EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Πως να αποφύγετε τα καινούργια διόδια Πυργετού!


Έντονες ήταν οι αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν, στο άκουσμα της είδησης πέρι αύξησης της τιμής των διοδίων κατα την μετεγκατάσταση τους στον σταθμό Πυργετού!Το belarisa.gr σας παρουσιάζει τους παραδρόμους που μπορείτε να ακολουθήσετε, ώστε να αποφύγετε το ”χαράτσι” των 4€, καθώς θεωρούμε τουλάχιστον αστείο, να προπληρώνεις για ένα έργο κινούμενος σε μία και μοναδική λωρίδα για 30 χλμ. (υποτίθεται ότι πρόκειται για εθνική οδό) και σημειωτόν λόγω του καθημερινού μποτιλιαρίσματος!
belarisa

Διαδρομή Λάρισα – Θεσσαλονίκη

Κινούμενοι από Λάρισα πρός Θεσσαλονίκη, λίγα μέτρα πριν τα διόδια του Πυργετού, υπάρχει πινακίδα που σας πληροφορεί ότι δεξιά στρίβετε για Πυργετό.Ακολουθείτε την πινακίδα και αφού στρίψετε ακολουθείτε τις πινακίδες με κατεύθυνση την Θεσσαλονίκη.

Διαδρομή Θεσσαλονίκη – Λάρισα

Καθώς έρχεστε από Θεσσαλονίκη και αφού περάσετε τον Πλαταμώνα και την παράκαμψη των Νέων Πόρων, ο δρόμος από μονής κυκλοφορίας μετατρέπεται σε διπλής.50 μέτρα από το σημείο αυτό, υπάρχει πινακίδα που σας πληροφορεί ότι δεξιά στρίβετε για Αιγάνη.Συνεχίζετε κανονικά την πορεία σας και ακολουθείτε τις πινακίδες για Λάρισα.
Ακολουθώντας αυτή την διαδρομή, πέρα του ότι ξεπερνάτε το σταθμό των διοδίων, γλιτώνετε και την ταλαιπωρία του μποτιλιαρίσματος, λόγω συσσώρευσης των οχημάτων πρίν τα διόδια !!!

Θα παραθέταμε ευχαρίστως χάρτες της google, αλλά δυστυχώς δεν συμπεριλαμβάνονται οι παράδρομοι της Εθνικής οδού!
free counters