EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Ο Επιχειρηματίας Βασίλης Μπρέκος καταγγέλλει πρώην Υπουργό της Νέας Δημοκρατίας


Αυτό το μήνυμα βρίσκεται μπροστά από το αντίσκηνικο που έστησε χθές το πρωί ο επιχειρηματίας Βασίλης Μπρέκος.

Καταγγέλλει τον πρώην "τσάρο" της Ελληνικής Οικονομίας για το χρέος των 280.000 ευρώ από την ταχυδρομική καμπάνια των εκλογών του 2004 !!!

Η βουλευτική ασυλία στην Ελλάδα καλά κρατεί, αφού η εξέλιξη της διαμάχης για το χρέος Αλογοσκούφη θα περάσει από τη Βουλή αν τελικά καταλήξει ποτέ στις αίθουσες των Δικαστηρίων...

Ο κ. Μπρέκος ώς εκπρόσωπος της εταιρίας με την επωνυμία "ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ και Σια ΕΕ" και τον διακριτικό τίτλο "ORDER TAKER" είχε στείλει εξώδικο στον υπουργό για το χρέος των 280.000 ευρώ απο την ταχυδρομική καμπάνια του κ. Γ. Αλογοσκούφη κατά την εκλογική περίοδο του 2004

Το χρέος βέβαια όχι μόνο δεν πληρώθηκε αλλά του έλεγαν μετέπειτα ότι, η εν λόγο ταχυδρομική καμπάνια προσεφέρθει από τον κ. Μπρέκο ώς... ΔΩΡΕΑ στο κ.Αλογοσκούφη και στο κόμμα της ΝΔ.

Ο διευθυντής του Γραφείου του κ.Αλογοσκούφη, ο κ.Σωτ. Νικολαρόπουλος, που είχε χειριστεί το θέμα, κατέθεσε αγωγή σε βάρος του κ. Μπρέκου με δικηγόρο τον κ. Δ. Ακριώτη στην οποία υποστηρίζει ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια συμφωνία και ότι αποτελεί θύμα "λασπολογίας".

Ο κ. Μπρέκος παραθέτει, μεταξύ άλλων, περίπου 120 ΔΕΛΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ στο όνομα του κ. Αλογοσκούφη και με την υπογραφή συνεργατών του που παραλάμβαναν το προεκλογικό υλικό.

Ο κ. Μπρέκος κατέθεσε επίσης μήνυση, με δικηγόρο τον κ. Φρ. Ραγκούση, σε βάρος του κ. Αλογοσκούφη, καθώς και κατά του κ. Νικολαρόπουλου και του κ. Γ. Πλουμιστού, έτερου συνεργάτη του υπουργού, που είχε εμπλοκή στην υπόθεση. Επικαλείται μάλιστα και τη μαρτυρία του γραμματέα της ΝΔ Λ. Ζαγορίτη στον οποίο είχε καταφύγει, στην προσπάθειά του να πάρει τα χρήματα.

Το ΠΑΣΟΚ έχει καταθέσει τότε σχετική Ερώτηση στη Βουλή για την υπόθεση.

Η ουσία πως από τότε, έχουν περάσει πεντέμιση χρόνια, και στο Ελληνικό Κράτος Δικαίου ο κ. Μπρέκος "παλεύει" ακόμα να βρεί το δίκιο του διεκδικώντας τα δεδουλευμένα χρήματα για την επιχείρησή του η οποία έχει καταστραφεί !!!

Περιμένουμε προς το παρόν την αντίδραση της κυβέρνησης και το τρόπο που θα αντιμετωπίσει έναν επιχειρηματία που τόλμησε να μηνύσει έναν πρώην υπουργό !!!

Ακούμε για διαφάνεια και για κυβέρνηση του πολίτη και...Περιμένουμε.....
tiresias-press


free counters