EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

7,2% φαγούρα



Είναι αξιοθρήνητο, ότι το για να γίνει κάποιος καλός πατριώτης πρέπει να γίνει ο εχθρός της υπόλοιπης ανθρωπότητας
Βολταίρος

Δεν υπάρχει η Χρυσή Αυγή ούτε η Πατριωτική Συμμαχία, όπως καν δεν υπάρχουν τα φυντάνια τους σε κοινοβουλευτικό κόμμα. Δεν υπάρχουν αποδείξεις για βίαιες ενέργειες ελλήνων νεοναζί, ο Αντώνης -Περίανδρος- Ανδρουτσόπουλος είναι μάλλον κάποιος νέος με εμφανή αποκλίνουσα συμπεριφορά, ο πρώην πράκτορας της ΚΥΠ Κωνσταντίνος Πλεύρης δεν έγραψε ποτέ ότι θαυμάζει τον Μεταξά, τον Χίτλερ, τον Γκαίμπελς και την 21η Απριλίου διαλαλώντας την επαναφορά ολοκληρωτικών καθεστώτων στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν οι συμμορίες "πατριωτών" που βγαίνουν παγανιά στον Άγιο Παντελελήμονα, το Αιγάλεω, τα Γιάννενα και αλλού. Δεν υπάρχουν καν τα φωτογραφικά τεκμήρια(!) με τα ρόπαλα, τους αγκυλωτούς και τους κέλτικους σταυρούς. Δεν υπάρχουν τα βίντεο των ερασιτεχνών και των ΜΜΕ που παρουσιάζουν κάποιες ορδές "πατριωτών" που αντιλαλούν την πίστη τους στο αίμα και την τέφρα. Δεν υπάρχουν ούτε καν τα επεισόδια. Δεν υπάρχουν έντυπα και ιστοσελίδες που προάγουν το μίσος κατά αλλόθρησκων, κατά της διαφορετικότητας, της εθνότητας, της φυλής, του σεξουαλικού προσανατολισμού.

Η Ελλάδα ζει σε μια υπέροχη ουτοπία, την ιδανική Πολιτεία των αρχαίων όπου όλα λούζονται, χωρίς σκιές στις ακμές και τις γωνίες, κάτω από το μοναδικό φως της Υπέρτατης Ανώτερης Ελληνικής Φυλής.

Αυτή την παραμυθένια Ελλάδα παρουσίασε ξεδιάντροπα η ημεδαπή κρατική αντιπροσωπεία της κυβέρνησης στην Γενεύη για την εξέταση της κατάστασης της χώρας σε θέματα ρατσισμού και φυλετικών διακρίσεων, που διαβεβαίωσε την αντίστοιχη επιτροπή του Ο.Η.Ε. (Επιτροπή καταπολέμησης ρατσιστικών διακρίσεων - CERD) ότι "δεν υπάρχει νεο-ναζιστική οργάνωση στην Ελλάδα".

Όπως ότι δεν υπάρχει ρατσισμός, παρά μόνο "κάποια μεμονωμένα περιστατικά".

Δεν υπάρχει μίσος, γιατί όλοι γίναμε ίδιοι, όμοιοι, ένας κακόγευστος πολτός χτυπημένος στο εθνικιστικό μίξερ της νεοελληνικής κουτοπονηριάς στην διεθνή κουζίνα των «κουτόφραγκων».

Μόνο που η επιτροπή του ΟΗΕ, ως «κουτόφραγκη» που είναι, δεν πίστεψε φυσικά αυτή την ειδυλλιακή εικόνα. Κι έβγαλε ένα από τα σημαντικότερα πορίσματα, σύμφωνα με σαφή αποδεικτικά στοιχεία από άφθονο έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό, που βάλει κατά του Ελληνικού κράτους για την υποκρισία, την ασυνέπεια και την περιφρόνηση που δείχνει για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Τονίζει δε μεταξύ άλλων:

10. Η Επιτροπή ανησυχεί για το ότι το Κράτος μέλος δεν εφαρμόζει αποτελεσματικά τις νομικές διατάξεις που αποσκοπούν στην εξάλειψη των φυλετικών διακρίσεων και ιδίως αυτές που σχετίζονται με την ποινική δίωξη και την τιμωρία των εγκλημάτων με ρατσιστικό κίνητρο.

