EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

ΡΕ, Ο ΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΞΑΝΑ! ΗΜΑΡΤΟΝ...

Ε, ΒΕΒΑΙΑ, ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ... ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΩ ΚΙ ΑΛΛΑ;
Δεν έχει πάτο το θράσος αυτής της μεγάλης αρπάχτρας, του Τσοχατζόπουλου. Αφού έφαγε ΤΑ εκατομμύρια κατά τη θητεία του στο υπουργείο Άμυνας και για τα οποία θα έπρεπε να είναι για χρόνια στην φυλακή, τόλμησε σήμερα και εκδήλωσε την πρόθεσή του να υποβάλλει εκ νέου υποψηφιότητα.


Να υπενθυμίσω, επιπρόσθετα, ότι αυτός ο τύπος έγινε υπουργός Άμυνας ενώ ΔΕΝ έχει υπηρετήσει την θητεία του στον στρατό.


Γιωργάκη, δεν ξέρω τί θέλει να κάνει αυτό το άθλιο υποκείμενο αλλά αν τον βάλεις στα ψηφοδέλτια θα φας τέτοιο χέσιμο που δεν θα σε ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας.


Τ΄ακούς βλάκα; Η υπομονή μας έχει και τα όριά της!
ΜΠΟΜΠΕΡ


2 σχόλια:

tina είπε...

Πες το μας και αυτό το αστειάκι βρε τσοχατζοπουλίνα! Ξεκίνησες μεγάλο έργο επί των ημερών σου και δεν πρόλαβες να ολοκληρώσεις ε?
Τι έγινε βρε τζοβενο? Τα φάγατε τα μπερντέ με το βικάκι και ψάχνεσαι για καινούρια μπάζα?
Α εντάξει! Γιατί και μείς είμαστε έτοιμοι να ξεπατωθούμε στη δουλειά για σένα και τους φίλους σου τους μιζαδόρους, για να πηγαίνεις να παντρεύεσαι στα παρίσια και να δεξιώνεσαι στα four seasons (για να μην πούμε και τα υπόλοιπα).
Να σου πω και κάτι άλλο… τι σελιδούλα σου στο ίντερνετ το akis.gr γιατί την έκλεισες? ε? Για να μην μπούμε να σε κράξουμε ρε τελειωμένε πολιτικάντη της δεκάρας! Αρχικλεφταρά απατεώνα παλιάνθρωπε! Που θα έπρεπε να είσαι στη μπουζού τώρα μαζί με τους κολλητούς σου από τα εξοπλιστικά και τολμάς να σκέφτεσαι το ψηφοδέλτιο γελοίο υποκείμενο?
Θέλω να σου πω, ότι το κόμμα που τόσο αγάπησες είναι έτοιμο να σε μουντζώσει με χεριά και με πόδια, γι’ αυτό μην κάνεις καμιά κίνηση… για το καλό σου!

Peiratis είπε...

tina έχεις ταλέντο!

free counters