EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Καρτέλ για τους πελάτες της Ασπίς-Πρόνοια



Καρτέλ σημαίνει την σύμπραξη μερικών ατόμων ή εταιρειών (παραγωγών συνήθως) με σκοπό την αθέμιτη χειραγώγηση της αγοράς προς όφελος των μελών του καρτέλ - ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ.

Διαβάστε τώρα την είδηση της δημιουργίας ενός καρτέλ, επισήμως και απροκάλυπτα:

ο διευθύνων σύμβουλος της Interamerican Γιώργος Κώτσαλος δήλωσε οτι ασφαλιστικές εταιρείες κατέληξαν σε άτυπη συμφωνία ότι δεν θα «σπάσουν» τις τιμές για να εξασφαλίσουν μερίδιο στα 850.000 συμβόλαια Αυτοκινήτων των Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ, Ασπίς Πρόνοια ΑΕΑΖ, General Union, General Trust και Γ.Η. Σκούρτης ΑΕΕΓΑ!

Ο διευθύνων σύμβουλος της Interamerican τόνισε οτι βάσει της άτυπης συμφωνίας το «μοίρασμα» των πέντε χαρτοφυλακίων θα γίνει με όρους υγιούς και όχι αθέμιτου ανταγωνισμού, ώστε να εξασφαλιστεί ότι οι ανακλήσεις αδειών που αποφάσισε η ΕπΕΙΑ θα οδηγήσουν σε πραγματική εξυγίανση του κλάδου...

Τι λέει δηλαδή ο Γιώργος Κώτσαλος; Οτι τα βρήκαν μεταξύ τους για να μη χτυπήσουν τις τιμές και αναγκαστούν να τις μειώσουν! Κάτι που θα απέβαινε σε όφελος των πελατών!

Περιμένουμε την αντίδραση της Επιτροπής Ανταγωνισμού και του υπουργείου. Επειδή όμως μάλλον θα ...την περιμένουμε πολύ, θα φροντίσουμε να την προκάλέσουμε με όποιο τρόπο καταστεί αυτό δυνατόν.

Γιατί ο εμπαιγμός και η παράνομη στάση των ασφαλιστών αποτελεί προσβολή της νοημοσύνης των πελατών της πρώην ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, αλλά και όλων των υπολοίπων...
δημολόγος


free counters