EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Μετάνιωσε ο B. Corgan την διάλυση των Smashing Pumpkins


Το χρόνο πίσω στο 2000 φαίνεται πως θα ήθελε να γυρίσει ο Billy Corgan αφού δήλωσε μετανιωμένος για την διάλυση των Smashing Pumpkins.

H αμερικάνικη μπάντα διαλύθηκε εκείνο το έτος αμέσως μετά τη κυκλοφορία του 6ου τους album, Machina II: The Friends & Enemies of ModernMusic και επέστρεψε ξανά το 2006 μόνο με τον Billy Corgan και τον drummer, Jimmy Chamberlin από την αρχική σύνθεση. Κυκλοφόρησαν έναν μέτριο δίσκο ενώ στη συνέχεια αποχώρησε και ο δεύτερος. Ο Billy Corgan πάντως συνεχίζει να ηχογραφεί ως Smashing Pumpkins.

«Η διάλυση της μπάντας ήταν ένα λάθος γιατί πιστεύω πως χάθηκε η εμπιστοσύνη με το κοινό μας», τόνισε ο Corgan στο περιοδικό, Spin και συνέχισε, «Είναι σαν μία ανθρώπινη σχέση. Αν το γυαλί ραγίσει, δύσκολα κολλάει».

Όπως είπαμε και παραπάνω, o Corgan συνεχίζει πλέον μόνος του και αυτή την περίοδο δουλεύει πάνω σε νέο δίσκο με τίτλο, Teargarden By Kaleidyscope. Ένα album με 44 κομμάτια τα οποία κυκλοφορούν ένα ένα σαν singles. «Η νέα μπάντα δεν σημαίνει πως είναι χειρότερη αλλά σίγουρα πρέπει να είναι διαφορετική. Όπως και να το κάνουμε το αρχικό συναίσθημα έχει χαθεί».

Πάντως και μόνο που ο εγωκεντρικός Billy Corgan παραδέχτηκε το λάθος του, αποτελεί σημαντική είδηση

Cosmo.gr


free counters