EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Κανένα κόμμα από τα 5 που υπάρχουν ήδη στη βουλή ΔΕΝ πρέπει να πάρει ψήφο


Εάν υπάρχει ίχνος τσίπας και τιμής ακόμη μέσα σας, ακόμη και ΑΝ πάτε να ψηφίσετε ΜΗΝ ψηφίσετε ΚΑΝΕΝΑ γνωστό λαμόγιο! Όπου υπάρχει "ξένο δάχτυλο" υποστήριξης ΜΗΝ χαρίζεται την ψήφο σας! Λέω τώρα, αν και αμφιβάλλω αν είστε σε θέση να ακούσετε ή να πράξετε με βάση την αλήθεια και την ελληνική σας συνείδηση σε τέτοιες ώρες και ώντας τόσο παραπληροφορημένοι... Όντας τόσο υπνοτισμένοι και κουρασμένοι από την προπαγάνδα των ΜΜΕ...

Συνέλληνες επαγρυπνείτε γιατί κάποιοι προδότες θέλουν να μας βάλουν σε ένα αγώνα τύπου εμφυλίου πολέμου! Μην κάνετε τη χάρη σε κανένα κόμμα να ξεσκίσει τις ελληνικές σάρκες, όπως έγινε στο παρελθόν. Δεν ενδιαφέρει κανέναν τους να κάνει κάτι καλό για σας, για μένα για τα παιδιά μας και το μέλλον του τόπου. Έχουν ξεπουλήσει τα πάντα και "ορκίζονται" με τα ίδια κροκοδείλια δάκρυα πως για το "καλό" μας "κουράζονται"...

Κόπτονται μόνο για τα αφεντικά που τους ταΐζουν! Κι αυτά είναι αμερικανικής νεοταξίτικης "τεχνολογίας". Δεν τους ενδιαφέρει ποιος Έλληνας και πόσο αιμορραγεί από τις προδοσίες τους! Το "οικόπεδο" Ελλάδα είναι που ενδιαφέρει τα αφεντικά των λωποδυτών κι αυτό προσπαθούν να διατηρήσουν στην κατοχή τους ακόμη και δίχως κανένα Έλληνα κάτοικο στην περιοχή, αφού η εξόντωση μας ακόμη και η φυσική δεν αποτελεί αιτία "αναστολών"!

Η φαινομενική προεκλογική ηρεμία προβλέπετε να είναι ο προάγγελος της καταιγίδας που έρχεται!

ΜΗΝ παρασυρθείτε για κανένα λόγο σε εχθροπραξίες ή αψιμαχίες με συμπατριώτες μας, αυτό θέλουν για να περάσουν στην πράξη το θεατρικό έργο που παίχτηκε ως πρόβα τζενεράλε στα περσινά "Δεκεμβριανά".

Να θυμάστε πάντα πως μόνο φαινομενικά έχουμε μεταξύ μας "διαφορές" ιδεολογικές. Για τα "αφεντικά" και τα εγχώρια λαμόγια είμαστε τα πρόβατα που ευχαρίστως μας σπρώχνουν στη σφαγή, προκειμένου να ευχαριστήσουν τα αφεντικά που τους ταΐζουν. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ.

Είμαστε ο ελληνικός λαός που ήδη δεινοπαθεί από τις προδοσίες τους. Μην αφήσετε ούτε μύτη να ανοίξει για χάρη κανενός Giorgo, κανενός Τσίπρα, καμίας Ντορίτσας, κανενός Καραμανλή, καμίας Αλέκας, κανενός Καρατζαφέρη, κανενός!

Δεν αξίζουν ούτε το σάλιο για να τους φτύσετε όλα τα "φαβορί" της κούρσας των εκλογών!
Οι αυριανοί "κυβερνόντες" στην πορεία προς την αναπόφευκτη καταστροφή που σχεδίασαν.

Παραμείνετε ψύχραιμοι, παρά τις δυσκολίες που μας έρχονται. Παρά τις προβοκάτσιες που έχουν έτοιμες.
Β.Χ
vickytoxotis


free counters