EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Κατέστρεψαν Βελανιδιά 1600 ετών!!!

Κείμενο:Ευρύνοος

Αποστολή:Ευρύνοος-ΧΡΟΝΟΣ

Στην περιοχή Εννέα πύργοι στα Καλύβια Θορικού Αττικής, υπάρχει η εκκλησία της Παναγίας Μεσοσπορίτισσας..

η οποία είναι του 12ου αιώνα και είναι χαρακτηρισμένο Βυζαντινό μνημείο.. Απέναντι στην εκκλησία βρίσκεται ένας κορμός βελανιδιάς, ακέφαλος πλέον.. "κάποιοι" φρόντισαν να της στερήσουν την Ζωή.. δυστυχώς η Παιδεία έχει λείψει πλέον στις μέρες μας.. αυτό το Ιερό Δένδρο χρονολογείται απο το 400 μ.χ βέβαια ακόμη και το ταμπελάκι που το έγραφε, οι ίδιοι "κάποιοι" φρόντισαν να εξαφανιστεί..

δέν γνώριζαν όμως ότι "κάποιοι άλλοι" είχαν στα χέρια τους φωτογραφίες απο παλαιότερες εξορμήσεις τους.. είχα φωτογραφήσει το Ιερό Δένδρο εγώ ο ίδιος.. εδώ βλέπουμε τον ναό της Παναγίας πρίν απο περίπου 7-8 χρόνια υπο την σκιά της Βελανιδιάς..


κι εδώ η πανέμορφη Βελανιδιά όταν ήταν ζωντανή.. πρίν απο λίγα μόλις χρόνια.. και ψάχνοντας στο διαδίκτυο κάντε ένα κλίκ ΕΔΩ να δείτε απο το επίσημο site του Δήμου Καλυβίων στην φωτό, τις φυλλωσιές της, να σκιάζουν την εκκλησία.. πόσο να φωνάξει κανείς; ΕΔΩ ΕΓΙΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑ..

ΔΕΝΤΡΟ 1600 ΕΤΩΝ!!! φτάσαμε στην σύγχρονη εποχή των "πολιτισμένων" βαρβάρων και καταστρέφουμε, ότι η Φύση φρόντιζε τόσους αιώνες!! ΝΤΡΟΠΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑ? πρέπει να γίνει κάτι.. είναι κρίμα αυτό να περάσει ατιμώρητο.. μία ψυχή γηραιότατη με παρουσία 1600 ετών πάνω στην Γή μας.. έχει ζήσει όσα δέν μπορούμε κάν να φανταστούμε εμείς οι άνθρωποι..

δέν το βλέπω να απαγορεύονται τα "σκυλιά".. ζούν και βασιλεύουν.. άλλο "ωραίο"..

ναί.. μην ξεχάσουμε να "διασκεδάσουμε".. αυτό είναι πιά το μόνο που αναζητά ο σύγχρονος άνθρωπος ε; η διασκέδαση; το πανηγύρι; ο χαβαλές; ε λοιπόν όχι.. κάποιοι δέν αρκούνται σε αυτά μόνο.. http://paysanias.blogspot.com/ αυτό δέν θα περάσει έτσι.. θα ξεκινήσουμε έρευνα και άμεσα καταγγελίες.. οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν..

συγνώμη Κυρά μου.. το δάκρυ μου δικό σου.. δέν ξέρουν τί κάνουν οι άνθρωποι πλέον..
οι πέτρες έχουν περισσότερη αξία απο τις ψυχές σήμερα..
paysanias


free counters