EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Το μνημόνιο προβλέπει απαλοιφή 13ου και 14ου μισθού για όλους

Πολύς λόγος γίνεται για τον 13ο και 14ο μισθό στον ιδιωτικό τομέα και για τις δήθεν «μάχες» που δίνει η κυβέρνηση για να διασωθεί, ωστόσο η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική για τους εργαζομένους. Και αυτό διότι το μνημόνιο που πέρασε προσφάτως από τη Βουλή και ψηφίστηκε από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ, προβλέπει ξεκάθαρα απαλοιφή των δώρων για όλους, ανεξαιρέτως!

Είναι σαφές ότι δεν γίνεται κανένας διαχωρισμός για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πράγμα που μπορείτε να διαπιστώσετε πολύ εύκολα και μόνοι σας στο σχετικό απόσπασμα που παραθέτουμε. Αναφέρεται ξεκάθαρα και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει, παρά μόνο να το αποκρύψει από την κοινή γνώμη.

Ούτε καν χρειάζεται, λοιπόν, να αναρωτιέται κανείς αν τέθηκε στο τραπέζι από την τρόικα η κατάργηση των δώρων, όπως συζητιέται υποκριτικά αυτές τις μέρες από δημοσιογράφους και μέλη της κυβέρνησης. Και βέβαια, είναι περιττό να ρωτάμε τον Παπακωνσταντίνου και τον Λοβέρδο για το συγκεκριμένο θέμα. Διότι πολύ απλά, το μνημόνιο έχει ψηφιστεί, έχει γίνει αποδεκτό από τους βουλευτές μας και είναι ήδη νόμος του κράτους.

Από κει και πέρα, αφήνουμε στην κρίση σας τόσο την κυβέρνηση που συνεχίζει να λέει ψέματα στον ελληνικό λαό, όσο και την πλειοψηφία των ΜΜΕ που δήθεν κόπτονται για τη σωτηρία της πατρίδας, αλλά που τελικά συγκαλύπτουν σκοπίμως καταστάσεις...
tempo.gr
free counters