EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Μύθοι της κλιματικής αλλαγής


Είναι μια συλλογή από video που αξίζει να αφιερώσετε χρόνο για να δείτε πόσο επιφανειακά μπορεί να είναι όσο γνωρίζουμε και πόσο περίπλοκα μπορούν να γίνουν.
1.Πώς για πολλά χρόνια οι επιστημονική κοινότητα δεν ήταν σίγουροι εάν η Γη θα αρχίσει να θερμαίνεται ή αν θα αρχίσει να ψύχετε, λόγω της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το ποια θεωρεία είχε τελικά δίκιο ήρθε μόνο από τα οπτικά αποτελέσματα των αλλαγών. Δείτε πως ένα τεχνικό λάθος σε έναν δορυφόρο συνέχιζε να αφήνει αμφιβολίες για πολλά χρόνια για το αν τελικά υπάρχει θέρμανση, παρά τα εμφανές αποτελέσματά της. Και πως η ανθρώπινη δραστηριότητα μπορεί να επιφέρει αλλαγές αντίστοιχες με την αλλαγή του άξονα της Γης.

http://www.youtube.com/watch?v=52KLGqDSAjo&feature=player_embedded#

2.Παρακολουθήστε ποιες άλλες εναλλακτικές θεωρίες υπάρχουν (αλλά έχουν σιωπήσει) για την αιτία υπερθέρμανσης του πλανήτη. Δείτε πως επηρεάζουν το κλίμα οι ηλιακές ακτινοβολίες και πως το ατύχημα στο του discovery επηρέασε τα δεδομένα των επιστημών. Επίσης, πως τα σύννεφα είναι ικανά να αλλάξουν το κλίμα και πως η 11 Σεπτεμβρίου βοήθησε τους επιστήμονες να συλλέξουν δεδομένα για αυτή την θεωρεία.

http://www.youtube.com/watch?v=PoSVoxwYrKI&feature=player_embedded

3.Δείτε πως το 1970 ήταν σίγουροι πως έρχεται νέα εποχή των παγετώνων λόγω μόλυνσης. Και αυτό το συμπέρασμα πως είχε μεταφερθεί στα ΜΜΜ χωρίς καμία επιστημονική επιβεβαίωση, μέσω της διαστρεβλώσεως των απόψεων των επιστημονικών άρθρων «ξεχνώντας» λέξεις από τα άρθρα ή αδιαφορώντας για τα πολλαπλάσια επιστημονικά άρθρα που αναφερόντουσαν σε παγκόσμια υπερθέρμανση.

http://www.youtube.com/watch?v=EU_AtHkB4Ms&feature=player_embedded

4.Παρακολουθήστε πως ακόμα και το παγκοσμίως γνωστό ντοκιμαντέρ του Al Gore έχει μαγειρέψει τα νούμερα με σκοπό να φαίνεται ξεκάθαρα η παρέμβαση του ανθρώπου στο κλίμα. Για το συγκεκριμένο και εγώ απόρησα, γιατί κάποιος να θέλει να μας πείσει για αυτό, ειδικά πολιτικός, αλλά μετά κατάλαβα:
http://www.econews.gr/2009/06/20/green-energy-investments-increase/

http://www.youtube.com/watch?v=N2B34sO7HPM&feature=player_embedded

safeworld


free counters