EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Να γιατί ο Κωστίκας χάρισε τις εκλογές στον Γιωρίκα


Αντικειμενικά και σοβαρά, χωρίς τις φούσκες των ΜΜΕ, κανένας από τους δυό τους δεν θα ήταν ικανός να είναι ποτέ ηγέτης, όχι της Ελλάδας, αλλά ούτε... φιλολογικού ομίλου κυριών, αν δεν λέγονταν «Καραμανλής» και «Παπανδρέου». Όλοι το βλέπουμε, όλοι το λέμε μεταξύ μας. Μετά, γυρνάμε σπίτι και καταπίνουμε αμάσητο τον Πρετεντέρη, την Τρέμη, τον Αυτιά κι ότι άλλο βοθρόλυμα αναδύεται από τον βόρβορο της TV. Και... πειθόμαστε ότι πρόκειται για «πολιτικούς άνδρες», πιθανούς «ικανούς διαχειριστές».

Σκάσανε τώρα στα χέρια του Γιωρίκα οι μπόμπες, των οποίων τα φυτίλια άφηνε να σιγοκαίνε αμέριμνος τόσα χρόνια ο Κωστίκας:

Ασφαλιστικό
Χρεωκοπία
Ανεργία
Φορολογία

Ο Κωστίκας βέβαια, αποφάσισε να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια και να βλέπει ειδήσεις - όταν κάνει διάλειμμα από το playstation - από την άνεση του σπιτιού του και χωρίς το άγχος ότι κάποιος απευθύνεται πια σ' αυτόν. Γι' αυτό χάρισε αμαχητί τις εκλογές στον Γιωρίκα. Ή μήπως πιστεύετε ότι δεν θα μπορούσε να πει, αν ήθελε, αρκετά ψέμματα για να τις κερδίσει; Δηλαδή ο Γιωρίκας πώς τις κέρδισε; Με ειλικρινείς δεσμεύσεις;

Με μπόλικες αερολογίες και αρκετή σάλτσα.

Και φυσικά με τη στήριξη των μεγαλοεργολάβων και προμηθευτών του δημοσίου, που κατέχουν τα ΜΜΕ. Που έβλεπαν ότι ο Κωστίκας δεν είχε άλλη πίτα να μοιράσει και προσέβλεπαν στον νέο «ηγέτη» - προϊόν τους.

Το θλιβερό τους παιχνίδι, όμως, πληρώνουν άλλοι. Που κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.
exoapotinvouli


free counters