EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Παρακαλώ περάστε...


Ο Γιωργάκης θέλει να κάνει την Ελλάδα Δανία της νότιας Ευρώπης. Αν άλλαζε και τους κατοίκους με Δανούς μπορεί και να τα κατάφερνε. Τώρα τον βλέπω να μετράει μία - μία τις μέρες μέχρι τις 100 για να διαπιστώσει και αυτός και εμείς ότι εδώ είναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε γέλασε.
Και θέλει να κάνει την μαύρη οικονομία πράσινη. Κάτι παρόμοιο έκανε και ο Κωστάκης. Στο χρώμα διαφέρουν. Ο Κωστάκης την έκανε γαλάζια. Και αναρωτιούνται οι νεοδημοκράτες… που θα βρει ο Γιωργάκης τα 10 δις που χρειάζονται οι υποσχέσεις του; Εκεί που τα βρήκε και ο Κωστάκης το 2004. Αλλά για να δείτε πόσο σταθερή οικονομία έχουμε, οι νεοδημοκράτες ακριβώς με το ίδιο ποσό αξιολογούσαν το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και το 2007. Εκτός αν βαρέθηκαν να αλλάξουν τα επιχειρήματα τους.
Όπως κάνει και ο καταλληλότερος με τους λόγους του. Τώρα ο υπευθυνότερος μας υπόσχεται οδυνηρά μέτρα. Καιρός ήταν. Σχεδόν έξι χρόνια τώρα όλο ευχάριστα μέτρα είχαμε. Μπουχτίσαμε. Να μας χώσουν και τίποτα δυσάρεστο να μην πλήττουμε. Τα μέτρα εξάλλου που προτείνει ο επόμενος καταλληλότερος είναι ανεφάρμοστα.Ενώ η ΝΔ μας έχει πάρει τόσες φορές τα μέτρα και ξέρει πώς να μας τα εφαρμόζει. Το γεγονός πάντως είναι ότι είτε ο ένας είτε ο άλλος θα κυβερνήσει μετά τις 4 Οκτωβρίου. Και για εμάς τα κεφάλια μέσα. Τέλος το διάλλειμα.
trelokouneli


free counters