Τελικά μόνο οι Έλληνες δε γνωρίζουν τί παίζεται. Δείτε video

Παρακολουθήσαμε και αυτό το video από το youtube του χρήστη vasoula2908 στο οποίο εξηγεί ο Alex Jones, τί παίζεται τόσα χρόνια με τα οικονομικά των χωρών της ΕΕ, πώς τράπεζες και πολιτικοί συνεργάζονται υπό τις υποδείξεις αντίστοιχων Αμερικανών στελεχών και πώς εν τέλει σχεδιάζεται εδώ και χρόνια η οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας με προσχηματικές τελικά λύσεις τις εξαγορές και εκμεταλλεύσεις ελληνικών εδαφών και περιουσιών.
Για να δείτε υπότιτλους, κλικ στο κουμπί κάτω δεξιά στο βίντεο (με το τρίγωνο μέσα) και πάλι κλικ στο cc για ενεργοποίηση των captions

heavycharge


1 σχόλια:

greeceland είπε...

Καλημερα Πειρατη, ουσιαστηκα Χτυπαει την Γερμανια που βαζει "Εμποδια" στη ληψη Δανειου προς την Ελλαδα. Αφου Δανεια περνουν εω και χρονια τα Κρατη με υψηλο Κοστος 30%-40% επιτοκιο.
Διαβαζα Ενα Αρθρο Που ελεγε οτι η Γερμανια εχει "παιξει" ρολο ειβαρους της Ευρωπαικης Ενωσης.
Εχω διαβασει επισης οτι η Ευρωπαικη Ενωση "Λειτουργει" για χαρη της Ελλαδας και οτι χωρις την Ελλαδα η Ευρωπαικη Ενωση θα διαλυθει.
Αυτο που βρησκω σαν "Λυση" ειναι οτι πρεπει οι πολιτικοι μας, που δεν εχουμε, να σηκωσουν ψηλα το Αναστημα της Ελλαδας και να μην παιζουν. Το δανειο το δικαιουται η Ελλαδα, γιατι ουτως η αλλος δανεια δινουν, στην Ευρωπαικη Ενωση.

Καλημερα Πειρατη