EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

"Εμείς είμαστε επικεντρωμένοι στη δουλειά μας"


ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙ

Με τη φράση «εμείς είμαστε επικεντρωμένοι στη δουλειά μας» αντιπαρέρχεται επισήμως η κυβέρνηση τις πληροφορίες περί επικείμενων αποφάσεων του πρωθυπουργού για ανασχηματισμό ή πρόωρες εκλογές στο επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, ερωτηθείς για τις φήμες περί πρόωρων εκλογών και ανασχηματισμού, απάντησε: «Κάνουμε τη δουλειά μας επικεντρωμένοι στις μεταρρυθμίσεις, τις αναγκαίες αλλαγές και σε όλα όσα έχουμε προαναγγείλει».

Επίσης, δήλωσε πως δεν υπάρχει

trelokouneli

προγραμματισμένη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για την ερχόμενη Πέμπτη.Ο κ. Αντώναρος δεν θέλησε να κάνει σχόλιο για τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ενώ μετά από σχετική ερώτηση δήλωσε πως είναι ξεκάθαρη η άποψη του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ για το θέμα της προεδρικής εκλογής. «Το έχει πει επανειλημμένες φορές τους τελευταίους μήνες. Άλλο αν τις τελευταίες ημέρες κάποιοι προσπαθούν να τα πουν λίγο διαφοροποιημένα» πρόσθεσε και τόνισε ότι η άρνηση του ΠΑΣΟΚ να συναινέσει στην επανεκλογή του Προέδρου Κάρολου Παπούλια οδηγεί τη χώρα σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο.

Αναφορικά, εξάλλου, με τους φορείς που φέρονται να ζητούν εκλογές και αν έτσι μπορεί να προχωρήσει η κυβέρνηση στο έργο της, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε πως οι απόψεις που εκφράζουν οι εκπρόσωποι φορέων στον πρωθυπουργό είναι αρκετά διαφοροποιημένες και δεν είναι «άσπρο - μαύρο». Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν οι δηλώσεις των υπουργών Παιδείας Αρη Σπηλιοτώπουλου και Οικονομίας Γιάννη Παπαθανασίου, οι οποίοι, μετά τη συνεργασία τους με τον πρωθυπουρό, δήλωσαν ότι η κυβέρνηση προχωρά και κάνει τη δουλειά της.
free counters