EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Αγελάδα-γυναίκα...γέννησε τετράδυμα στη Βολιβία!!!!!

Κι όμως αληθινό...!!!!!



Η αγελαδο - γυναίκα της Βολιβίας γέννησε τετράδυμα,4 αγελαδο - παιδάκια,στην πόλη Sucre.
H αγελαδο-μητέρα λίγες μέρες μετά τη γέννα απεβίωσε(στις 29/8),με αποτέλεσμα τα μικρά νεογνά να σταματήσουν να τρέφονται αρνούμενα να πιούν είτε αγελαδινό ή ανθρώπινο γάλα,αφού έχουν περιέλθει σε κατάθλιψη μετά το χαμό της μητέρας τους.
Νοσηλεύονται προς το παρόν στο νοσοκομείο της πόλης καθώς 2 από τα 4 αντιμετωπίζουν
προβλήματα υγείας.
Η αγελάδα-γυναίκα ζούσε σε σπίτι-αγρόκτημα σε μικρό επαρχιακό χωριό και η ιστορία της είναι γνωστή σε όλους τους κατοίκους.
Αμερικανοί ερευνητές του Discovery Chanel επιχείρησαν με διάφορους τρόπους να πάρουν τα μωρά,είτε προσφέροντας χρήματα στην οικογένεια ή "εμφανίζοντας" μια οικογένεια Αμερικανών πολιτών(ονόματι Jaret), η οποία προσφέρθηκε να υιοθετήσει τα μωρά "για να βοηθήσει".
Η άφιξη των τελευταίων έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από την τοπική κοινωνία,με τις διαμαρτυρίες των κατοίκων ολόκληρης της πόλης Sucre, να προβάλουν τους φόβους και τις υποψίες τους ότι τα μωρά εν τέλει θα καταλήξουν πειραματόζωα σε κάποιο ερευνητικό εργαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών.
Πολλές άλλες χώρες προσέφεραν χρήματα στην οικογένεια για να εξαγοράσουν την αγελαδο-μαμά πριν ακόμη γεννήσει,αλλά αυτοί που την μεγάλωσαν θέλανε να καταλήξει η Lilly(όπως την βάπτισαν)σε κάποιους που θα την αγαπάνε,καθώς οι ίδιοι δεν είχανε την οικονομική δυνατότητα να συνεχίζουν να τη μεγαλώνουν μαζί με τα 4 παιδιά της.
Δείτε αποκλειστικές εικόνες εδώ...







special thanks to virus

free counters