EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Ένα πολύ ενδιαφέρον Blog -Ανακοίνωση



Έλαβα αυτό το γράμμα, και σας το παραθέτω αυτούσιο παρακάτω.
Πρόκειται για ένα νέο blog, που αποτελείται και απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν κάνει κάποια μεταμόσχευση. Είχα την τιμή να γραφτώ πρώτος σαν follower, καλώντας και όσα ονόματα μου έδειξε η φόρμα πρόσκλησης φίλων, δίχως να σημαίνει πως δεν ήθελα να καλέσω κάποιους που δεν έλαβαν την πρόσκλησή μου, απλά δεν μου έδειξε περισσότερα ονόματα. Θα είναι μεγάλη μου χαρά, αν το επισκευθείτε όλοι και εγγραφείτε.

Αλά, ας αφήσω τον αποστολέα και συντάκτη του να σας τα πεί πιο αναλυτικά, ευχαριστώντας τον για τα κολακευτικά του λόγια, μα πολύ περισσότερο για την ενημέρωση, γνωστοποιώντας μας την ύπαρξη του blog αυτού.
Ευχαριστώ επίσης τον φίλο και συνάδελφο blogger "KENTRI" για την άμεση ανταπόκρισή του και την σχετική ανάρτηση που έκανε, αμέσως μόλις έλαβε την πρόσκλησή μου.


"Sender's name : "TransplantLink"
Sender's Email : transplantlink@gmail.com
Referrer : http://www.greekmaestro.com/html/contakt.html

To ιστολόγιο transplantlink.blogspot.com υποστηρίζεται από ανθρώπους που υποβλήθηκαν σε μεταμόσχευση.
Σκοπός του είναι η πληροφόρηση και η ανταλλαγή απόψεων πάνω στο ευαίσθητο θέμα της μεταμόσχευσης και σ’ ότι σχετίζεται μ’ αυτό.
Επίσης να καταγγέλλει από δημόσια θέση τα κακώς κείμενα που αντιμετωπίζουν οι μεταμοσχευμένοι ασθενείς τόσο στο χώρο της Υγείας όσο και στις επαφές τους με υπηρεσίες του Δημόσιου ή Ιδιωτικού Τομέα, γεγονότα που είναι πολύ συχνά μέσα στη σημερινή ελληνική πραγματικότητα.
Αυτή η ανάγκη προέκυψε γιατί η Ελλάδα βρίσκετε στις τελευταίες θέσεις σε όλους τους τομείς της μεταμοσχευτικής διαδικασίας διεθνώς αλλά και γιατί κανένας επίσημος φορέας (Πολιτεία, Εκκλησία, Μ.Μ.Ε.) δεν ενδιαφέρετε ώστε να αλλάξει αυτή η αποκαρδιωτική εικόνα.
Σ’ αυτή μας την προσπάθεια το blog “Α! μπε μπα Blog! Το μπινελικοδρόμιο” με συγγραφέα τον ΑΑΤΟΝ μας πρόσφερε μέγιστη βοήθεια με τις αναρτήσεις του σχετικά με τα blogs. Γι’ αυτό το λόγo θα θέλαμε σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και να σας ζητήσουμε να γίνετε συμπαραστάτες της προσπάθειας μας. Θα χαρούμε πολύ να έχουμε τις παρατηρήσεις σας αλλά και τη βοήθεια σας ώστε να γίνουμε πιο ευρέως γνωστοί στο κόσμο των bloggers.
Άλλωστε πιστεύουμε ότι το οφείλουμε σ’ όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας που είναι εγκλωβισμένοι σε κάποια λίστα αναμονής, προσμένοντας ένα σωτήριο μόσχευμα.

Και πάλι ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ για την πολύτιμη βοήθεια σας.
Η ομάδα του transplantlink.blogspot.com"

Αγαπητέ φίλε και συνάδελφε,
σου εύχομαι στο όνομα όλων των φίλων αυτού του ιστολογίου, και απο εμένα προσωπικά, καλή επιτυχία στην τόσο ευγενική και δύσκολη ταυτόχρονα προσπάθειά σου, και δύναμη σε όλους εκείνους τους αδερφούς μας, στον δύσκολο δρόμο που τους χάραξε η ζωή.
Α!μπε μπα Blog!το Μπινελικοδρόμιο..


free counters