EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Σιχτίρ άσχετοι, ανίκανοι και ηλίθιοι...


-Προς:
Ζαγάρι, Ταγάρι, Βλαχοδήμαρχο, Τσέλιγκα, Εισαγγελείς του κόμματος της Μίζας και λοιπούς ψηφιακά αναλφάβητους σε Αχρείο Πάγκο, Μαξίμου Ρηγίλλης κλπ...
Κοινοποίηση:
Προς όλους τους Τσοπάνηδες με ή χωρίς Ταγάρρρρρ της ΝΔ, από όποια θέση κι αν την υπηρετούν ως κομιστές μιζών και σφουγγοκωλάριοι...
Θέμα: "...και γέρνεις!"
Παρακαλούνται όλοι εκείνοι οι ηλίθιοι που νομίζουν ότι το Internet με τα Blogs είναι ΜΜΕ και άρα μπορούν να το ελέγχουν, να προβούν στις κάτωθι ενέργειες:
1. Να μας κάνουν παραχώρηση γης σε δασική περιοχή, σε κάποιο βουνό, για να εγκαταστήσουμε έναν οικίσκο με το router, ικρίωμα για το σύστημα ακτινοβολίας του WLAN, τα ups, τα pc και τα monitor.
2. Να εξετάσουν τον φάκελλο με την οικονομοτεχνική, βιωσιμότητας και σκοπιμότητας μελέτες που υποβάλαμε. Και τα δικαιολογητικά transparency των TIFF του Photoshop.
3. Να εγκρίνουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά των Η/Υ και των υπολοίπων Η/Μ διατάξεων που χρησιμοποιούμε. Το αυτό για τα τηλέφωνα, τα έπιπλα και το καζανάκι της τουαλέτας.
4. Να ορίσουν τον ελάχιστο αριθμό των απασχολουμένων σε κάθε ιστολόγιο δημοσιοκάφρων, καθώς και την αναλογία των γελοίων φερεφώνων του κάθε κομματικού μπουρδέλου τους. Να ορίσουν τον ελάχιστο αριθμό των ασχολουμένων που πρέπει να είναι μέλη της παρωδίας οργάνου που λέγεται ΕΣΗΕΑ. Να διορίσουν Κυβερνητικό Ιστολογικό Καράφλαρο -κάτι σε Αντώναρο ή μοναχό Ρουσσόπουλο- για να γελάμε μαζί τους.
5. Να διευθετήσουν -σε συνεργασία με τα άλλα ζώα των άλλων κομμάτων- τίνος νταβά, τίνος εργολάβου, τίνος εισαγωγέα και κατασκευαστή την γραμμή, θα ακολουθεί κάθε ιστολόγιο.
6. Να μας συμπεριλάβουν στην διανομή της διαφημιστικής πίτας ειδικά εκείνης της κρατικής διαφήμισης, είτε νόμιμης, είτε παράνομης. Ενδιαφερόμαστε έντονα για εκείνη την προεκλογική διαφήμιση του Βερναδάκη για τον ΟΑΕΔ, που προωθείται σαν να πρόκειται για εισηγμένη εταιρία. Με τα λεφτά που στερούνται οι έχοντες ανάγκη, οι δικαιούχοι, οι άνεργοι, αυτοί που τα κατέβαλαν για να κατασπαταλώνται τώρα σε κομματικές μαλακίες...
7. Να διευθετήσουν το ζήτημα των νέων αναγκών του φάσματος και σε συνεργασία με την ΕΕΤΤ να μας παραχωρήσουν... συχνότητες σύνδεσης! Να ορίσουν το βήμα, το spacing μεταξύ ιστολογίων σε συνάρτηση με την επισκεψιμότητα εκάστου. Να παραχωρήσουν επίσης time slice στον δορυφόρο για τις ανάγκες ζεύξης με άλλες διευθύνσεις όταν ποστάρουμε λινκς.
8. Να ορίσουν τους κανόνες συμπεριφοράς μας, την αναλογία κατανομής χρόνου σε πολιτικάντηδες Πάτους (πχ γιακουΠάτος), Γραφικούς Τηλεμαϊντανούς, Βουλευτικά Ζαγάρια και λοιπά άλλα ζώα.
9. Να ορίσουν το ζήτημα των πνευματικών δικαιωμάτων για την αναμετάδοση της κάθε ηλιθιότητας που λέει ο καθένας από αυτούς.
10. Να ιδρύσουν αρμόδιο όργανο για την δεοντολογική εποπτεία των διαφημιστικών σποτ. Είναι γελοίο να διαφημίζονται ΙΕΚ και ΕΕΣ σαν ιδιωτικά πανεπιστήμια, ειδικά όταν στεγάζονται σε 305τμ μαζί με τις τουαλέτες.
11. Να μεταφέρουν την Καλιφόρνια στη Πλατεία Συντάγματος και τον Σβαρτσενέγκερ στη θέση της κραγμένης Τελειωμένης Αθηναίων, ή της Νομαρχιακής Λόλας of the Salonika place...
12. Να πα να γαμηθούν και να κόψουν την ομαδική μαλακία! Είναι ντροπή πια, μεγάλοι άνθρωποι... Να επισκεφτούν κανένα γιατρό, είναι κρίμα να γελάμε όλοι μαζί τους.
13. Να με τραβήξουν τα βυζιά να κατεβάσουν γάλα. Το ξέρω ότι είμαι ταύρος, αλλά ας τραβήξουν ότι βρουν να κρέμεται αποκάτω...
Υπογραφή:
ο Ταύρος της Φωτογραφίας

Δεν φοβηθήκαμε τον μονοπωλιακό (υπέρ ΕΡΤ) 1533 και τον 1244/72 (με κατηγορίες... κατασκοπίας!) του εθνοχεστήριου Γιώργη. Σε σας θα κολλήσουμε ρε καραγκιόζηδες;

Αφήστε μας ήσυχους να κάνουμε την πλάκα μας και να ασκούμε το κατοχυρωμένο δικαίωμά μας. Άντε μην κάνω βόλτα κανένα εφεδρικό 50αρι...

Σιχτίρ άσχετοι, ανίκανοι και ηλίθιοι...
Συγκλίνουσες Αντιθέσεις μέσω sibilla


free counters