EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

ΦΠΑρέλαση


Προσοχή στις παρελάσεις. Αναφερόμενοι σε σημαιοφόρο μην ξεχνάμε πως η λέξη τελειώνει με φόρο.

Πατριώτισσες, πατριώτες, διά βίου φορολογούμενες φορολογούμενοι,

Πράγματι, κολλεγιόπαις τις του υπουργείου Οικονομικών πρότεινε στο υπουργείο παντελούς Παιδείας παίζει να φορολογούνται οι σημαιοφόροι, διότι χρησιμοποιούν εθνικό σύμβολο για δική τους ικανοποίηση όπως φυσικά και για ικανοποίηση των γονέων τους.

Σημαιοφόρε, η κυβέρνηση αυτή λειτουργεί με σημαία το φόρο που θα πληρώσεις εσύ.
Σημαιοφόρα, σημαιοφόρε, παρελαύνουσα-παρελαύνων καταλαμβάνεις και χρησιμοποιείς μέτρο-μέτρο τμήμα οδοστρώματος που κατασκευάστηκε με χρήματα και κόπο του ελληνικού λαού. Κάτι πρέπει να δώσεις από το υστέρημα και το κουλούρι σου.

Επίδοξε σημαιοφόρε, δε με νοιάζει αν είσαι ο καλύτερος μαθητής του σχολείου, δε με νοιάζει από πού κατάγεσαι, σου θυμίζω όμως ότι για να σηκώσεις την τιμημένη γαλανόλευκο στην παρέλαση πρέπει ο μπαμπάς και η μαμά σου να είναι φορολογικά ενήμεροι και όχι ανήμεροι. Του Άγιου Φόρου Ενήμερα.

Καμαρωτά περνούν τα δανειάκια μας. Τα αεροπλάνα του ΝΑΤΟ μας ραίνουν με επιτόκια, όλη η Ευρώπη θαυμάζει του Έλληνα τον τράχηλο που σπρεντ όλο σηκώνει.

Ο Τσώρτσιλ παραλίγο να πει: Οι γενναίοι πληρώνουν σαν Έλληνες.Εν-δυο, εν-δυο, ένα το δεξιό, δύο το δεξιό, μέτρο-μέτρο τον καημό μου τον μετράω και χρωστώ.

Και τώρα αποδίδει τιμές το μηχανοκίνητο άγημα των φόρων ΔΟΥ-ΔΟΥ μάνα μου.

Ακολουθούν θριαμβικά οι υποβρύχιες και υπόγειες αόρατες μυστικές δυνάμεις των φοροκλεπτών διαπασών των ουσιών λαθραίων νέων και ωραίων.

Νεώτερα, αύριο 25η % Μαρτίου.
blog-akis


free counters