EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Super Market κόκας στην ΜΥΚΟΝΟ


Στην “φάκα” για κόκα ο γνωστός Πώλ της Μύκονου

Το παιχνίδι μόνο στημένο δεν ήταν. Μάλλον προβλεπόμενο καθώς ο Πώλ, γνωστός επιχειρηματίας της Μυκόνου είχε παρελθόν στην κόκα. Και μάλιστα έντονο. Η πληροφορία περιήλθε στους άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών αρκετό καιρό τώρα, καθώς ο επιχειρηματίας είχε μετατρέψει τα εστιατόρια του στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου σε super Market κόκας. Οι αστυνομικοί αφού παρακολούθησαν το αλισβερίσι με τους χρήστες για αρκετό καιρό παρουσιάστηκαν ως πελάτες και έχτισαν σιγά σιγά μια σχέση εμπιστοσύνης με τον ίδιο και τον μεταφορέα του. Η επιχείρηση στήθηκε και οι ποντικοί (επιχειρηματίας και μεταφορέας) έπεσαν στην φάκα με...τυράκι 15 γραμμάρια κόκας. Η σύλληψη έγινε μέρα μεσημέρι την Πέμπτη σε στενό στα Ματογιάννια και από εκείνη την ώρα ένα όργιο φημών σκέπασε το νησί του Αιόλου. Φήμες που “ακούμπησαν” και γνωστό επιχειρηματία ιδιοκτήτη ……


ποδοσφαιρικής ομάδας της Super League. Από την έρευνά της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η μοναδική “σχέση” που είχε ο συλληφθείς με τον επιχειρηματία αφορούσε στο σπίτι του. Ένα οίκημα πολύ κοντά χτισμένο σε αυτό του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές στα εστιατόρια του Πώλ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 fix-aκια κοκαΐνης, δύο δενδρύλλια ινδικής κάνναβης αλλά και 30 γραμμάρια Χασίς σε τσιγάρα.


Ixnos


free counters