EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Μόνο εμπόδιο στα σχέδια των νεοταξικών, το internet.

Οι νεοταξικοί του ΠΑΣΟΚ και τα κρατικοδίαιτα παράσιτα, πιστεύουν ότι μπορούν να βάλουν την κοινωνία στο γύψο με τα ΜΜΕ που διαθέτουν και να περάσουν λύσεις σε βάρος της Εθνικής Κυριαρχίας της χώρας και σε βάρος του λαού, προκειμένου να διασωθούν οι ίδιοι. Όμως δεν έχουν υπολογίσει όσο πρέπει μια παράμετρο. Το διαδίκτυο.
Ας ρίξουν λοιπόν μια ματιά στους διάφορους ελεύθερους ιστοτόπους και όχι μόνο σε εκείνους των πουλημένων εξαρτημάτων του συστήματος και θα το διαπιστώσουν.
Όλοι οι ασχολούμενοι με το διαδίκτυο,.....
επικοινωνούν ελεύθερα, σχολιάζουν συγκρίνουν και κρίνουν.
Ο κόσμος δε που δεν ξέρει από υπολογιστές, όλο και πιο πολύ ρωτάει όσους μπορούν και χειρίζονται υπολογιστές «τι λένε στο διαδίκτυο;», όπως κάποτε ρωτούσανε «τι είπε η Ντόϊτσε Βέλε ή το Μπι Μπι Σι;». Ο κόσμος έχει πλέον ψυλλιαστεί ότι τα ΜΜΕ δεν του λένε την αλήθεια. Ότι τον πάνε σαν πρόβατο στη σφαγή.
Οι ελεύθερες φωνές λοιπόν στο διαδίκτυο, αποτελούν σήμερα και θα αποτελούν ακόμα περισσότερο σε λίγο καιρό, τις μόνες οάσεις ορθής και ελεύθερης πληροφόρησης.
Οι νεοταξικοί θα αντιληφθούν κάποια στιγμή, ότι έχει φύγει το έδαφος κάτω από τα πόδια τους.
hassapis-peter


1 σχόλια:

socialfighter είπε...

geia sou filaraki!vale me sta agaphmena sou!to idio 8a kanw kai egw...eimaste sto idio mhkos kumatos apo oti exw dei..;) kalh sunexeia!

free counters