέλος να παράσχει στην επόμενη έκθεσή του επικαιροποιημένες πληροφορίες όσον αφορά την εκ μέρους των δικαστηρίων εφαρμογή των ποινικών διατάξεων που τιμωρούν πράξεις φυλετικών διακρίσεων, όπως αυτές που περιλαμβάνονται στο Νόμο 927/1979. Τέτοιες πληροφορίες θα πρέπει να περιλαμβάνουν τον αριθμό και τη φύση των υποθέσεων ενώπιον της δικαιοσύνης, τις καταδίκες που αποφασίστηκαν και τις ποινές που επιβλήθηκαν, όπως και κάθε αποζημίωση ή άλλης μορφής αποκατάσταση που παρασχέθηκε στα θύματα αυτών των πράξεων.

11. Η Επιτροπή ανησυχεί από αναφορές για τη διάδοση ρατσιστικών στερεοτύπων και μισαλλόδοξων σχολίων από συγκεκριμένες οργανώσεις και ΜΜΕ κατά προσώπων που ανήκουν σε διαφορετικές εθνοτικές και φυλετικές ομάδες.

Η Επιτροπή απευθύνει σύσταση στο Κράτος μέλος να λάβει αποτελεσματικά μέτρα για την τιμωρία των οργανώσεων και ΜΜΕ που είναι ένοχα τέτοιων πράξεων. Περαιτέρω απευθύνει σύσταση στο Κράτος μέλος να απαγορεύσει συγκεκριμένα νεο-ναζιστικές ομάδες από την επικράτειά του και να λάβει πιο αποτελεσματικά μέτρα για να διασφαλίσει την ανεκτικότητα απέναντι σε πρόσωπα με διαφορετική εθνοτική καταγωγή.


Ολόκληρο το πόρισμα της επιτροπής του ΟΗΕ στην ελληνική μετάφραση είναι διαθέσιμο σε word file μέσω ΕΠΣΕ είτε στο ποστ του e-lawyer.

Χάρη στο ΕΠΣΕ και τη μετάφραση που παρουσιάζεται επίσημα, οι υγιείς ανθρωπιστές θα αντιληφθούν την έκταση της πανωλεθρίας. Καιρός είναι να πάρουμε τα πράματα πιο σοβαρά γιατί μετά την ευρωεκλογική άνοδο του ΛάΟΣ, τα καλάμια καβαλικεύονται αφειδώς με την αγαστή συνέργεια των επίλεκτων ΜΜΕ.

Βέβαια κάποιος προβεβλημένος Έλληνας βουλευτής, από τα πιο γνωστά »μπουμπούκια« του εθνικιστικού παροξυσμού, στο άκουσμα του πορίσματος «ξύστηκε» από τηλοψίας.

«Χτες το βράδυ ήμουνα στο κρεβάτι μου και είχα μια φαγούρα σε όλο το κορμί. Έκανα έτσι, έκανα έτσι, έκανα έτσι, έκανα έτσι, λέω "τι φαγούρα". Δεν λέω για άλλα σημεία. Λέω γενικώς φαγούρα».


Ίσως προκαλεί την τύχη του γιατί το επόμενο ξύσιμο μπορεί να το κάνει ανάμεσα σε τοίχους και κάγκελα. Αλλά ίσως το πολύ πολύ να του αντιγυρίσει κανείς πολλαπλάσια τη ροχάλα που έφτυσε.

Ξύσου ξύσου.

Είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις περισσότερο όσο ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που σέβονται το δώρο της ζωής και δεν πρόκειται να επιτρέψουν να αναλάβεις ως διαχειριστής της.

Ενημερωτικά, υπάρχουν δύο βίντεο με το »μπουμπούκι« βουλευτή σε αυτό το ποστ του e-lawyer από τα οποία στηρίχτηκε το υλικό του παρόντος βίντεο. Αλλά, όπως θα δείτε, δίνει τροφή για επιπλέον απαντήσεις και έτσι δεν θα εξαντλήσουμε το θέμα μόνο εδώ διότι κάνει λες και του ανήκει όλη η Ελλάδα. Δεν είναι έτσι.
JUNGLE-Report μέσω
grbloopers



Read more...

