EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Δεν… κρατήθηκε ο Καπράλος με τη απραξία της «Βόλος 2013»


Ένας έμμισθος πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής – πρωτοφανές γεγονός που έχει αναφερθεί το greek-olympics.blogspot.com – τέσσερις δήμαρχοι (εν ενεργεία και τέως), μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στη Μαγνησία και τη Θεσσαλία και ένας πρόεδρος ομοσπονδίας Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων μαζί με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, συνεδρίασαν για την πορεία των Μεσογειακών Αγώνων του Βόλου το 2013.
Μία συνεδρίαση… παρωδία αφού περίπου δύο χρόνια μετά την ανάληψη τίποτα δεν έχει γίνει σε κανένα επίπεδο, ούτε τεχνικό, ούτε οργανωτικό.
Και τι θα μπορούσαν να κάνουν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής από τα οποία… μπάλα – το έργο δηλαδή – το γνωρίζουν μόνο οι 5 από τους 15 της Οργανωτικής. Και από τους 5 βγάλουμε το Λάμπη Νικολάου που είναι αποστασιοποιημένος τότε απομένουν ακόμα λιγότεροι.
Τι και αν «χτύπησε το καμπανάκι» ο Σπύρος Καπράλος, από το ένα… αυτί μπήκαν, από το άλλο αυτί… βγήκαν. Άλλωστε τώρα είμαστε σε προεκλογική περίοδο και αν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις η αλλαγή στην κυβέρνηση θα φέρει αλλαγή και στην Οργανωτική Επιτροπή.
Άλλος πρόεδρος, άλλος διευθύνων σύμβουλος, άλλα μέλη. Μόνο ο Σπύρος Καπράλος και ο Λάμπης Νικολάου θα μείνουν στις θέσεις τους και αυτό γιατί είναι θεσμικός ο ρόλος τους από αυτούς που γνωρίζουν και οι δήμαρχοι φυσικά. Όλοι οι άλλοι θα πάνε σπίτια τους.
Καλά έκανε ο κ. Καπράλος και μίλησε για τις καθυστερήσεις και μία ιστορία που επαναλαμβάνεται όπως και στους Ολυμπιακούς, όμως το κοινό που απευθυνόταν τον άκουγε μάλλον… αδιάφορα.
Για την ιστορία δείτε ποιοι απαρτίζουν το διοικητικό συμβούλιο της Οργανωτικής Επιτροπής των Μεσογειακών Αγώνων «Βόλος 2013 ΑΕ» και θα καταλάβετε πολλά:
Πρόεδρος : Νεόφυτος Ερωτόκριτος
Διευθύνουσα Σύμβουλος: Φανή Κουτρουμπά
Βούλγαρης Αλέξανδρος, Δήμαρχoς Βόλου
Μαβίδης Παύλος δήμαρχος Ν. Ιωνίας Βόλου
Τζανακούλης Κωνσταντίνος Δήμαρχος Λάρισας
Μήτρου Κυριάκος, τέως δήμαρχος Βόλου
Μητσιός Αθανάσιος πρόεδρος Ομοσπονδίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων Μαθητών
Ουίλς Κωνσταντίνος πρώην μέλος ΕΟΕ
Ζάνας Ευστάθιος, πρώην διευθυντής αγωνιστικού αθλητισμού της ΓΓΑ
Μπέκας Παύλος, επικεφαλής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Κικίλιας Βασίλης, πρόεδρος αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αθηναίων
Καπράλος Σπυρίδων, πρόεδρος ΕΟΕ
Νικολάου Λάμπης, α’ αντιπρόεδρος ΔΟΕ
Αναγνώστου Σωκράτης, πρόεδρος ΤΕΕ Μαγνησίας
Βενέτη Αγγελική, μέλος ΤΕΕ Κ-Δ Θεσσαλίας
greek-Olympics

free counters