EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Δεν περιμένω τις εκλογές, απλά ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ"!



Τι θα ψηφίσω στις εκλογές
Δεν είδα το λεγόμενο debate των πολιτικών αρχηγών, αλλά το debate αυτό δεν απευθυνόταν σε ανθρώπους σαν εμένα οι οποίοι έχουν κατασταλάξει στο τι θα ψηφίσουν.

Εγώ βέβαια δεν περιμένω κάθε τέσσερα χρόνια για να ψηφίσω, ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ αναλαμβάνοντας καθημερινά το κόστος.

Ψηφίζω όχι στην αλητήρια λογική των εργοδοτών, ψηφίζω όχι στο διάλογο με το κάθε αφεντικό, ψηφίζω όχι στη λογική του κέρδους και της εκμετάλλευσης, ψηφίζω όχι στις ψεύτικες ελπίδες για ζωή και εργασία, ψηφίζω όχι στην ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

Ψηφίζω όχι στην κατανάλωση, ψηφίζω όχι στη δουλεία μέσα σε εργασιακούς βόθρους, ψηφίζω όχι στην αλητεία των μέσων μαζικής προπαγάνδας που ελέγχονται από το κράτος και τις εταιρείες-μαφίες, ψηφίζω όχι στη διαδικτυακή ενημέρωση των εγκάθετων που τα οικονομάνε άμεσα ή έμμεσα από εταιρείες και κόμματα, ψηφίζω όχι στο κράτος, όχι και στους ιδιώτες, ψηφίζω όχι στις τράπεζες, όχι στις πιστωτικές κάρτες, όχι στα πολυκαταστήματα και τα mall. ΨΗΦΙΖΩ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!!

Ψηφίζω όχι στον Βγενόπουλο, ψηφίζω όχι στον Βαρδινογιάννη, ψηφίζω όχι σε όλους τους επιχειρηματίες-ζόμπι, ψηφίζω όχι στα μονοπώλια, όχι και στον ελεύθερο ανταγωνισμό. Ψηφίζω όχι στις μαφίες του κράτους-παρακράτους. Ψηφίζω όχι στο Mega, όχι στον ΑΝΤ1, ψηφίζω όχι στο ΣΚΑΙ, ΨΗΦΙΖΩ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ψηφίζω όχι στον σεβάσμιο και καλοκάγαθο γέροντα από το μοναστήρι, ψηφίζω όχι στην υστερική καλόγρια, ψηφίζω όχι στον βρωμιάρη παπά της ενορίας, ψηφίζω όχι στον αρχιεπίσκοπο, ψηφίζω όχι στην θρησκεία, ΨΗΦΙΖΩ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.

Ψηφίζω όχι στα καλά παιδιά, όχι στους καλούς οικογενειάρχες, όχι και στους μπάτσους που παραμονεύουν πίσω από τη μάσκα κάθε κοινωνικής συναναστροφής, ψηφίζω όχι στην ψεύτικη κοινωνικότητα, όχι και στις κάθε είδους δημόσιες σχέσεις. Ψηφίζω όχι στο εμπόριο των μεγάλων εταιρειών, ψηφίζω όχι και στο εμπόριο και των μικρών εταιρειών, ψηφίζω όχι στο "δίκαιο" εμπόριο των πολιτισμένων αριστερών. ΨΗΦΙΖΩ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.

Ψηφίζω όχι στην κατανόηση που δείχνουν όλοι, ψηφίζω όχι και στις υποχωρήσεις τους. Ψηφίζω όχι στους φιλελεύθερους, ψηφίζω όχι και στους ΚΚΕ, ψηφίζω όχι στον Ολυμπιακό, ψηφίζω όχι και στον Παναθηναικό, ψηφίζω όχι στους απομέσα, ψηφίζω όχι και στους απέξω. ΨΗΦΙΖΩ ΟΧΙ
busy bee


free counters