"Εμείς είμαστε επικεντρωμένοι στη δουλειά μας"


ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙ

Με τη φράση «εμείς είμαστε επικεντρωμένοι στη δουλειά μας» αντιπαρέρχεται επισήμως η κυβέρνηση τις πληροφορίες περί επικείμενων αποφάσεων του πρωθυπουργού για ανασχηματισμό ή πρόωρες εκλογές στο επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, ερωτηθείς για τις φήμες περί πρόωρων εκλογών και ανασχηματισμού, απάντησε: «Κάνουμε τη δουλειά μας επικεντρωμένοι στις μεταρρυθμίσεις, τις αναγκαίες αλλαγές και σε όλα όσα έχουμε προαναγγείλει».

Επίσης, δήλωσε πως δεν υπάρχει

trelokouneli

προγραμματισμένη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για την ερχόμενη Πέμπτη.Ο κ. Αντώναρος δεν θέλησε να κάνει σχόλιο για τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ενώ μετά από σχετική ερώτηση δήλωσε πως είναι ξεκάθαρη η άποψη του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ για το θέμα της προεδρικής εκλογής. «Το έχει πει επανειλημμένες φορές τους τελευταίους μήνες. Άλλο αν τις τελευταίες ημέρες κάποιοι προσπαθούν να τα πουν λίγο διαφοροποιημένα» πρόσθεσε και τόνισε ότι η άρνηση του ΠΑΣΟΚ να συναινέσει στην επανεκλογή του Προέδρου Κάρολου Παπούλια οδηγεί τη χώρα σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο.

Αναφορικά, εξάλλου, με τους φορείς που φέρονται να ζητούν εκλογές και αν έτσι μπορεί να προχωρήσει η κυβέρνηση στο έργο της, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε πως οι απόψεις που εκφράζουν οι εκπρόσωποι φορέων στον πρωθυπουργό είναι αρκετά διαφοροποιημένες και δεν είναι «άσπρο - μαύρο». Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν οι δηλώσεις των υπουργών Παιδείας Αρη Σπηλιοτώπουλου και Οικονομίας Γιάννη Παπαθανασίου, οι οποίοι, μετά τη συνεργασία τους με τον πρωθυπουρό, δήλωσαν ότι η κυβέρνηση προχωρά και κάνει τη δουλειά της.
Read more...

So!How do you see...blogs this year?


travellgreece


Read more...

εκεί που λες ότι τελειώνει η λογική, ο εχθρός της σού ζητάει να γίνετε φίλοι…



Τελειώσανε οι μετανάστες, οι άστεγοι, οι εξαρτημένοι; Φέρανε τον ποθητό αποτέλεσμα οι σκούπες του καλοκαιριού; Και τώρα, τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους, μέχρι να μαζευτούν οι επόμενοι και να ξαναπαιχτεί το έργο των καθαρών πόλεων;


Η ΕΛΑΣ ετοιμάζεται για θερμό φινόπωρο: taser, αύρες και κάμερες

«Με επιχείρημα την προστασία των πολιτών από "πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα" και φοβούμενη νέα επεισόδια, καθώς τον Οκτώβριο αρχίζει η δίκη των ειδικών φρουρών που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, η ΕΛ.ΑΣ. ανανεώνει τον εξοπλισμό της. Ήδη, έχουν δρομολογηθεί αγορές νέων όπλων, μεταξύ των οποίων χειροβομβίδες καουτσούκ, taser και αύρες με κανονάκια νερού.Στο μεταξύ, πλησιάζει και η επέτειος ενός χρόνου από τη δολοφονία του Αλέξη, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό στην ΕΛΑΣ. Η Αστυνομία προσπαθεί να επιταχύνει τις διαδικασίες για το ξεμπλοκάρισμα της χρήσης των καμερών και, έκτός από τις ήδη υπάρχουσες, προτείνει να τοποθετηθούν και νέες στις οδούς Σόλωνος, Χαριλάου Τρικούπη, Ιπποκράτους, Ακαδημίας, Εμμ. Μπενάκη, Ασκληπιού, Ομήρου, Αμερικής, Μασσαλίας, σημεία από τα οποία θέλει να ελέγχει κινήσεις από τα Εξάρχεια»
crimevssocialcontrol


