EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Τι κρύβετε πίσω απο τα Μεταλλαγμένα Τρόφιμα?!?!?!


Κάνοντας μια έρευνα για τα γενετικά μεταλλαγμένα τρόφιμα ανακάλυψα ένα φοβερό βιντεάκι που λέει όλα όσα δεν ξέρουμε αλλά θα έπρεπε να ξέρουμε για τα μεταλλαγμένα προΐόντα.

Συγκεκριμένα το βίντεο αυτό αναφέρεται σε μια έρευνα που είχε γίνει σε ερευνητικό Κέντρο σε ένα πανεπιστήμιο της Σκωτίας, με επικεφαλή τον δρ.Αρπάντ Πουζντάι. Και πραγματικά αποκαλύπτει συγκλονιστικά πράγματα.

Σας παραθέτω ένα απόσπασμα πριν δείτε το βίντεο για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται: "Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν δύο ομάδες πειραματόζωων. Στη μία έδωσαν να φάει κανονικές πατάτες. Στην άλλη μεταλλαγμένες. Τα πρώτα αποτελέσματα ήταν πολύ ανησυχητικά. Τα ποντίκια που έτρωγαν μεταλλαγμένες πατάτες παρουσίασαν πτώση του ανοσοποιητικού τους συστήματος, προβλήματα στον εγκέφαλο και το συκώτι,ενώ είχαν αυξημένα προκαρκινικά κύτταρα."

Δείτε το και δεν θα χάσετε.

Και για όσους δεν ξέρουν τι είναι τα μεταλλαγμένα προΐόντα σας παραθέτω τον ακριβή ορισμό και δύο παραδείγματα:

Ορισμός

Είναι προϊόντα που έχουν προκύψει από γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς με βάση τις μεθόδους τις Γενετικής Μηχανικής.
Αυτό σημαίνει ότι έχει προηγηθεί μία επέμβαση στο γονιδίωμα των οργανισμών αυτών - συνήθως η επέμβαση αυτή είναι προσθήκη DNA ενός άλλου οργανισμού που έχει αποσπαστεί και τροποποιηθεί κατάλληλα στο εργαστήριο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα

Γενετικά τροποποιημένων οργανισμών είναι τα βακτήρια που έχουν τροποποιηθεί ώστε να παράγουν ανθρώπινη ινσουλίνη. Τα βακτήρια πολλαπλασιάζονται με ταχύτατους ρυθμούς και έτσι από τεράστιες καλλιέργειες τροποποιημένων βακτηρίων συλλέγουμε πολύ εύκολα πολύ ικανοποιητικές ποσότητες ανθρώπινης ινσουλίνης, οι οποίες στη συνέχεια θα χορηγηθούν σε διαβητικούς ανθρώπους.
Μεταλλαγμένων προϊόντων είναι το γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι, σόγια, ρύζι, σιτάρι, κ.α.. Συνηθέστερα, έχουν τροποποιηθεί με κάποιο γονίδιο ανθεκτικότητας ή με κάποιο γονίδιο αυξητικής ορμόνης.
Give me strength


free counters