EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

They didn't let us down(the aggro flame stays on)

Δεν μας απογοήτευσαν τελικά οι AGGROLITES το βράδυ της Πέμπτης(27/8) στη Θεσσαλονίκη.
Η συναυλία ήτανε προγραμματισμένη να γίνει στον ανακαινισμένο χώρο του BLOCK 33(πρώην Υδρόγειος live stage).Αντί αυτού πραγματοποιήθηκε τελικά στο ΜΥΛΟ.
Κατά τις 10:00 η ώρα βγήκαν στη σκηνή οι Θεσσαλονικείς 63HIGH,ένα δυναμικό ska-punk-metal συγκρότημα με 2 κιθάρες,μπάσο,τύμπανα,τρομπόνι και τρομπέτα.
Το κοινό(200-250 άτομα) λίγο συνεσταλμένο στην αρχή,αλλά έδειχνε να του αρέσει ο ήχος των 63HIGH.
Δείτε εδώ και ακούστε τους:



Έπειτα από περίπου 1 ώρα σείρα είχαν οι Les SkartOI! Μία 11μελής μπάντα έκπληξη από το Αίγιο.Ερμήνευσαν 15 δικά τους τραγούδια και διασκευές αρχίζοντας να ζεσταίνουν το κοινό για τη συνέχεια.2 τρομπόνια,τρομπέτα,σαξόφωνο,πλήκτρα,μπάσο,2 κιθάρες,τύμπανα και ντέφι,"χορέψανε" για 50 λεπτά μαζί με κοινό και το ίδιο το συγκρότημα σε ρυθμούς ska roots rocksteady reggae με πολύ κέφι.
Ορίστε εδώ το θρυλικό 54-46(that's my number) διασκευασμένο με πολύ φαντασία:



Kαι επιτέλους στις 12:00 βγήκανε οι AGGRO -
1o κομμάτι το Mr Misery και από το πρώτο άγγιγμα του RIVAS στα πλήκτρα και του Dixon στην κιθάρα "το μαγαζί στον αέρα"
Ακολούθησαν συνθέσεις τους και απο τα 4 album με τον Wagner να ανεβοκατεβαίνει μεταξύ σκηνής και "dancefloor" δίνοντας πολλές φορές το μικρόφωνο στο κοινό να συμμετέχει ενεργά και ακατάπαυστα.
Faster bullet,funky fire,countryman fiddle,Jimmy Jack,burning bush,lunar eclipse,the sufferer,soul gathering μερικά από τα άσματα που έβαλαν κυριολεκτικά φωτιά.
Το σώσε έγινε όμως στο τέλος με τα encore don't let me down και το dirty reggae για κερασάκι στην τούρτα.
Κρίμα που ο J.Wagner(vocals,lead guitarist)είχε ίωση(ευτυχώς όχι των χοίρων) και δεν μπορέσανε να παίξουν πάνω από 1 ώρα και 1 τέταρτο
Έστω κι έτσι όμως απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ
Δείτε εδώ την live εκτέλεση του soul gathering καθώς και αποκλειστική δήλωση του Brian Dixon(guitarist) μόνο για το www.opeiratis.blogspot.com








free counters