EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Η Βραζιλία προσφέρει δάνειο στην Ελλάδα


ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Η Βραζιλία θα μπορούσε να θέσει στη διάθεση της Ελλάδας ίδιους πόρους. Αυτό γνωστοποίησε ο πρόεδρος Ινιάσιο Λούλα Ντα Σίλβα, ασκώντας κριτική για την καθυστέρηση με την οποία η Ε.Ε παρέμβη στην Ελληνική κρίση. Χθες ο υπουργός οικονομικών Γκουίντο Μαντέγκα ανακοίνωσε ότι θέτει άμεσα στη διάθεση του Νομισματικού Ταμείο 286 εκατομμύρια δολάρια. Σήμερα η Βραζιλία διαθέτει αποθεματικό 245 δις δολαρίων. (RCD)
ΠΗΓΗ-
http://www.corriere.it/notizie-ultima-ora/Esteri/Crisi-Brasile-offre-prestito-Grecia-critica-Ue/08-05-2010/1-A_000103007.shtml

Κρίση – Ελλάδα: Η Βραζιλία προσφέρει δάνειο στην Ελλάδα και ασκεί κριτική στην Ε.Ε για καθυστερήσεις

ΒΡΑΖΙΛΙΑ 8 ΜΑΙΟΥ: - Σήμερα, ο βραζιλιάνος πρόεδρος Λουίζ Ινιάσιο Λούλα ντα Σίλβα άσκησε κριτική στην Ε.Ε γιατί δεν έχει ακόμα εγκρίνει τη βοήθεια για την Ελλάδα και πρότεινε ότι η Βραζιλία θα μπορούσε να θέσει στη διάθεση της Αθήνας ίδιους πόρους.
«Κατά την γνώμη μου η Ευρώπη καταναλώνει πολύ χρόνο – δήλωσε σήμερα ο Λούλα στα μικρόφωνα των βραζιλιάνικων μέσων ενημέρωσης, μετά τον εμβολιασμό του για τη γρίπη – Είναι εδώ και πολύ καιρό που η Ελλάδα βρίσκεται σε εντατική θεραπεία, αντί να της παράσχουν το φάρμακο που έχει άμεσα ανάγκη»
«Η Βραζιλία είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα την Ελλάδα, ή μπορούμε να δανείσουμε χρήματα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, που με τη σειρά του θα τα δανείσει στην Ελλάδα – συνέχισε ο βραζιλιάνος πρόεδρος – Η Βραζιλία βρίσκεται σε τέτοιες χρηματοοικονομικές συνθήκες ώστε να μπορεί να βοηθήσει όποιον έχει ανάγκη. Έχουμε ήδη δανείσει 14 δις δολλάρια στο ΔΝΤ για να βοηθηθούν οι πιο φτωχές χώρες και μπορούμε να κάνουμε το ίδιο για την Ελλάδα».

Χθες ο υπουργός οικονομικών Γκουίντο Μαντέγκα ανακοίνωσε ότι θέτει άμεσα στη διάθεση του Νομισματικού Ταμείο 286 εκατομμύρια δολάρια. Σήμερα η Βραζιλία διαθέτει αποθεματικό 245 δις δολάρια (ANSA).
ΠΗΓΗ
http://www.controlacrisi.org/joomla/index.php?option=com_content&id=5156&view=article
youpayyourcrisis

1 σχόλια:

Greecelands. είπε...

http://commondatastorage.googleapis.com/static.panoramio.com/photos/original/17930278.jpg
Ξημερωμα στην Ιθακη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπραβο στην Βραζιλια !!!! Ειναι ομορφο να ξερεις οτι εχεις Φιλους!!!!

free counters