Read more...

Το nonews-news1.blogspot.com και πάλι στον "αέρα"


Το nonews-news1.blogspot.com είναι ήδη στον αέρα. Παρακαλούμε διαδώστε το....Η φωνή μας γίνεται ακόμα πιο δυνατή...
ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ


Read more...

ΑΝΤΕ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΚΑΝΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!

ΤΟ ΓΟΡΓΟΝ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ...

ΜΠΟΜΠΕΡ



Read more...

Tα 7 κοπλιμέντα που κάθε γυναίκα θέλει να ακούσει !


Είναι γνωστό ότι το θηλυκό γένος τρέφεται με τα αντρικά κοπλιμέντα, γιατί έτσι ικανοποιούνται οι ανάγκες του για επιβεβαίωση. Όμως, ποιά είναι τα καλύτερα γλυκόλογα που κάθε μα κάθε γυναίκα θέλει να ακούσει, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή της; Ανακαλύψτε τα στις παρακάτω γραμμές...

Οι γυναίκες αναζητούν το απόλυτο. Σε θέλουν για πάρτη τους και σε θέλουν ολοκληρωτικά. Δεν θέλουν να έρχονται ούτε δεύτερες, ούτε καν αναπληρωματικές στην καρδιά σου και στην ερωτική σου επιθυμία. Και για του λόγου το αληθές: αν το προσέξεις, οι παρακάτω προτάσεις εμπεριέχουν τουλάχιστον ένα "ποτέ" ή ένα "τίποτα".

Είναι τα καλύτερα κοπλιμέντα που μπορείς να πεις στην κοπέλα σου, γιατί δεν υπάρχει θηλυκό πάνω στη γη, που να μην "λυγίσει" ακούγωντας τις παρακάτω φράσεις να βγαίνουν από τα χείλια ενός άντρα...

1. "Δεν θα βρω
okokoras

ποτέ άλλη σαν εσένα"
Είναι ο μεγαλύτερος φόβος κάθε γυναίκας. Κι αν αποφασίσουν να σε χωρίσουν και μετά από ένα μήνα σε δουν αγκαλίτσα με το πιστό αντίγραφο της Λίμα; Και αν παρόλο που προσπαθήσουν να την μειώσουν σε ότι αφορά την εξυπνάδα της, αποδειχτεί από έγκυρες πηγές ότι είναι μακρινή απόγονος του Χόκινς και σου συμπεριφέρεται καλά; Για αυτό, αν και ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα πετύχεις στο δρόμο σου όταν οι δικοί σας έχουν χωρίσει, δώσε της τουλάχιστον αυτήν την ψεύτικη υπόσχεση. Πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο -και κάτι χειρότερο.

2. "Είναι η πρώτη φορά που είμαι αληθινά ερωτευμένος"
Για μια ακόμα φορά θα ικανοποιήσεις από τις πιο διαδεδομένες γυναικείες φιλοδοξίες: να έχουν την "πρωτιά" στην καρδιά ενός άντρα. Γιατί μπορεί να είναι η δέκατη γυναίκα με την οποία κάνεις σχέση, αλλά αν της πεις αυτές τις μαγικές λεξούλες, θα ανέβει η αυτοπεποίθηση της και θα σταματήσει -τουλάχιστον προσωρινά- να προσπαθεί να μάθει τα πάντα για τις πρώην σου.

