EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Ημερίδα για γονείς: ''Ιός νέας γρίπης. Μύθοι και αλήθειες''


‘Ιός Νέας Γρίπης. Μύθοι και Αλήθειες’ είναι το θέμα της Ημερίδας που διοργανώνει η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΖΗΡΙΔΗ στις εγκαταστάσεις της (Σπάτα – Αττική Οδός Έξοδος 16Ρ προς Ραφήνα) την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, στις 18:00.
Κατά τη διάρκειά της οι διακεκριμένοι επιστήμονες Ανδρέας Κωνσταντόπουλος, καθηγητής παιδιατρικής, Πρόεδρος της Ελληνικής & Ευρωπαϊκής Παιδιατρικής Εταιρίας, Πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, μέλος της Εθνικής Επιτροπής Πανδημίας και Διευθυντής του ‘Ιασώ Παίδων’ και Παναγιώτης Γαργαλιάνος, παθολόγος λοιμωξιολόγος και Διευθυντής του Α’ παθολογικού τμήματος- μονάδας λοιμώξεων του Γ.Ν.Α ‘Γ. Γεννηματάς’, θα καταθέσουν επιστημονικά στοιχεία, θα δώσουν έγκυρες πληροφορίες στους γονείς, αλλά και οδηγίες για την αντιμετώπιση του ιού της νέας γρίπης.
Οι παρευρισκόμενοι στο β’ μέρος της Ημερίδας θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματά τους και να λάβουν απαντήσεις σε θέματα τα οποία τους απασχολούν αυτή την περίοδο, όπως : τι από όλα αυτά που ακούν τελευταία είναι μύθος και τι αλήθεια, ποιες είναι τελικά οι ομάδες υψηλού κινδύνου, πρέπει να εμβολιαστούν τα παιδιά, πόσο ασφαλές είναι το εμβόλιο κ.ο.κ.
Η ημερίδα βρίσκεται κάτω από την Αιγίδα της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρίας και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Γονείς-Υγεία-Παιδιά


free counters