EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Το νέο παραδικαστικό και η δικαστική έρευνα

Έχουμε γράψει ότι τα παραδικαστικά κυκλώματα είναι πολλά και στην αποκάλυψή τους μόνο αστάθμητοι παράγοντες οδηγούν. Στην δε πλήρη διερεύνησή τους δεν φθάνουν ποτέ γιατί η δικαστική έρευνα ποδηγετείται. Αυτό συνέβη και με το πρώτο παραδικαστικό, για το οποίο τις επόμενες ημέρες εκδίδεται η δικαστική απόφαση. Αν και το κύκλωμα ήταν εκτεταμένο, στο εδώλιο οδηγήθηκαν ελάχιστοι και μάλιστα δευτεροκλασάτοι, ενώ έμειναν στο απυρόβλητο μεγαλοδικηγόροι, προκειμένου να μην πάρουν μαζί τους ανώτερους και ανώτατους δικαστές που ήταν υποχείρια του κυκλώματος.

Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά το νέο παραδικαστικό κύκλωμα της μαφίας των πλειστηριασμών με τζίρους εκατοντάδων εκατομμυρίων, προκύπτει ότι δεν θα μπορούσε να ευδοκιμήσει και μάλιστα επί 13 ολόκληρα χρόνια, χωρίς την άμεση συνέργεια και συνεργασία δικαστών. Και προφανώς δεν πρόκειται για έναν ή δύο δικαστές, αλλά για πολύ περισσότερους, αφού η δραστηριότητα του κυκλώματος
ήταν γεωγραφικά εκτεταμένη και άμεσα συνδεδεμένη με δικαστικές αποφάσεις.
Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος εξετάζει το ενδεχόμενο συμμετοχής και κάποιων μεγαλοδικηγόρων, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες από κύκλους της ΕΛΑΣ, φέρονται να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Δικαστικοί κύκλοι αποκλείουν το ενδεχόμενο αυτό, αν και το πλήρες υλικό δεν έχει ακόμη διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

kentri.gr


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για νεο παραδικαστικο
πληκτρολογειστε τις λεξεις κλειδιά

" δικαστης σε κολπο με
πλαστη διαθηκη "

και δειτε τα μπλογκς...

Η δίκη θα γίνει στις 13.5.2013
στην Ευελπιδων στο κτηριο 4 ,
υπόθεση 4 ( κληρονομικο )

Για να παρετε γευση από παραδικαστικο...

free counters