EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Εμπειρα στελέχη των τραπεζών και των μονοπωλίων


Πριν κάποιο καιρό σε ανάρτησή μας αναρωτιόμαστε αν ισχύει δημοσίευμα του «Έθνους» που ισχυριζόταν ότι: "Γνωστός μεγαλοτραπεζίτης «διαμαρτύρεται» στους φίλους του ότι φέτος πήγαν χάλια οι διακοπές του. Γιατί, όπως λέει, είναι ιδιαίτερα απασχολημένος γράφοντας το... οικονομικό πρόγραμμα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ".
Γράφαμε τότε:
"Αν ισχύει και κάτι τέτοιο, ότι δηλαδή η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ανέθεσε σε «μεγαλοτραπεζίτη» να του διαμορφώσει το οικονομικό πρόγραμμα του στο ενδεχόμενο Πασοκικής κυβερνητικής εξουσίας ……".
Ηρθε τώρα το δημοσίευμα από το «Βήμα» που μας λέει: «Ομάδα κρούσης» για την οικονομία συγκροτεί ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Γ. Παπανδρέου».
Και ποιοι αποτελούν την ομάδα κρούσεως;
Εμπειρα στελέχη των τραπεζών και των μονοπωλίων γνήσιοι εκπρόσωποι των ντόπιων πλουτοκρατών με διασυνδέσεις με το διεθνές κεφάλαιο.
Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα: «Πρόκειται για τους καθηγητές Ι. Στουρνάρα (επιστημονικός διευθυντής του ΙΟΒΕ), Ηρ. Πολεμαρχάκη (διατηρεί μακρά φιλία με την οικογένεια Παπανδρέου), Β. Ράπανο (πρόεδρος του ΟΠΕΚ), Γκίκα Χαρδούβελη, (πρώην σύμβουλος του κ. Κ. Σημίτη και του διοικητή της Εθνικής Θόδωρου Καρατζά και στέλεχος της Εurobank) και Κ. Παπαδόπουλο (συνεργάτης του κ. Παπανδρέου από το υπουργείο Εξωτερικών). Κάποιον ρόλο παίζει και ο κ. Μιχ. Σάλλας, πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς. Επίσης ο κ. Ν. Καραμούζης, αναπληρωτής διευθυντής της Εurobank, και ο κ. Απ. Ταμβακάκης , ανώτατο στέλεχος του ομίλου Λάτση»…
Αντε μετά απ’ αυτό να χαρακτηρίσεις μύθευμα το σημερινό πρωτοσέλιδο του «Αδέσμευτου Τύπου».

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ


free counters