EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Ζήτω η Τρέλα!


Αυτές οι εκλογές δεν είναι σαν τις άλλες. Σηματοδοτούν το τέλος αυτού που δεν τελείωσε και την αρχή αυτού που δεν άρχισε.
Πάνω σε αυτό το σημείο καμπής για το πολιτικό σύστημα και τη χώρα αναπτύσσονται τρελές καταστάσεις, δραματικές αντιφάσεις και τραγελαφικές ιστορίες.

Στο ΠΑΣΟΚ συμπεριφέρονται σαν κυβέρνηση μακράς πνοής και απολύτως αυτοδύναμης αυταρέσκειας!

Στη ΝΔ συμπεριφέρονται σαν να είναι ήδη αξιωματική αντιπολίτευση που διεκδικεί όμως βάσιμα την εξουσία… σε βάθος χρόνου!

Στον ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφέρονται ομολογουμένως… κόσμια ανεχόμενοι, αν όχι ο ένας τον άλλο, τουλάχιστον τον εαυτό τους!

Στο ΚΚΕ συμπεριφέρονται σαν να επίκειται η πτώση του καπιταλισμού – ίσως να έχουν πληροφορίες από μέσα!

Στο ΛΑΟΣ συμπεριφέρονται απολύτως ερμαφρόδιτα και… κουνιστά με τον Ψιψινάκη να αναλαμβάνει image-maker του Καρατζαφέρη, για πολύ …χέρι-χέρι, αυτή τη φορά! Ο εκσυγχρονισμός της πολυκατοικίας με τα κόκκινα φαναράκια ξεκινά από το ισόγειο…

Ενώ, στους Οικολόγους – Πράσινους φαίνεται να επιδρά περισσότερο από όλους η μόλυνση του πολιτικού περιβάλλοντος – σαν υπνωτισμένοι εξαιτίας της υπερέκθεσής τους στο μονοκομματικοξείδιο αντιδρούν και μπέρδεψαν τις αλδεΰδες με τις φαινόλες τους…

Μετά από αυτά δικαιούμαι νομίζω να ανακράξω: Ζήτω η Τρέλα!

…Τώρα, όμως, υιός και συμβία με
Συγκλίνουσες αντιθέσεις

φασκελώνουν διπλά για το χρόνο που σπατάλησα προσπαθώντας έστω και από μακριά να βάλω ένα χεράκι ώστε να σοβαρευτούμε λιγάκι και να αποκτήσουμε υπευθυνότητα!
Δεν φταίω εγώ, πάντως, φταίνε οι Bloopers που με ξεγέλασαν διαμηνύοντας μου ότι …κάτι κουνιέται στη χώρα. Μάλλον και αυτοί Ψιψινάκη έβλεπαν, μπορεί και Χαζόπουλο!!!

Μεγάλη ζημία, ρε παιδιά, έκαναν στον τόπο οι νταβάδες. Εξόντωσαν την σοβαρότητα και την συνείδηση μέσα σε είκοσι χρόνια …ασυγχώρητο έγκλημα!

Δες τώρα πώς καταντήσαμε ως κοινωνία και λαός, να παρακολουθούμε αποσβολωμένοι τα καμώματα απίθανων ανθρώπων που συνωστίζονται στην πολιτική σκηνή περιμένοντας το χειροκρότημα, αλλά προσδοκώντας μάλλον το… γιαούρτι (τους), για να τους δοθεί μια ακόμη ευκαιρία να βγουν στα παράθυρα της τι-βι, ως θύματα!

Μην συμβάλλετε να μετατραπούν σε θύματα οι θύτες. Μην τους προσφέρετε το γιαούρτι σας …δεν το αξίζουν, ούτε καν ληγμένο!

Δημήτρης
free counters