3. "Δεν θέλω να αλλάξεις σε τίποτα".
Με αυτές τις μαγικές λεξούλες θα της φτιάξεις ολόκληρη τη χρονιά. Η γυναικεία ανασφάλεια δεν είναι αστείο πράγμα και με αυτήν την λεκτική συνταγή, την εκμηδενίζεις.

4. "Είσαι η πρώτη μου προτεραιότητα"
Δεν είναι οι φίλοι μου. Δεν είναι η δουλειά μου. Υπάρχεις μόνο εσύ. Ναι, ΟΚ, είναι λίγο too much, αλλά αν το καλοσκεφτείς ότι έχει σχέση με τον έρωτα έχει μια μικρή τάση προς την υπερβολή. Το μήνυμα που θα πρέπει να πάρει θα το πάρει, μην ανησυχείς...

5. "Είμαι περήφανος για σένα"
Καμία δεν θέλει δίπλα της έναν άντρα που να μην θέλει να την εμφανίζει στην παρέα και γενικότερα να δείχνει έμμεσα ότι δεν την εκτιμάει σαν άνθρωπο. Καλή και η σεξουαλική επιβεβαίωση, αλλά μετά από λίγο, όλες θα αναρωτηθούν: άραγε με θέλει μόνο για το σεξ ή με "πάει" και σαν άτομο; Για αυτό και ακόμα κι αν δεν το παραδέχονται, πεθαίνουν να ακούσουν και τέτοια, πιο "ξενέρωτα" λόγια...

6. "Ακόμα κι αν πάρεις 10 κιλά, εγώ θα σε θέλω το ίδιο"
Έτσι θα της δείξεις ότι δεν είσαι ένα ρηχό γαϊδούρι που το μόνο που κοιτάει είναι η εξωτερική εμφάνιση. Μόνο πρόσεχε μην της το λες καθημερινά και κάθε φορά που το ακούει δαγκώνει και ένα κομμάτι σοκολάτα και σε τρεις μήνες παίρνει μια 20αριά κιλά, κατευθείαν στα πισινά. Γιατί μετά θα πρέπει να αποδείξεις στην πραγματικότητα ότι είσαι άντρας που τηρείς το λόγο σου.

7. "Είσαι πολύ σέξι"
Και γενικά οτιδήποτε που να παραπέμπει στο πόσο την θες. Δεν μιλάμε να το πεις αυτό σε μια που τυχαίνει αυτή τη στιγμή να κάνεις σεξ. Σε μια σχέση, ειδικότερα όταν έχει περάσει αρκετός καιρός, η γυναίκα θέλει να ακούσει ότι είναι ακόμα επιθυμητή ερωτικά. Άσε που όσο πιο συχνά λες τέτοια "πρόστυχα" και καυτά κοπλιμέντα, τόσο θα αυξάνονται οι ορέξεις της.
Read more...

Forest Kouri - Δάσος Κουρί






photos by TopGeo

Σα βρεθείς περιδιαβάζοντας κατά τα μέρη του Αλμυρού μην ξεχάσεις να πεταχτείς ως το Κουρί. Πρέπει οπωσδήποτε να το επισκεφθείς. Διαφορετικά θα χάσεις την ευκαιρία να ζήσεις μέσα σε μια παρθενική και πρωτόγνωρη φυσική ομορφιά. Και στην εποχή μας κάτι σαν το Κουρί του Αλμυρού όλο και πιο σπάνια μπορεί να το συναντήσει κάποιος. Ακόμα και στα πιο όμορφα δασωμένα βουνά μας κάπου θα βρεις να τα πληγώνει βάναυσα μια "αυθαίρετη" βίλα. Το Κουρί όμως του Αλμυρού -κατακαμπίς στο κάμπο- παραμένει παρθένο και ανέγγιχτο εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ανόθευτη η ομορφιά του. Γαλήνιο μέσα στο θόρυβο, ησυχαστήριο μέσα σε πυκνοκατοικημένο μέρος.....
travellgreece

