EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

κράτος τσάτσων και χαφιέδων

Είναι κάτι που έχω παρατηρήσει σε αρκετά θέματα τελευταία. Το κράτος προσπαθεί να περάσει μια και καλά αυτοδιαχείριση κάποιες φορές με οικονομικό κίνητρο όφελος και άλλες εκμεταλλευοντας πεποιθήσεις και ιδεολογίες. Φυσικά αυτό γίνεται για να φάνε κάποιοι περισσότερα και για να νομίζουμε ότι wow συμμετέχουμε στα κοινά. Ενώ στα πραγματικά σημαντικά θέματα κάνουν ότι θέλουν.

Όταν απαγορεύτηκε το κάπνισμα (δεν καπνίζω) βγήκε αυτή η χαφιεδο-γραμμή που μπορούσε να καταγγείλει κάποιος ιδιώτες ή επαγγελματίες με αποδοχές 10 ευρώ ανά επιβεβαιωμένη καταγγελία. Δηλαδή, να οφελειθούν από τους πολίτες χώρις να ενοχλήσουν τους καημένους αστυνόμους, δημοτικούς ή μη. Ναι μην κλάσουν και τους ξεφύγει κανένας αναρχικός ή κανένας ξένος σε κανένα αυτοδιαχειριζόμενο παρκάκι…μην τους πέσει η μπάκα.

Μετά το υπουργείο οικονομικών είχε την λαμπρή ιδέα να τσιμπήσει σχεδόν τσάμπα διαφημισούλα σπαταλώντας 17.000 ευρώ. Αν τα δουν ποτέ οι νικητές γιατί μέσα στους όρους. Λέει μεν ότι από ψηφοφορία του κοινού στο youtube θα προκύψουν οι 10 πρώτοι που θα πάρουν το χρηματικό έπαθλο αλλά παρακάτω λέει και το εξής:

elasticrash

"Μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και από την κριτική επιτροπή, η ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων και η βράβευση των νικητών θα γίνουν σε ειδική εκδήλωση, ο χρόνος και ο τόπος της οποίας θα ανακοινωθεί από το Υπουργείο Οικονομικών."

Αφού δηλαδή ψηφίσετε αυτό που θέλετε…εμείς θα διαλέξουμε αυτά που μας κάπνισε (κανα φιλαράκι μας) και άντε και γαμηθείτε, και αν τύχει και κερδίσει και κανένας άσχετος τα λεφτά θα τα πάρει μετά τις επόμενες εκλογές που δεν θα είμαστε κυβέρνηση.

Είμαι κακός και κάνω ελεύθερη μετάφραση.

Τώρα (τα προσωπικά δεδομένα είναι εντελώς άλλη ιστορία) επειδή οι εφοριακοί τα παίρνουν και γενικά βαριούνται να ψάξουν ποίοι τα βουτάνε για να τους ελέγξουν, λέμε να πετάξουμε όλα τα στοιχεία σας online έτσι ώστε ο κλέφτης πια να διαλέγει στόχους ελεύθερα και ο τσατσο-ρουφιάνος να καρφώνει τον γείτονα που φοροδιαφεύγει επειδή του έφαγε το γκομενάκι προχτές στα μπουζούκια.

Τράβα Καζανάκι
free counters