ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...Έλληνας φαντάρος σε επίδειξη κομπλεξισμού.


Ο κ.Γιάννης Μαντζικος καμαρώνει για το κατόρθωμα του στο video που ο ίδιος ανέβασε στο προφίλ του στο facebook. Στο video, κάνοντας μια επίδειξη αντρισμού (όπως πιστεύει ο ίδιος) ενώ εμείς θα λέγαμε μια επίδειξη των ψυχολογικών προβλημάτων του και του συνδρόμου κατωτερότητας που κάποιος του δημιούργησε, δελεάζει ένα πεινασμένο γατάκι το οποίο μπροστά στο φαγητό που του προσφέρει παραμερίζει το δικαιολογημένο φόβο που νιώθει ενστικτωδώς και πλησιάζει το μαύρο πρόβατο του Ελληνικού στρατού.
Ρωτώντας τον άνανδρο επίσης συνεργό του που βιντεοσκοπεί τη σκηνή, ρωτά ‘’τραβάς?’’ για να βεβαιωθεί ότι η κακοποίηση ζώου που διαπράττει το επόμενο δευτερόλεπτο καταγράφεται. Δυστυχώς για αυτόν, το όνομα του και το video έχουν προωθηθεί ήδη με επίσημο έγγραφο στο ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΓΕΣ) του κράτους μας.
Καμαρώστε τον φαντάρο και τους ομοίους του που χαζογελάνε αφού ο κ.Ματζικος κλώτσησε ένα απροστάτευτο πλάσμα,που το μόνο που ήθελε ήταν λίγο φαγητό.
Ενημερώνουμε τον κόσμο ότι φαινόμενα κακοποίησης ζώων για…πλάκα στα στρατόπεδα είναι πολύ συχνά φαινόμενα. Γίνονται πολλές φορές μέχρι και αντικείμενο σκοποβολής, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν διαταχθεί από ανωτέρους οι …φόλες για εξόντωση θηλυκών σκυλιών και των κουταβιών τους.
Adespoto.gr