Η Επιτροπή καλεί το Κράτος μέλος να διασφαλίσει την αποτελεσματική εφαρμογή όλων των νομικών διατάξεων που αποσκοπούν στην εξάλειψη των φυλετικών διακρίσεων καθώς και το ότι τα εγκλήματα με ρατσιστικό κίνητρο θα διώκονται ποινικά και θα τιμωρούνται με αποτελεσματικό τρόπο. Η Επιτροπή περαιτέρω ζητά από το Κράτος μέλος να παράσχει στην επόμενη έκθεσή του επικαιροποιημένες πληροφορίες όσον αφορά την εκ μέρους των δικαστηρίων εφαρμογή των ποινικών διατάξεων που τιμωρούν πράξεις φυλετικών διακρίσεων, όπως αυτές που περιλαμβάνονται στο Νόμο 927/1979. Τέτοιες πληροφορίες θα πρέπει να περιλαμβάνουν τον αριθμό και τη φύση των υποθέσεων ενώπιον της δικαιοσύνης, τις καταδίκες που αποφασίστηκαν και τις ποινές που επιβλήθηκαν, όπως και κάθε αποζημίωση ή άλλης μορφής αποκατάσταση που παρασχέθηκε στα θύματα αυτών των πράξεων.

11. Η Επιτροπή ανησυχεί από αναφορές για τη διάδοση ρατσιστικών στερεοτύπων και μισαλλόδοξων σχολίων από συγκεκριμένες οργανώσεις και ΜΜΕ κατά προσώπων που ανήκουν σε διαφορετικές εθνοτικές και φυλετικές ομάδες.

Η Επιτροπή απευθύνει σύσταση στο Κράτος μέλος να λάβει αποτελεσματικά μέτρα για την τιμωρία των οργανώσεων και ΜΜΕ που είναι ένοχα τέτοιων πράξεων. Περαιτέρω απευθύνει σύσταση στο Κράτος μέλος να απαγορεύσει συγκεκριμένα νεο-ναζιστικές ομάδες από την επικράτειά του και να λάβει πιο αποτελεσματικά μέτρα για να διασφαλίσει την ανεκτικότητα απέναντι σε πρόσωπα με διαφορετική εθνοτική καταγωγή.


Ολόκληρο το πόρισμα της επιτροπής του ΟΗΕ στην ελληνική μετάφραση είναι διαθέσιμο σε word file μέσω ΕΠΣΕ είτε στο ποστ του e-lawyer.

Χάρη στο ΕΠΣΕ και τη μετάφραση που παρουσιάζεται επίσημα, οι υγιείς ανθρωπιστές θα αντιληφθούν την έκταση της πανωλεθρίας. Καιρός είναι να πάρουμε τα πράματα πιο σοβαρά γιατί μετά την ευρωεκλογική άνοδο του ΛάΟΣ, τα καλάμια καβαλικεύονται αφειδώς με την αγαστή συνέργεια των επίλεκτων ΜΜΕ.

Βέβαια κάποιος προβεβλημένος Έλληνας βουλευτής, από τα πιο γνωστά »μπουμπούκια« του εθνικιστικού παροξυσμού, στο άκουσμα του πορίσματος «ξύστηκε» από τηλοψίας.

«Χτες το βράδυ ήμουνα στο κρεβάτι μου και είχα μια φαγούρα σε όλο το κορμί. Έκανα έτσι, έκανα έτσι, έκανα έτσι, έκανα έτσι, λέω "τι φαγούρα". Δεν λέω για άλλα σημεία. Λέω γενικώς φαγούρα».


Ίσως προκαλεί την τύχη του γιατί το επόμενο ξύσιμο μπορεί να το κάνει ανάμεσα σε τοίχους και κάγκελα. Αλλά ίσως το πολύ πολύ να του αντιγυρίσει κανείς πολλαπλάσια τη ροχάλα που έφτυσε.

Ξύσου ξύσου.

Είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις περισσότερο όσο ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που σέβονται το δώρο της ζωής και δεν πρόκειται να επιτρέψουν να αναλάβεις ως διαχειριστής της.

Ενημερωτικά, υπάρχουν δύο βίντεο με το »μπουμπούκι« βουλευτή σε αυτό το ποστ του e-lawyer από τα οποία στηρίχτηκε το υλικό του παρόντος βίντεο. Αλλά, όπως θα δείτε, δίνει τροφή για επιπλέον απαντήσεις και έτσι δεν θα εξαντλήσουμε το θέμα μόνο εδώ διότι κάνει λες και του ανήκει όλη η Ελλάδα. Δεν είναι έτσι.
JUNGLE-Report μέσω
grbloopers



free counters