Το δάσος Κουρί είναι μια βαρύτιμη κληρονομιά της περιοχής μας. Βρίσκεται περίπου 1000 μέτρα βορειοδυτικά της πόλης του Αλμυρού και 500 μέτρα από την πρώην κοινότητα της Ευξεινούπολης. Το 1927 με την υπ’ αριθ. 35/1927 απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου παραχωρήθηκε στην τότε κοινότητα και σήμερα Δήμο Αλμυρού. Το 1970 κηρύχτηκε αναδασωτέο, με το υπ’ αριθ. 356/1980 Προεδρικό Διάταγμα. Στη συνέχεια εντάχθηκε στις προστατευόμενες περιοχές με το νόμο 1650/86 για την προστασία του περιβάλλοντος. Η έκταση που καταλαμβάνει είναι περίπου 1150 στρέμματα και καλύπτεται κατά κύριο λόγο από «ΧΝΟΩΔΗ ΔΡΥ». Η επιφάνειά του είναι μικρότερη, σε σχέση με αυτή που είχε τα παλιά χρόνια. Δυστυχώς όμως ιστορικές πηγές και επίσημα στοιχεία δεν υπάρχουν.

Αναγκαστικά λοιπόν αρκούμαστε σε μαρτυρίες γεροντότερων που μεγάλωσαν στην περιοχή και θυμούνται. Το δάσος παλιά κάλυπτε μια περιοχή από το Νεοχωράκι έως την παραλία του Αλμυρού και από τα ρέματα του Πλατάνου έως και το χολόρεμα κοντά στο Αϊδίνι. Δηλαδή μια έκταση περίπου 20.000 στρεμμάτων.

Κουρί Σκακιέρα Αν επισκεφτεί κανείς την περιοχή θα δει δέντρα όμοια με αυτά του δάσους Κουρί, τα οποία είναι διάσπαρτα σε όλη αυτή την περιοχή. Αυτό αποτελεί πιστοποίηση των παραπάνω πληροφοριών. Οι αιτίες που συντέλεσαν στην μείωση της επιφάνειας του δάσους είναι πολλές. Σημαντικότερες από αυτές είναι: Α) Πριν το δάσος μπει υπό καθεστώς προστασίας, αποτελούσε χώρο βοσκής από κοπάδια αιγοπροβάτων της περιοχής, είτε ελεύθερα είτε με μίσθωμα. Όλοι γνωρίζουμε τη ζημιά που μπορούν να προκαλέσουν τα μηρυκαστικά αυτά στα νέα δενδρύλλια των δέντρων του δάσους, κυρίως όταν η βοσκή είναι συνεχής και έντονη. Β) Η υλοτόμηση των δέντρων γινόταν αυθαίρετα και χωρίς πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει μέριμνα για μέλλον του. Ένας μεγάλος παρατεταμένος παγετός στην δεκαετία του ’50, κατέστρεψε πολλά από τα δέντρα της περιοχής κυρίως τα μικρά, αναστέλλοντας ταυτόχρονα τη φυσική αναδάσωσή του. Εκείνα τα χρόνια αυξήθηκαν και οι απαιτήσεις των κατοίκων για θέρμανση. Πηγή λοιπόν καυσόξυλων αποτέλεσε το δάσος. Με την αύξηση του ενδιαφέροντος για τα αγροτικά προϊόντα και με τις νέες απαιτήσεις για περισσότερη γη προς καλλιέργεια, κόπηκαν πολλά δέντρα του δάσους.

