EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Θα τα ξαναπούμε Αντωνάκη...


Μητσοτάκης – Σαμαράς 2 – 1
Τι νομίζεις Αντωνάκη, ο Μητσοτάκης ξεχνάει;
Παρατηρήσατε τον Σαμαρά στην τηλεόραση καθόλου; ΌΟοοοχιιιιι;
Παρατηρήσατε ότι την τελευταία εβδομάδα τα κανάλια δείχνουν μόνο την Ντόρα σε συνεντεύξεις; Γιατί άραγε;
Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, είδα μετά από καιρό σε παράθυρο τον Αβραμόπουλο. Παρατήρησα ότι και σε αυτόν αλλά και στον Σαμαρά, η τηλεόραση παρουσιάζει τα πρόσωπά τους πιο σκούρα και πιο γκρίζα από των άλλων. Τι εννοώ; Την συγκεκριμένη ημέρα, ο Αβραμό ήταν με τους Παύλο Τσίμα, Όλγα Τρέμη και τον Γιάννη Πρετεντέρη. Συνέκρινα την παρουσίαση των τριών προσώπων. Ο Αβραμόπουλος, ένας άνθρωπος που πάντα «έγραφε» στην οθόνη, ήταν γκρίζος στο πρόσωπο ενώ οι τρεις υπόλοιποι, στα διπλανά παράθυρα έσφυζαν από ζωή! Μη μου πείτε ότι ο Αβραμό ετοιμαζόταν για έμφραγμα…
Παρατηρήστε το ίδιο μεταξύ στην Ντόρα και τον Σαμαρά. Η Ντόρα πάντα με ζωντανό χρώμα και ο Σαμαράς με σκούρο και γκριζωπό.
Ποιο είναι το κόλπο στην ιστορία αυτή; Βρώμικα παιχνιδάκια που παίζουν στο υποσυνείδητο του ανθρώπου. Ας μη ξεχνάμε, η εμφάνιση είναι αυτή που έκρινε την εκλογή του Κένεντι έναντι του Νίξον, και οι διαπλεκόμενοι της τηλεόρασης το ξέρουν καλά αυτό…
Ακόμα και οι δημοσκοπήσεις τους έφερναν δίπλα δίπλα, ενώ ο λαός είχε άλλη άποψη. Μου αρέσει αυτό… Που και που σαν λαός τους τη σπάμε για τα καλά.
Παρεμπιπτόντως, ψήφισα κι εγώ στις εκλογές! Α όχι δε με δαγκώσανε, απλά με κοιτούσανε με απορία. Σου λέει, τι γυρεύει αυτός εδώ. Γύρευα το αυτονόητο, να ψηφίσω ποιόν προτιμώ για επόμενο πρωθυπουργό. Γιατί τελικά, είναι νομοτελειακό. Ο επόμενος πρωθυπουργός θα είναι από την Νέα Δημοκρατία, το αργότερο σε 8 χρόνια.
Α! Μητσοτάκης – Σαμαράς 2 – 3. Το ντέρμπι όμως δεν τελείωσε…
Στο Χειρουργείο


free counters