Προκλητική αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής Αλμυρού σε θέματα δημόσιας υγείας

Προκλητική αδιαφορία επιδεικνύει η Δημοτική Αρχή σε θέματα καθαριότητας και περιβάλλοντος που εγκυμονούν κινδύνους για τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια των δημοτών.

Πριν 2 εβδομάδες ενημερώθηκαν 3 από τους 5 αντιδημάρχους του Δήμου Αλμυρού για την κατάσταση που επικρατεί σε ένα μικρό ρέμα πίσω από το Κουρί, στο δρόμο που οδηγεί στον Μαυρόλοφο. Πεταμένα σκουπίδια (μέχρι και ολόκληρος καναπές), μπάζα και ψόφια ζώα συνέθεταν ένα σκηνικό επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Επιστρέφοντας στο ίδιο σημείο δύο εβδομάδες αργότερα, η κατάσταση είναι η ίδια και χειρότερη. Τα σκουπίδια έχουν γίνει περισσότερα και κανένας δεν δείχνει να ενδιαφέρεται.

Η συμπεριφορά των συμπολιτών μας, που πετάνε σκουπίδια και μπάζα στα ρέματα, είναι απαράδεκτη και οι ίδιοι μπορούν να χαρακτηριστούν μόνο ως "γαϊδούρια". Η αδιαφορία των υπευθύνων που γνωρίζουν το θέμα και δεν κάνουν τίποτα, πως μπορεί να χαρακτηριστεί;


Ψόφια ζώα "κολυμπάνε" στο Αχίλλειο

Παράπονα για την καθαριότητα υπάρχουν και στο Αχίλλειο. Σύμφωνα με τους κατοίκους του χωριού, υπήρχε ένα ψόφιο σκυλί στον κεντρικό παραλιακό δρόμο για ημέρες με τον εργάτη καθαριότητας να αδιαφορεί πλήρως όταν του ζητήθηκε να το μετακινήσει. Τελικά, το ψόφιο ζώο εθεάθη να "κολυμπάει", αφού κάποιος ασυνείδητος αποφάσισε να το πετάξει στη θάλασσα. Έρχεται και τουριστική περίοδος....

almyrosinfo