Σ΄ αυτό συντέλεσε και το γεγονός ότι η έκταση που καταλάμβανε το δάσος ήταν πεδινή, κατάλληλη όσο καμία άλλη για γεωργική χρήση. Η αδιαφορία που υπήρχε σε μεγάλο βαθμό από τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και της επικράτειας για το μέλλον της φύσης και των παιδιών μας ήταν μεγάλη. Η ανυπαρξία της νομοθεσίας, αλλά και τα πολλά παράθυρα που υπήρχαν σ’ αυτή, η κακή εκτίμηση του κόσμου για το πόσο χρήσιμο ήταν αυτό το δάσος σ’ αυτή τη θέση και η κακή παιδεία, έδωσαν έδαφος στην καταστροφή του. Έτσι λοιπόν φτάσαμε στη σημερινή περιορισμένη μορφή του δάσους. Το Κουρί εξακολουθεί να κινδυνεύει και κάθε μέρα που περνά, χωρίς να δρούμε αποτελεσματικά, χάνεται πολύτιμο έδαφος.

από το βιλίο ΑΛΜΥΡΟΣ – ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Υπάρχει επίσης ένα hotel,restaurant με ωραία ατμόσφαιρα μέσα στο δάσος



The forest kouri of Almyros
If you find yourself going at the parts of Almyros you do not forget to visit the Kouri forest. You must pay a visit otherwise you will lose the opportunity to live for a few moments in a virgin and unusual natural beauty. In our time something as the kouri of Almyros is something hard to find. The Kouri however remains virgin and untouchable for thousands of years. It's virgin beauty makes that forest an extremely peaceful environment outside the city.

The area is particularly valued as a destination for migratory birds, such as the mute swan, spoonbill, glossy ibis (Plegadis falcinellus) and other species of heron.
In your unscheduled and occasional visit you might not be able to see all it's beauty.And be - it says - the forest Kouri Almyros "unique in the Balkans flat autofyes forest". And be - it says - the Kouri Almyros a live still remains of pro-history Thessalian (drymonon)woondland". And these two "unique in the Balkans autofyes flat forest", and "live still up to today remains of pro-history Thessalian (drymonon)woodland" if it were will only be supposed - it would be supposed from time - are careful particularly.
There is also a nice hotel,restaurant in the heart of the forest
Read more...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!


tribal...gathering


Read more...

love at first sight


TopGeo


Read more...

Τα τρία επιχειρήματα!



Τρία επιχειρήματα για το ότι ο Χριστός ήταν Ιρλανδός
-Δεν παντρεύτηκε ποτέ
-Δεν είχε ποτέ σταθερή δουλειά
-Η τελευταία του επιθυμία ήταν ένα ποτό.

Τρία επιχειρήματα για το ότι ο Χριστός ήταν Πορτορικανός
-Το μικρό του όνομα ήταν Jesus
-Είχε πάντα μπλεξίματα με τον νόμο
-Η μάνα του δεν ήξερε ποιος ήταν ο πατέρας του.

Τρία επιχειρήματα για το ότι ο Χριστός ήταν Ιταλός
-Μιλούσε κάνοντας χειρονομίες
-Κάθε γεύμα του συνοδευόταν από κρασί
-Δούλευε ως ξυλουργός (!)

Τρία επιχειρήματα για το ότι ο Χριστός ήταν Μαύρος
-Αποκαλούσε όλον τον κόσμο αδέλφια του
-Δεν είχε σταθερή διεύθυνση
-Κανένας δεν τον προσλάμβανε

Τρία επιχειρήματα για το ότι ο Χριστός ήταν από την Καλιφόρνια
-Δεν κουρευόταν
-Τριγυρνούσε ξυπόλυτος
-Εφεύρε μια νέα θρησκεία

Και τέλος η απόδειξη ότι ο Χριστός ήταν Έλληνας
-Δούλευε στο μαγαζί του πατέρα του
-Έμενε σπίτι του μέχρι τα 33 του
-Ήταν πεπεισμένος ότι η μητέρα του ήταν παρθένα
-Η μητέρα του ήταν σίγουρη ότι ο γιος της ήταν θεός!!!
i-Reporter


Read more...

