EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Η βία στα σχολεία…


Το Σάββατο έγινε μιά εκδήλωση στην Τεχνόπολη, στο γκάζι, με θέμα τη βία στα σχολεία. Δηλαδή την παιδική βία! Και πολλοί μίλησαν, πιο πολλοί άκουσαν και μετά πήγαν όλοι στα σπίτια τους ικανοποιημένοι! Και τα μηνύματα βίας θα συνεχίσουν να φτάνουν στα παιδιά όπως ακριβώς και πριν από την εκδήλωση! Δεν λέω ότι φταίει η εκδήλωση, κάθε άλλο, αλλά αυτοί που έχουν έργο την προστασία της κοινωνίας και των παιδιών ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, έχουν κλειστά τα αυτιά και τα μάτια, δεν θα είδαν δεν θα άκουσαν, δεν θα κατάλαβαν τίποτα και θα συνεχίσουν να γεύονται τα πολλαπλά αγαθά που τους προσφέρει η δημόσια θέση τους! Αν δουν, όμως, κανέναν κώλο στην TV, σε ώρες που είναι ξύπνια τα παιδιά, μπορούν να κλείσουν το κανάλι και να στείλουντον παραγωγό στα κάτεργα! Η βία, όμως, τα ξεκοιλιάσματα, οι κάθε είδους ράμπο, τα πολυβόλα, οι βόμβες που κομματιάζουν ανθρώπους, τα μαχαιρώματα, το ξύλο, η κάθε είδους διαστροφική προβολή βίας είναι απολύτως ελεύθερη, να μπαίνει στα σπίτια μας και να εξοικειώνει τις τρυφερές ψυχές με αυτήν. ‘Ετσι το παιδί φτάνει να θεωρεί σχεδόν φυσιολογικό να έχει ένα πιστόλι, ένα αυτόματο και να πυροβολεί. Κι αυτό φαίνεται κι από τα παιδικά παιχνίδια που είναι όπλα και που τα ζητούν σχεδόν όλα τα αρσενικά παιδιά. Κι αυτά τα τερατόμορφα “παιχνίδια” και τα TV games που βάζουν το παιδί ινα σκοτώνει, έστω και ηλεκτρονικά, τι νομίζετε ότι κάνουν στην παιδική ψυχή; Την εθίζουν στη βία. Αυτό κάνουν και μετά αναρωτιώμαστε τι φταίει και έχουμε ΚΑΙ παιδική βία.

Θέλει φιλοσοφία αυτό βρε ηλίθιοι κάθε είδους κρατικοί “αρμόδιοι” (ας γελάσω με τις αρμοδιότητες!) και πολιτικοί που μόνο αυτό δεν σκέφτεστε, δηλαδή να απαγορεύσετε δια παντός τη βία από τα παιχνίδια και από την TV. Αν πρέπει να πουλήσουν οι παραγωγοί βίαιων ταινιών, ας περιοριστεί η προβολή τους στις αίθουσες, όπου να απαγορεύεται η είσοδος σε παιδιά.

Αφήστε, ρε κομπλεξικοί, το σεξ ελεύθερο (να μαθαίνουν κιόλας τα παιδιά που, συνήθως, μεγαλώνουν και δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα…) και εξοστρακίστε τη βία. Από παντού!
Μουνί


free counters