EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Κυβερνητικός αξιωματούχος όργανο της Coldman Sachs

Όταν ο Πέτρος Χριστοδούλου, διορίστηκε από την κυβέρνηση στη θέση του νέου γενικού διευθυντή του ΟΔΔΗΧ (Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους), σε ανάρτησή μας, και επικαλούμενοι δημοσιεύματα του ξένου Τύπου μιλούσαμε για το ποιόν αυτού του ανθρώπου.

Το πρόσφατο όμως δημοσίευμα της Γαλλικής Le Monde δίνει και μια άλλη διάσταση εκτός απ’ αυτές που είχαμε αναφέρει (ότι δηλαδή ο Π. Χριστοδούλου ήταν μεγαλοστέλεχος της Τράπεζας της Ελλάδας, αλλά έχει διατελέσει και στέλεχος της JP Morgan, της Goldman Sachs, κτλ).

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Π. Χριστοδούλου δραστηριοποιείται στην αγορά παραγώγων και στοιχηματίζει υπέρ της χρεωκοπίας του ελληνικού κράτους, ενώ τονίζει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας που διέταξε στις 25 Φλεβάρη η κεντρική τράπεζα της Αμερικής Fed ερευνώντας τον ρόλο του Χριστοδούλου στη δημιουργία της εταιρίας Titlos, στις αρχές του 2009 που μετέφερε κρατικό ελληνικό χρέος στην Εθνική Τράπεζα σύμφωνα με τις υποδείξεις της Coldman Sachs!!!

Και ενώ όλα αυτά τα συγκλονιστικά για τον «σκοτεινό» ρόλο αυτού του τύπου που η κυβέρνηση τον τοποθέτησε στη θέση του γενικού διευθυντή του ΟΔΔΗΧ βγαίνουν στον αφρό, καμιά ντόπια φυλλάδα δεν γράφει το παραμικρό ενώ το ΠΑΣΟΚ διατηρεί μια «περίεργη» σιωπή!
tsak-giorgis


free counters