EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Sex drugs and rock and roll


Αναδημοσίευση από το market-talk.net

Διαβάζουμε την Ναυτεμπορική http://urlm.in/eltb

"Την αντίθεσή του στην προσφυγή της χώρας μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επανέλαβε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς από το βήμα του προσυνεδρίου της ΝΔ στο Ναύπλιο.
Όπως ανέφερε, η χώρα δεν θα αντέξει τα μέτρα που θα μας επιβάλλει, προβλέποντας ισοπέδωση μισθών και συντάξεων.
"

You gotta love it αγαπητέ αναγνώστη!! Εκεί που νομίζαμε ότι εξαντλήθηκαν οι χαζομάρες εκ μέρους της κυβέρνησης, ξαφνικά ανέλαβε η αντιπολίτευση!! Οι καιροί οι δύσκολοι και το τελευταίοι πράγμα που θα ήθελε ο μέσος Έλληνας πολίτης είναι να σταματήσουν να λένε χαζομάρες οι πολιτικοί μας και να μας στερήσουν το καθημερινό χαμόγελο!!

Ως γνωστό, στην Ελλάδα δεν υπάρχει τίποτα που να μην ξέρει η αντιπολίτευση. Ρωτήστε την κ. Παπαρήγα για παράδειγμα. Θα σας δώσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο (αλήθεια) βάση του οποίου όλοι θα απολαμβάνουν τα μέγιστα, με ελάχιστη η καθόλου εργασία. Ο δε κ. Σαμάρας επίσης έχει απαντήσεις για τα πάντα. Το σχέδιο για το πως θα αποφύγουμε το ΔΝΤ είναι γραμμένο κάπου στο πρόγραμμα της ΝΔ για το τι θα κάνει όταν θα αναλάβει κυβέρνηση.

Βέβαια και το ΠΑΣΟΚ είχε κάποιο τέτοιο πρόγραμμα, αλλά όταν γίνεσαι κυβέρνηση ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι το πρόγραμμα σου δεν αξίζει καν την αξία του χαρτιού που γράφτηκε ... διότι το πρόγραμμα σου γράφτηκε από ανεπαρκείς ανθρώπους!! Πως εξηγείται αγαπητέ αναγνώστη, ενώ το σχέδιο προέβλεπε ότι “λεφτά υπάρχουν”, ξαφνικά προσφεύγουμε στο ΔΝΤ; Προφανώς αυτός που έγραψε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ δεν ήξερε να μετρά!! Και αν δεν ξέρεις απλά μαθηματικά του δημοτικού, τότε η λογική λέει ότι είσαι αγράμματος και άρα ανεπαρκής!!

Αλλά τι τα θέλουμε τα σχέδια; Ποιος ψηφοφόρος τα διαβάζει; Δώστε sex drugs and rock and roll στον λαό (Αλεξανδράτου, Μενεγάκη & Ρουβά) και οι ψήφοι θα υποταχθούν! Οι Ρωμαίοι ήξεραν πολύ καλά το κόλπο ... οι νεοέλληνες επίσης το ξέρουν.

Μονό που στην Ελλάδα κάπου το παρακάναμε. Από ότι δείχνουν τα πράγματα, οι νεοέλληνες έχουν πάρει υψηλές δόσεις από LSD (υπάρχει ακόμα άραγε αυτό) και οι ψευδαισθήσεις πάνε σύννεφο. Η δε κ Παπαρήγα βλέπει φιλελεύθερα σφυροδρέπανα μπροστά της!! Ο δε κύριος Σαμαράς το λέει ξεκάθαρα!! Φταίει ο φιλελεύθερος σοσιαλισμός!!

Επιρρίπτοντας την πλήρη ευθύνη για την οικονομική κατάσταση και για το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΔΝΤ στον Πρωθυπουργό, εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση σε βάρος του. Μεταξύ άλλων υποστήριξε πως η μπλόφα -όπως τη χαρακτήρισε- του Πρωθυπουργού για το ΔΝΤ γύρισε σε βάρος της χώρας. Αν και παραδέχθηκε πως επί ΝΔ υπήρχε κρίση ελλείμματος, κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ πως εκείνο δημιούργησε κρίση δανεισμού.