Νέοι κανονισμοί ελέγχου των φορητών υπολογιστών στα αεροδρόμια των ΗΠΑ


Νέους κανονισμούς εξέδωσε η κυβέρνηση Ομπάμα σχετικά με τον έλεγχο των φορητών υπολογιστών και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών στα αεροδρόμια των Ηνωμένων Πολιτειών, λόγω διαμαρτυριών για παραβίαση των προσωπικών και συνταγματικών δεδομένων.

Το αμερικανικό Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, ωστόσο, υπεραμύνθηκε των υφιστάμενων πρακτικών, τις οποίες κρίνει απαραίτητες για τον εντοπισμό πληροφοριών σχετικά με πιθανή τρομοκρατική δράση και άλλη εγκληματική δράση, όπως παιδική πορνογραφία και παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων.
«Με τις νέες οδηγίες που ανακοινώθηκαν σήμερα επιτυγχάνεται ισορροπία ανάμεσα στο σεβασμό των
Fatsa TV

ελευθεριών του πολίτη και τα προσωπικά δεδομένα των ταξιδιωτών, ενώ ταυτόχρονα το υπουργείο θα έχει στη διάθεσή του τα μέσα για τη λήψη της αναγκαίας νομικής δράσης με στόχο τη φύλαξη των συνόρων μας», δήλωσε την περασμένη Πέμπτη η υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Τζάνετ Ναπολιτάνο.

Στη διάρκεια των ελέγχων στα αμερικανικά αεροδρόμια, συχνά ζητείται από τους ταξιδιώτες να ενεργοποιήσουν τους φορητούς τους υπολογιστές προκειμένου να διερευνηθεί το περιεχόμενό τους, γεγονός που έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών από τις οργανώσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Σύμφωνα τους νέους κανονισμούς, ωστόσο, οι αρμόδιοι υπάλληλοι θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί κατά τη διαχείριση υλικού με νομικό ή επιχειρηματικό περιεχόμενο ή άλλα προσωπικά δεδομένα, όπως ιατρικά αρχεία ή πληροφοριακό υλικό που μεταφέρουν οι δημοσιογράφοι.


Read more...

Οι επόμενες εκδόσεις του δημοφιλούς browser Mozilla


Η Mozilla ανανέωσε πρόσφατα το χρονοδιάγραμμα [roadmap] των επόμενων εκδόσεων του Firefox. Αν και το πλάνο δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη στο 100%, οι μηχανικοί της Mozilla έχουν ήδη πιάσει δουλειά προκειμένου να τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα των επόμενων τριών εκδόσεων. Οι εκδόσεις αυτές θα έχουν τους κωδικούς 3.6, 3.7 και 4.0.

Οι εκδόσεις 3.6 και 3.7 θα περιλαμβάνουν κυρίως
Αll about Technology

κυρίως βελτιώσεις στη μηχανή Gecko και τη JavaScript engine Tracemonkey. Αν δεν υπάρξει αλλαγή στο roadmap, η έκδοση 3.6 θα διατεθεί στο κοινό πριν το τέλος του 2009 και θα συμπέσει με την κυκλοφορία του Fennec 1.0, της έκδοσης δηλαδή του Firefox για κινητά τηλέφωνα και smartphones. Η 3.7 αναμένεται να κάνει ντεμπούτο την άνοιξη του 2010.

Όσο για την έκδοση 4.0, η κυκλοφορία της προσδιορίζεται τον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο του 2010. Δε γνωρίζουμε ακόμη πολλά για τις δυνατότητές της, φαίνεται όμως ότι θα διαχωρίζει τα ενεργά tabs σε ξεχωριστές processes και θα έχει εντελώς διαφορετική σχεδίαση.

Read more...

Τα ποντίκια πάντα εγκαταλείπουν το πλοίο όταν βυθίζεται!


ΑΣΗΜΩΝΗΣ


Read more...
free counters