EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ... ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΩΡΑ, ΩΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ & "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ";

ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ. ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!

Στην Γερμανία η Μέρκελ πανηγυρίζει που... κέρδισε με ένα ποσοστό κάτω του 35%! Θα σχηματίσει κυβέρνηση συνεργασίας με "ομοϊδεατικό" κόμμα και θα κυβερνήσει. Δεν θα μπορεί, όμως, να κάνει το απόλυτο κουμάντο!
Όσο... ομοϊδεάτες κι αν είναι οι "άλλοι" δεν θα την αφήσουν ανεξέλεγκτη...

Στην Πορτογαλία ο Σώκρατες είναι πρώτο κόμμα με 32-33%. Το ίδιο κι αυτός. Θα ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ να συνεργαστεί με άλλα κόμματα για να κυβερνήσει. Τουτέστιν, δεν θα κάνει του κεφαλιού του αλλά θα υπόκειται σε άμεσο έλεγχο των κυβερνητικών του επιλογών από τους "συνεταίρους του" στην εξουσία.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ Ή ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ, ΕΙΔΙΚΑ, ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ;

Με τέτοιον έλεγχο που θα υφίστανται οι παραπάνω, υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούν φαινόμενα πλήρους διαφθοράς στον δημόσιο τομέα τους, όπως για παράδειγμα στις αμυντικές δαπάνες τους, στην Υγεία ή στην Παιδεία τους;
Mήπως στα δημόσια έργα τους;
Τους ζηλεύω λίγο τους συνευρωπαίους μου. Μόνο στο μπουρδέλο που ζούμε βγαίνουν οι κάφροι και αργυρώνητοι δημοσιογράφοι ΜΑΣ και περνούν το μήνυμα "της χώρας που θα μπει σε περιπέτειες" αν δεν πάρει αυτοδυναμία ο Γιωργάκης ή, παλιότερα, ο Κωστάκης!
Άθλιοι και λαδωμένοι, περνούν την γραμμή των αφεντικών τους και κοιμίζουν τον μαλάκα μικρομεσαίο Έλληνα ψηφοφόρο. Για να ζουν αυτοί -οι λίγοι- καλά και μεις... χειρότερα!!!

Γι αυτό, λοιπόν, τρεχάτε μαλάκες να ψηφίσετε ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ...
MΠΟΜΠΕΡ


free counters