«Ο νεοφιλελεύθερος σοσιαλισμός του κ. Παπανδρέου μας οδηγει στο ΔΝΤ» πρόσθεσε.

«Ο πρωθυπουργός ακόμη δεν έχει καταλάβει τίποτα, ότι η δική του κυβέρνηση παραπατάει, ότι η δική του κυβέρνηση δοκιμάζεται, ότι η δική του κυβέρνηση μάς έφερε ως εδώ, ότι η δική του κυβέρνηση μάς σέρνει στην πλήρη παραδοχή αδυναμίας διαχείρισης του χρέους», είπε και συμπλήρωσε ότι «όσο η κυβέρνηση αποτυγχάνει, τόσο εκείνος προσπαθεί να επιρρίψει τις τεράστιες ευθύνες του σε άλλους».


Βλέπεις αγαπητέ αναγνώστη, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, για όλα φταίει ο φιλελευθερισμός. Δεν έχει καμία σημασία το ότι αυτοί που χρησιμοποιούν αυτό τον όρο δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει, σημασία έχει να ρίξουμε το φταίξιμο για να μην πούμε ότι φταίμε εμείς.

Και εδώ τώρα υπάρχει ένα άλλο ερώτημα. Ως πότε θα ανέχονται οι Έλληνες αυτά τα παραμύθια που τους ταΐζει η πολιτική ηγεσία; Το ότι δηλαδή για όλα τα προβλήματα στην Ελλάδα φταίνε οι Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, Εβραίοι, Μασόνες και τώρα ο φιλελευθερισμός; Λες και υπάρχει κάτι το φιλελεύθερο στην Ελλάδα για να μπορούμε να επιρρίψουμε ευθύνες!!

Εξακολουθώντας τη σκληρή κριτική ανέφερε ότι «ο πρωθυπουργός είχε το θράσος να δηλώσει ότι για την προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ ευθύνονται οι πολιτικές των συντηρητικών κυβερνήσεων στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ξεχνά ότι οι σοσιαλιστικές κυβερνήσεις στην Ελλάδα υπερτριπλασίασαν τον δανεισμό της χώρας, ξεχνά ότι το ΠΑΣΟΚ εισήγαγε τον λαϊκισμό στη χώρα, ξεχνά ότι ο ίδιος έταζε στους πάντες τα πάντα, ότι ήταν ο ίδιος που απευθύνθηκε πρώτος στο ΔΝΤ για να βάλει το πιστόλι στο τραπέζι, αλλά η μπλόφα του γύρισε εναντίον της Ελλάδας και το πιστόλι εκπυρσοκρότησε στα χέρια του».Τελικά τι είδος πιστόλι είναι αυτό που έβαλε στο τραπέζι ο κύριος πρωθυπουργός; Ανώνυμο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ μου είπε εμπιστευτικά ότι ήταν ότι καλύτερο υπήρχε στα καταστήματα Jumbo!! Βλέπεις αγαπητέ αναγνώστη, λόγου ότι πλησιάζει το καλοκαίρι, ο πρωθυπουργός έβαλε μεν ένα πιστόλι στο τραπέζι, άλλα ήταν νεροπίστολο!!

Στο τέλος της ημέρας, το ποιος φταίει και δεν φταίει δεν έχει καμία σημασία. Διότι όποιος και να φταίει, εσύ θα πληρώσεις τον λογαριασμό αγαπητέ αναγνώστη. Άλλος τα έχει φάει, άλλος φταίει και άλλος θα πληρώσει.

Και ναι μεν τα sex drugs and rock and roll είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά η διασκέδαση κοστίζει και κάποτε θα έρθει ο λογαριασμός. Η πιστωτική κάρτα έχει φτάσει στο όριο της και το βερεσέ έχει σταματήσει προ καιρού.

Ο λογαριασμός λοιπόν ήρθε αλλά ήρθε και ο δικαστικός επιμελητής (ΔΝΤ & ΕΕ) για να επιβάλει την δικαστική απόφαση .... δηλαδή την πληρωμή.
http://www.market-talk.net/index.php/id/8596?
free counters