EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.


ΠΕΜΠΤΗ 3/12/09
Βγαίνει η απόφαση όπου καταδικάζεται ο Ηλίας Νικολάου σε 7χρ+3 μήνες... βασίζεται ΜΟΝΟ στη μαρτυρία ενός μπάτσου!!! Περίεργο δεν είναι που περίμεναν να εκδικαστεί 3 (!!!) μόνο μέρες πριν της 6/12;;;
Ταυτόχρονα, ανακοινώνεται κλείσιμο των σχολών για τετραήμερο με πρόσχημα τη νέα γρίπη!!!
Ήδη όμως έχουν αρχίσει καταλήψεις σε δεκάδες σχολές!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/12/09
Οι φοιτητές βρίσκουν την ΑΣΟΕΕ κλειστή & φρουρούμενη από μπάτσους!!! (από πότε μπάτσοι προφυλάσσουν την δημόσια υγεία;;;) συγκρούσεις φοιτητών & μπάτσων, ανοίγουν τη σχόλη τελικά!
Την ίδια μέρα,γίνεται μαθητική πορεία στο Χαλάνδρι όπου καταλήγει στο Α.Τ.Χαλανδριου. Με αφορμή μερικά νεράντζια,άπειροι μπάτσοι, κυκλώνουν τους μαθητές & απειλούν με μαζικές συλλήψεις!!!
Τελικά αφήνονται να αποχωρήσουν, σε ομάδες όμως των 5 ατόμων!!!
Πορείες ήδη σε αρκετές πόλεις...Αγρίνιο, Κόρινθο κλπ...

ΣΑΒΒΑΤΟ 5/12/09
Με πρόσχημα επίθεση σε πεζή περιπολία, το (Μ)ΠΑ(Τ)ΣΟΚ δίνει εντολή & τα στρατεύματα κατοχής εγκαθίστανται στα Εξάρχεια!Όποιος κυκλοφορεί έξω, προσάγεται "προληπτικά"...
(η προσαγωγή, δικαιολογείται ΜΟΝΟ όταν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι είσαι ύποπτος για πράξη που ήδη έχει τελεστεί!!!)
Ταυτόχρονα,επίθεση πραγματοποιείται στο "ΡΕΣΑΛΤΟ"... ευρήματα; μπουκάλια μπύρας & σφύρια...
(εγώ που ζω μόνος,αυτή τη στιγμή έχω στην κουζίνα μου 30 μπουκάλια... + η βαριοπούλα στην εργαλειοθήκη μου... ΠΙΑΣΤΕ ΜΕ!!!)
Κατάληψη στο δημαρχείο Κερατσινίου & επέμβαση των μπάτσων σε αυτή... σύνολο συλλήψεων; 64!!!
Ο δήμος διαφοροποιείται κ αντιδρά στη μπατσοκρατία!!!
Ανακοίνωση βγαίνει από το δημοτικό συμβούλιο:
http://anarxiko-resalto.blogspot.com/2009/12/blog-post_07.html

ΚΥΡΙΑΚΗ 6/12/09
Η προπαγάνδα των Μ.Μ.Ε κορυφώνεται!!!
Ενώ πάνω από 10.000 άτομα βρίσκονται στην πορεία, τα μμε ασχολούνται με τον δήθεν βαρύ τραυματισμό του πρύτανη... η φώτο που βγαίνει "καθαρός" αποκρύπτεται:
http://www.tvxs.gr/v27893
Ταυτόχρονα αποκρύπτονται οι δολοφονικές επιθέσεις των "Δ", ΜΑΤ ΥΜΕΤ κ λοιπών σωμάτων ανασφάλειας!
Η επίθεση με το μηχανάκι και ο τραυματισμός διαδηλώτριας δίνονται στα μμε με άλλο βίντεο!
Τα περιστατικά ήταν δύο!!!
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1203012
αυτή είναι η άκρως δολοφονική επίθεση!!!(παρακαλώ, διαδώστε το μιας κ όπως είπα, παραπληροφορούν)
με αυτό το βίντεο:
http://www.tvxs.gr/v27752
όπου όντως δείχνει ως ατύχημα λόγω πανικού!!!(απαράδεκτο κ αυτό!!)
Ξαναβγαίνει περίστροφο!!!
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1202225
Οι συνεχείς επιθέσεις των μπάτσων κ το κλείσιμο όλων των δρόμων με τις συνεχείς "προσαγωγές",κρατάει τον κόσμο στην πρυτανεία κ τη νομική...
Στη Νομική,σε μια αιφνίδια επίθεση των μπάτσων,καταπατείται το άσυλο από 1-2 μπάτσους όπου περνάν την πόρτα κ συλλαμβάνουν μια κοπέλα!!!
Το βράδυ της ίδιας μέρας, στην Γρηγοροπούλου(Μεσολλογγίου) & Τζαβέλλα πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία.Έπειτα ακολουθεί πορεία προς πλ.εξαρχείων...
Στη διαδρομή όμως, ΜΑΤαδες κλείνουν τον δρόμο επιστροφής στο αρχικό σημείο!!!
Τελικά κ μετά από επίδειξη δύναμης,αποχωρούν!!!τα εξάρχεια είναι σε κατοχή!!!

