EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

ΚΑΙ ΡΑΜΠΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!


Νέο σώμα Ράμπο στα πρότυπα της αμερικανικής υπηρεσίας ΙRS,φτιάχνει η Κυβέρνηση για να καταπολεμήσει τη φοροδιαφυγή που προέρχεται κυρίως από τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΤΑ ΝΕΑ)
Σύμφωνα με στοιχεία που έχει η Κυβέρνηση το 99,5% των επιχειρήσεων, δηλαδή 202.418 μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, πληρώνουν κατά μέσον όρο ετησίως φόρο 6.100 ευρώ, όσο δηλαδή ένας μισθωτός υπάλληλος με φορολογητέες αποδοχές 2.000 ευρώ τον μήνα, ενώ όλοι έχουν να διηγηθούν από μία ιστορία επισκευών κατ΄ οίκον, χωρίς... απόδειξη.

Σωστά,απλά να αναφέρουμε ότι ο ελεύθερος επαγγελματίας με μικρομεσαία επιχείρηση,δουλεύει 16 ώρες την ημέρα και όχι 8.Δεν παίρνει 1 μήνα άδεια το χρόνο.Έχει πάγια για την επιχείρηση του που ο μισθωτός δεν έχει,και το κυριότερο(αυτό δεν έχει τιμή!!!) έχει το άγχος της επιβίωσης της επόμενης μέρας για αυτόν και την οικογένειά του.
Και άν είναι πολύ καλός και πολύ εργατικός στη δουλειά του θα μπορέσει να έχει ένα καθαρό 2χίλιαρο φορολογητέο το μήνα.

Καταλάβατε σαίνια του υπουργείου?

Αλλά είναι ο εύκολος στόχος.Πιο εύκολη δουλειά να πάρεις λίγα από τους πολλούς,παρά πολλά από τους λίγους.Μια ζωή τα ίδια!!!

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι μικροεπιχειρήσεις που ίσως είναι οι μοναδικοί σε αυτή τη χώρα που δουλεύουν και στηρίζουν με τους κόπους τους για χρόνια τώρα την Ελληνική Οικονομία θα είναι για μια ακόμη φορά τα κορόιδα της ιστορίας!!!

Εύγε σαίνια!!!!
cobra-argos


free counters