ΔΕΥΤΕΡΑ 7/12/09
Ξημερώματα Δευτέρας,μπάτσοι μπαίνουν στο άσυλο στη Θεσσαλονίκη κ συλλαμβάνουν άτομα που κάθονταν στα σκαλιά!!!
Πανεκπαιδευτική πορεία καλείται & παρά τη τρομοκρατία πάνω από 5.000 κόσμου είναι κ πάλι στους δρόμους!!!
Εδώ δείχνουν κ πάλι τη βαρβαρότητά τους τα Σώματα Προστασίας Του Πολίτη:
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1202500
Σε όλες τις γειτονίες,σε όλες τις πόλεις,γίνονται πορείες οι οποίες αποκρύπτονται από τα πανελλαδικά μμε!!!

ΤΡΙΤΗ 8/12/09
Πορεία ενάντια στην αστυνομοκρατία καλείται στα Προπύλαια αλλά απαγόρευσή της ουσιαστικά ισχύει,μια κ μπάτσοι έχουν αποκλείσει περιμετρικά το χώρο συγκέντρωσης!!! (πρωτοφανές... από το '85 έχω να το δω αυτό).
Τελικά η πορεία πραγματοποιείται με πάνω από 2.000 άτομα!!!
Πορείες γίνονται κ σε γειτονιές αλλά κ σε άλλες πόλεις!!!

ΤΕΤΑΡΤΗ 9/12/09
Πρωτοφανείς δηλώσεις των πρυτανικών αρχών, που μυρίζουν ΧΟΥΝΤΑ!!!
http://www.tvxs.gr/v27927
Άμεση η απάντηση των φοιτητών!!!τριήμερη κατάληψη της Νομικής!!!
Αύριο καλέστηκε νέα πορεία στις 12 από Προπύλαια από το Συντονιστικό Αντίστασης Μαθητικών Πρωτοβουλιών!!!
να είμαστε όλοι εκεί!!!ξανά πάνω από 10.000 άτομα!!!
http://santimpa.blogspot.com/

Τα ΜΜΕ λειτούργησαν ως απόλυτη προπαγάνδα της μπατσοκρατίας!!!η εικόνα που έχει κάποιος που δεν συμμετέχει,είναι ότι προκάλεσαν οι διαδηλωτές,ότι παραλίγο να δολοφονηθεί ο πρύτανης,ότι ατύχημα τροχαίο ήταν το πέσιμο στο ΕΕΚ,ότι όσοι προσήχθησαν,ήταν "ταραξίες" κλπ...
Ας δουλέψουμε την αντιπληροφόρηση...όχι μεταξύ μας αλλά σε άτομα που δεν συμμετέχουν!!!
Ας μάθουν τα πραγματικά γεγονότα... !!!


Read more...

Δημοφιλή αλλά "μπαίνουν μέσα" Facebook και Twitter;


Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι ο πληθυσμός που έχει λογαριασμό στο Facebook είναι μεγαλύτερος σε αριθμό από τον πληθυσμό της Αμερικής. Από τα μέσα Σεπτέμβρη, έχουν προστεθεί στις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης περίπου 50 εκατομμύρια χρήστες. Πλέον, όπως διαβάζουμε στον Guardian 350 εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Όλα αυτά καλά αλλά πως όμως ο κάθε κύριος Ζούκεμπεργκ, θα καταφέρει να μετατρέψει την δημοτικότητα, σε κέρδος;
Οι χρήστες του Facebook είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν. Να «ανεβάσουν» φωτογραφίες τους, ακόμα και προσωπικές αν επιθυμούν, να γράψουν τρυφερά ή ακόμα και χαζά μηνύματα στους «τοίχους» του άλλου. Να γίνουν «θαυμαστές»…περίεργων ηθοποιών της αρεσκείας τους, να γίνουν μέλη περίεργων ομάδων και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Και όλα αυτά χωρίς να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ.
Πόσο μπορεί να συνεχίσει αυτό; Για να μπορούν 350 εκατομμύρια χρήστες να παίζουν διαδικτυακά, χρειάζονται προγραμματιστές και συντηρητές που χρειάζονται που κοστίζουν ένα κάρο λεφτά. Σε καμία φυσικά περίπτωση η επιχείρηση του κυρίου Ζούκεμπεργκ δεν είναι φιλανθρωπική. Αυτή τη στιγμή, το Facebook κοστίζει, σύμφωνα με υπολογισμούς διαφόρων επενδυτών, γύρω στα 10 δισεκατομμύρια δολάρια. Όμως, μέχρι σήμερα, τα κέρδη που έχει επιφέρει δεν ξεπερνούν τα 500 εκατομμύρια δολάρια.
Όπως συνεχίζει το δημοσίευμα, το Facebook είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα του εξής γρίφου: πώς να μετατραπεί η κοινωνική δικτύωση σε μια κερδοφόρα επιχείρηση. Το Twitter, το οποίο μεγαλώνει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο είναι μέρος του ίδιου γρίφου. Τον Σεπτέμβρη, η εν λόγω σελίδα συγκέντρωσε 100 εκατομμύρια δολάρια από επενδύσεις. Όμως, οι ιδρυτές του ακόμα δεν έχουν βγάλει ούτε ένα ευρώ. Το 2005, ο Ρούπερτ Μέρντοκ πλήρωσε 580 εκατομμύρια δολάρια για το MySpace. Όμως σύμφωνα με την JPMorgan, τα έσοδα για το 2009 ήταν «στάσιμα». Η εν λόγω ιστοσελίδα «συνεχίζει να μην μπορεί να μεταφράσει σε χρήματα την απήχηση που έχει.»
Η αλήθεια είναι ότι η επένδυση σε μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αποτελεί τον θρίαμβο της ελπίδας και όχι της εμπειρίας. Αυτός ο αέρας αισιοδοξίας και ελπίδας που διακατέχει τους ανθρώπους που αποφασίζουν να επενδύσουν σε μια τέτοια σελίδα, είναι το εξής παράδοξο: δεν μπορεί να έχεις 350 εκατομμύρια χρήστες και να μην μπορείς να έχεις έσοδα με κάποιον τρόπο. Στον πραγματικό κόσμο, ένας υπεύθυνος μάρκετινγκ μιας εταιρίας, θα τους χρέωνε ένα αντίτιμο για τη συμμετοχή τους και θα τους πουλούσε χοτ ντογκ και ακριβά μπλουζάκια. Αυτή η λογική όμως δεν πιάνει στο διαδίκτυο. Αν άρχιζε να χρεώνει το Facebook, τότε ο πληθυσμός του αυτόματα θα μειωνόταν σε αυτούς που πιστεύουν ότι αξίζει να πληρώσεις για κάτι τέτοιο. Και δεν θα ήταν πολλοί!
Η συμβατική λογική θα έλεγε ότι για να έχει κάποιος έσοδα από το διαδίκτυο, θα πρέπει να έχει διαφημίσεις. Άλλωστε η διαφήμιση απογείωσε το Google. Φαίνεται όμως ότι πρόκειται για ειδική περίπτωση αφού πρόκειται για μηχανή αναζήτησης. Η διαφήμιση είναι προσοδοφόρα σε αυτή την περίπτωση. Η εξήγηση είναι προφανής: οι πιθανότητες να «κλικάρει» πάνω σε μια διαφήμιση κάποιος που αναζητεί μια πληροφορία στην Google, είναι πολλές. Σε άλλες όμως περιπτώσεις, όταν για παράδειγμα κάποιος απλώς σερφάρει στο διαδίκτυο, η διαφήμιση είναι κάτι δευτερεύον και έχουμε πλέον όλοι μας μάθει να τις αποφεύγουμε. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ComScore (εταιρία έρευνας αγοράς), το 2007 τα κλικ που έγιναν μηνιαίως σε διαφημιστικά μπάνερ στο διαδίκτυο ήταν 32%. Πλέον ο αριθμός αυτός έχει μειωθεί στο 16%. Η έρευνα επίσης έδειξε ότι το 85% των κλικ σε μπάνερ του διαδικτύου, έγιναν από φανατικούς χρήστες του διαδικτύου. Αυτοί όμως αποτελούν το 8% των χρηστών.
Το δημοσίευμα καταλήγει ότι οι χρήστες του ίντερνετ, γνωρίζουν πώς να χειρίζονται τη διαδικτυακή διαφήμιση. Όταν πρόκειται για ενοχλητικές διαφημίσεις, απλά ο ενοχλημένος χρήστης θα κάνει κλικ για να κλείσει η διαφήμιση. Αν δεν είναι, απλά την αγνοούμε. Όπως και να έχει είναι αναποτελεσματική. Το συμπέρασμα είναι ότι μόνο για αυτούς που κάνουν ενδελεχή έρευνα στο διαδίκτυο, η διαφήμιση είναι αποτελεσματική.
alepounews


Read more...
free counters